ورود

View Full Version : سوال: طراحی فروشگاه با جوملا و وردپرس امکان پذیر است؟

bftarane
شنبه 31 خرداد 1393, 19:24 عصر
سلام.
می خواستم بدونم افرادی که آیا با جوملا و وردپرس می شه فروشگاه اینترنتی ایجاد کرد که به درگاه بانک هم وصل بشه؟
و سوال دوم اینکه آیا فردی که آشنایی با این نرم افزارها داره می تونه این کار رو انجام بده یا نیاز به دانش PHP داره؟ منظورم اینه که آیا یه حالت ویزاردی داره ایجاد فروشگاه با این CMS ها یا نیاز به دانش برنامه نویسی هم هست؟
و دیگه اینکه چه سوالاتی از طرف بپرسیم تا مطمئن بشیم می تونه از پس این کار بر بیاد؟

من خودم asp.net کار می کنم و با سیستم‌های مدیریت محتوای آماده کار نکردم بنابراین جواب این سوال رو نمی دونستم.

ab.ali
یک شنبه 01 تیر 1393, 01:05 صبح
با وردپرس می تونید قالب های ربوط به فروشگاهتون رو سازمان دهی و مدیریت کنید و خود وردپرس هم پلاگین های خوبی در این رابطه داره ولی بدون پلاگین هم می شه ولی اونجوری شما به PHP هم نیاز پیدا می کنید!
یک نظر هم دارم، شما اگر می خواین فروشگاه بسازین، نظرم اینه که یک CMS کوچولو براش بسازین خیلی بهتره، چون اینجوری flexibility می ره بالا و شما هر چیزی که می خواین به قالبتون اضافه کنید می تونید به راحتی اضافه کنید ولی اونطوری یکم کار مشکل می شه!

vimax23
یک شنبه 01 تیر 1393, 02:11 صبح
سلام.
می خواستم بدونم افرادی که آیا با جوملا و وردپرس می شه فروشگاه اینترنتی ایجاد کرد که به درگاه بانک هم وصل بشه؟
و سوال دوم اینکه آیا فردی که آشنایی با این نرم افزارها داره می تونه این کار رو انجام بده یا نیاز به دانش PHP داره؟ منظورم اینه که آیا یه حالت ویزاردی داره ایجاد فروشگاه با این CMS ها یا نیاز به دانش برنامه نویسی هم هست؟
و دیگه اینکه چه سوالاتی از طرف بپرسیم تا مطمئن بشیم می تونه از پس این کار بر بیاد؟

من خودم asp.net کار می کنم و با سیستم‌های مدیریت محتوای آماده کار نکردم بنابراین جواب این سوال رو نمی دونستم.

اگر از اسکریپت اماده میخوایی استفاده کنی سیستم های کامرشیال اختصاصی زیاد هست ذات جوملا پرتال و وردپرس بلاگ هست

bftarane
یک شنبه 01 تیر 1393, 08:43 صبح
من برای خودم این رو نمی خوام. یکی از شرکتهای همسایه می خواد یه فروشگاه راه اندازی کنه و نمی خواد بده جایی براش بنویسن. می خواد نیرو بگیره و ارزون هم می خواد واسش در بیاد.
حالا یه آگهی در روزنامه نشونم داد که گفته بود طراح وب سایت آشنا به html css جوملا وردپرس و می خواد بدونه همچین شخصی قادر هست فروشگاه ایجاد کنه با این نرم افزارها یا نه.

اگر از اسکریپت اماده میخوایی استفاده کنی سیستم های کامرشیال اختصاصی زیاد هست ذات جوملا پرتال و وردپرس بلاگ هست
با توجه به این قضیه می خواد آگهی بده چی بزنه در روزنامه؟

با وردپرس می تونید قالب های ربوط به فروشگاهتون رو سازمان دهی و مدیریت کنید و خود وردپرس هم پلاگین های خوبی در این رابطه داره
یعنی فقط برای ظاهر فروشگاه اینا به درد می خورن؟

ab.ali
یک شنبه 01 تیر 1393, 13:17 عصر
نه برای مدیریت سایت و محتوای اون استفاده می شه

دانیال دزفولی
یک شنبه 01 تیر 1393, 13:48 عصر
افزونه ی ووکامرس این امکان رو براتون میذاره

vimax23
یک شنبه 01 تیر 1393, 14:45 عصر
من برای خودم این رو نمی خوام. یکی از شرکتهای همسایه می خواد یه فروشگاه راه اندازی کنه و نمی خواد بده جایی براش بنویسن. می خواد نیرو بگیره و ارزون هم می خواد واسش در بیاد.
حالا یه آگهی در روزنامه نشونم داد که گفته بود طراح وب سایت آشنا به html css جوملا وردپرس و می خواد بدونه همچین شخصی قادر هست فروشگاه ایجاد کنه با این نرم افزارها یا نه.

با توجه به این قضیه می خواد آگهی بده چی بزنه در روزنامه؟

یعنی فقط برای ظاهر فروشگاه اینا به درد می خورن؟

شما دو راه دارین برای هر وب سایتی یکی اختصاصی نویسی هست یکی استفاده از اسکریپت های اماده با کمی کستوم کردنش
برای این کار شما اسکریپت های فروشگاه ساز عرض کردم زیاده گوگل کنین
منظور شما از آگهی در روزنامه رو نمیفهمم چه ربطی به سیستم داره؟ خودتون میگین فروشگاس خب فروشگاه رو تو روزنامه تبلیغ میکنین مشکلش چیه؟

eftetahi
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394, 20:13 عصر
پیشنهاد می کنم از فروشگاه ساز ووکامرس وردپرس استفاده کنید. این فروشگاه ساز از نظر سئو خیلی خوب کار کرده و همینطور امکانات فراوانی در قسمت مدیریتش داره.
کار کردن با مدیریتش راحته و فروشگاه های خیلی خوبی میشه باهاش راه انداخت.
این فروشگاه رو ببینید : http://behcharm.com/ (http://behcharm.com)
سرچ این فروشگاه خیلی عالیه و همچنین سرعتش.
روی رسپانسیو سایت به چرم (http://behcharm.com) هم خیلی خوب کار شده.