PDA

View Full Version : چگونه میتوان سرعت انتقال بک آپ دیتا بیس بزرگ و حجیم در اس کیو ال سرور را به سرور دیگر افزایش داد؟

msiong
یک شنبه 01 تیر 1393, 15:13 عصر
سلام .
من یک دیتا بیس یک حجم 200گیگا بایت دارم که می خوام اطلاعات آن را در سرور دیگر ریستور کنم و ازشون استفاده کنم و برای این کار هر روز فایل بک آپ گرفته شده را در سرور مد نظرم کپی میکنم تا در آن سرور بتوانم دیتابیس را ریستور کنم که حدود 6 ساعت زمان می بره چگونه میتوانم سرعت انتقال بک آپ دیتا بیس بزرگ و حجیم در اس کیو ال سرور را به سرور دیگر افزایش بدهم؟
لطفا راهنماییم کنید . ممنون

mo0ntazer
چهارشنبه 30 مهر 1393, 10:25 صبح
یه راهش اینه که Table بندی کنی و حجم هر table رو کم کنی و سیرچ مورد نظر رو محدود تر کنی در صورت امکان

Davidd
چهارشنبه 30 مهر 1393, 10:44 صبح
سلام.
ميتوني يه full backup بگيري و منتقل كني و بكاپ هاي بعدي Difrential BackUp بگيري. اينجوري فقط از تغييرات بكاپ گرفته ميشه نه از كل ديتابيس. البته قبل از ريستور كردن فايل Difrential BackUp، بايد بكاپ فول ريستور كني چون تغييرات نسبت به بكاپ فول است.

amirlol
شنبه 13 دی 1393, 19:22 عصر
سلام لزوم این کار چیه !؟ چرا از قایلیت replicated استفاده نمی کنی که هر هر زمانی که خودتون مشخص می کنید حتی هر 1 دقیق یک بار اطلاعات 2 تا دیتابیس رو یکی کنه
الان من خودم دارم از همین سیستم بهره می برم
2 تا سرور دارم یکی توی ایران
یکی توی آمریکا
کسایی که سایت رو از ایران باز می خوان کنن سرور ایران لود میشه و سایر کاربرا از سرور آمریکا
اما خوب بروزرسانی ها و دیتا ها باید توی جفت سرور ها باشه
پس ریپلیکیتد کردم و میاد دیتای جفت سرور ها رو موازی می کنه