ورود

View Full Version : سلام و خسته نباشید من چند تا سوال امتحانی داشتم خواهشا بهم کمک کنین و جواب بدین

masood363
یک شنبه 01 تیر 1393, 20:58 عصر
سوالات :
1- برنامه ای بنویسید دو رشته را گرفته رشته اول را در انتهای رشته دوک کپی کند
2- برنامه ای بنویسید که عدد n را گرفته و اعداد فرد 1 تا n را نمایش دهد
3- برنامه ای بنویسید که عددی را گرفته تعداد بیتهای یک آنرا در خروجی چاپ کند
خواهشا کمکم کنین
یا علی

Delphi Coder
دوشنبه 02 تیر 1393, 14:03 عصر
هدف از این فروم ایجاد امکانی برای حل پروژه های دانشجویی نیست بلکه محل تبادل نظر بین برنامه نویسها، کمک به یاد گیری همدیگه و رفع اشکال هست. هم پرسش و هم پاسخ به پروژه های دانشجویی ممنوع هست اینجا، این رو در قوانین فروم هم به وضوح نوشته و موقع ثبت نام میخونید و تایید میکنید. در مورد این 3 تا سوال 3 تا تاپیک جداگانه لازم هست البته نه به این شکل که فقط صورت مساله رو پست کنید. شما باید خودتون کار رو شروع کنید اگر در حین انجام کار به مشکلی برخورد کردید برای رفع اشکال حتما در خدمتتون خواهیم بود.

این هم یک پست از طرف مدیر سایت در مورد پرسشهای دانشجویی. لطفا بخونید:
سایت برنامه نویس و پرسش های دانشجویی (http://barnamenevis.org/showthread.php?345086-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C&p=1521640&viewfull=1#post1521640)

vahid-p
دوشنبه 02 تیر 1393, 17:24 عصر
من که دیگه از یادآوری و تذکر دادن خسته شدم. البته معمولا برای کاربرای جدید این موارد پیش میاد و بعدا با روال سایت آشنا میشن. و تعداد پست های شما 1 است پس طبیعیه.

اما برای اینکه در این سایت بهتون کمک بشه نکاتی هست که به نظرم منطقیه.

انجام تمرین های درسی بدون مشارکت دانشجو، یعنی نمره ای که هیچ دانشی همراهش کسب نشده.
من خودم به شخصه فقط همکاری و کمک میکنم ( انجام نمیدم ) و این هم در صورتی که خود طرف تلاش کنه.
شما هر چه میدونید بنویسید ما کمک میکنیم. انجام دادن کاملش هیچ فایده ای برای ما جز هدر دادن وقتمون نداره، شما هم چیزی یاد نمیگیرد. یعنی هیچ کار خوبی هم این وسط نکردیم!

vahid-p
دوشنبه 02 تیر 1393, 17:39 عصر
خب پس از تذکرات.

راهنمایی برای حل این سوالات :
سوال اول شما باید یک فضای جدید برای رشته جدید داشته باشید. یا هم اینکه از قبل در رشته اول فضای خالی برای کپی کردن رشته دوم وجود داشته باشه. کافیه شما رشته اول رو پیمایش کنید و به انتهاش که رسیدید ( که مثلا با 0 عددی نه کاراکتری مشخص شده باشه ) بعد از اون تک تک حروف رشته دوم رو کپی کنید. که برای این کار هم میتونید تو یک حلقه اینکار رو تکرار کنید و البته ما دستوراتی مخصوص رشته ها داریم که این کار رو راحتتر انجام میده . تو اینترنت این دستورات رو پیدا کن و بخون : MOVSB , LDS ,...

سوال دوم : این سوال دیگه خداییش خیلی سادست. خب عدد 1 فرد است، بعلاوه 2 کنید میشه 3 فرد است. پس از 1 شروع کنید و هر بار با 2 جمع کنید و این شرط رو هم چک کنید از n کوچکتر باشه که با دستور CMP به راحتی قابل انجامه. اینو دیگه نخواستید به خودتون زحمت بدینا؟!

سوال سوم : اینم سوال بسیار ساده ای است. عدد در هر ریجستری که هست، کافیه از شیفت استفاده کنید. اعداد شیفت داده شده در CF قرار میگیرن و با جامپ های مخصوص اون میتونید تشخیص بدید بیت 1 بوده یا صفر. این کار رو به اندازه پهنای بیتی ریجستر مورد نظر تکرار کنید.

حالا شما کدهاشو بنویسید، اگه مشکلی بود دوباره اینجا مطرح کنید.

موفق باشید