ورود

View Full Version : راهی برای حفظ رنگ ها

habiballahafg
شنبه 31 خرداد 1393, 18:44 عصر
سلام و عرض خسته نباشید راستش انجمنی مرتبط تر از این انچمن برای سوال خودم پیدا نکردم.
من تازه دارم HTML شروع میکنم که یاد بگیرم میخواستم ببینم دوستانی که طراح وب هستند برای این که کد رنگ ها و یا همون hexadecimal رو به خاطر بسپرند حداقل برای 17 رنگ استاندارد چه روشی را پیشنهاد می کنند.
تشکر از کمکتون

dreadful
شنبه 31 خرداد 1393, 18:57 عصر
من منظورتو درست متوجه نشدم !

میخوای hex رنگ ها رو حفظ کنی ؟ برای چی ؟
لازم نیست اونا رو حفظ کنی ،سایت وقتی میخواد طراحی بشه ،بعد از این که رو کاغذ طرح اولیه رو کشیدی (استیج) بعد با فتوشاپ شروع به طراحی میکنی ،تو فتوشاپ وقتی میخوای رنگ ها رو انتخاب کنی میتونی تیک web color رو بزنی ،انوقت رنگ های استاندارد رو نشون میده فقط ،hex اش هم کنارش مینویسه !

یا میتونی از swatch های اصلی که به کار میاد برا خودت درست کنی یا دانلود کنی
یا مثلا میتونی از سایتایی مثل flatuicolors.com (http://flatuicolors.com/) استفاده کنی

منظورت این بود ؟!

دانیال دزفولی
شنبه 31 خرداد 1393, 19:55 عصر
اصلا جدا از اینا اگه واقعا نیاز باشه حفظون کنیم هیچکس نمیتونه این کارو بکنه قاطی میکنیم

مگه اینکه 2 3 تا رنگ به خصوص رو حفظ کنی مثلا قرمز و آبی و زرد که از سایت بالا میتونی ببینیشون

ولی در کل نیازی به حفظ نیست

mohamad_torabi
شنبه 31 خرداد 1393, 22:49 عصر
نیاز به حفظ نیست انقدر سات هست که بتونی استفاده کنی

من منظورتو درست متوجه نشدم !

میخوای hex رنگ ها رو حفظ کنی ؟ برای چی ؟
لازم نیست اونا رو حفظ کنی ،سایت وقتی میخواد طراحی بشه ،بعد از این که رو کاغذ طرح اولیه رو کشیدی (استیج) بعد با فتوشاپ شروع به طراحی میکنی ،تو فتوشاپ وقتی میخوای رنگ ها رو انتخاب کنی میتونی تیک web color رو بزنی ،انوقت رنگ های استاندارد رو نشون میده فقط ،hex اش هم کنارش مینویسه !

یا میتونی از swatch های اصلی که به کار میاد برا خودت درست کنی یا دانلود کنی
یا مثلا میتونی از سایتایی مثل flatuicolors.com (http://flatuicolors.com/) استفاده کنی

منظورت این بود ؟!

اسکج

ravand
شنبه 31 خرداد 1393, 22:57 عصر
نیازی نیست حفظ کنی میتونی از فتوشاپ استفاده کنی . قسمت color picker
اینم هست: http://jscolor.com/

2undercover
یک شنبه 01 تیر 1393, 06:04 صبح
برای 17 تا رنگ استاندارد که می تونید از نام انگلیسیشون استفاده کنید (که البته خیلی کم توی طراحی از اون رنگ ها استفاده میشه).

برای حفظ هم یا باید ذهنتون رو قوی تر کنید. یا اینکه به جای حفظ رنگ ها، اون ها بر اساس مقدار رنگ قرمز (R)، سبز (G) و آبی (B) که با اعداد Hexadecimal مشخص شده اند. بتونید یک ترکیب نزدیک به اون رنگ بسازید. مثلا برای آبی مطلق میشه => #0000FF که یکی از اون 17 تا رنگ هست.

dreadful
یک شنبه 01 تیر 1393, 10:03 صبح
نیاز به حفظ نیست انقدر سات هست که بتونی استفاده کنی

اسکج

:)) ببخشید

dreadful
یک شنبه 01 تیر 1393, 10:09 صبح
دوست عزیز نیازی نداری حفظ بشی ،وقتی چند سال کار حرفه ای بکنی و از رنگ های درست حسابی استفاده کنی، خود به خود حفظ میشی
مثلا یه آموزش tuts+ بود که میدیدم ،یارو خواست که شروع کنه رفت
swatch فتوشاپ رو باز کرد و همینجوری 15 تا رنگ خودشو زد

دانیال دزفولی
یک شنبه 01 تیر 1393, 10:36 صبح
خوب همه میگیم نیاز نیست و نمیشه
ولی علی (2undercover) میگه اگه بخواید میتونیید

ولی قاعده ی رنگ ها ی هگزاسیمال چیه؟

مثلا همون آبی مطلق

2undercover
یک شنبه 01 تیر 1393, 11:10 صبح
رنگ های Hexadecimal از سه بخش (بعضی مواقع دو رقمی و بعضی مواقع یک رقمی)، تشکیل شدن اند، که هر کدوم از این سه تا بخش به ترتیب مشخص کننده رنگ های قرمز، سبز و آبی تشکیل دهنده اون رنگ هستند؛ یعنی اینجوری: #AABBCC

خب در مبنا ها تا مبنای 9، از ارقام 1 تا 9 استفاده میشه، اما برای مبنا های بزرگتر از حروف بزرگ انگلیسی از A الی آخر (البته توی رنگ های Hexadecimal فقط تا حرف F هست). خب برای اینکه ببینیم مثلا مقدار رنگ سبز توی رنگ #16A085 چه قدر هست باید قسمت دوم این رنگ رو، یعنی A0، رو به مبنای ده ببریم که برابر با 160 میشه، همچنین 133 تا رنگ آبی و 22 تا رنگ قرمز ، که در CSS و با استفاده از rgb (با rgb مقدار رنگ ها با اعداد 0 تا 255 مشخص می شوند) به این شکل در میاد:
color: rgb(22, 160, 133);
که با ترکیب رنگی که داره مشخص رنگ سبز کمی مایل به آبی هست. الان اسم این رنگ Green sea هست که توی سایت flatuicolors.com هست.

* اون رنگ های که از سه بخش یک رقمی تشکیل شده اند قانونش این شکلیه:

#abc => #aabbcc

habiballahafg
یک شنبه 01 تیر 1393, 11:34 صبح
تشکر از کلیه استادان که در بحث شرکت کردند من چون تازه وارد هستم فکر کردم که این ها رو نیاز هست که حفظ کرد ولی شما من رو از گمراهی در آوردین :دی

vimax23
یک شنبه 01 تیر 1393, 15:01 عصر
تشکر از کلیه استادان که در بحث شرکت کردند من چون تازه وارد هستم فکر کردم که این ها رو نیاز هست که حفظ کرد ولی شما من رو از گمراهی در آوردین :دی

آخه یه سری رنگ ها هستن که اینقدر تکرار میشن خودت حفظ میشی اما نه همه
دریم ویور وقتی استفاده میکنی خودش کدرنگ رو میاره راحته
وقتی وارد یه سایت میشی از رنگی خوشت میاد از فایرباگ میتونی استفاده کنی یا پلاگین کالرزیلا رو میتونی نصب کنی تک تک جزئیات رنگ رو در بیاری باهاش یا رنگ خودتو کلا باهاش بسازی

mohamad_torabi
دوشنبه 02 تیر 1393, 03:27 صبح
:)) ببخشید

خواهش میکنم برا شما ننوشتم برا دوستمون نوشتم دچار اشتباه نشه:چشمک: