PDA

View Full Version : مشکل فونت

negar_software
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 22:09 عصر
سلام

وقتی برنامه هایی که قبلا نوشتم رو از روی cd در کامپیوتر کپی می کنم تمامی فونت های ان بهم ریخته شما بگیید چکار کنم .

ghabil
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 22:23 عصر
این یعنی قبلا رو کامپیوترت فونتی نصب داشتی که الان نداری...
برو نگاه کن ببین اسم فونتی که در برنامه هات داشتی چی بود بود اون فونت رو پیدا کن و کپی کن تو فلدر فونتس ویندوزت.
شاید هم اینارو قبلا رو ویندوز 98 اجرا میکردی الان آردی رو 2000 یا XP اگه اینطوره بگو کمکت کنیم...

m-khorsandi
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 07:12 صبح
تا جایی که من میدونم اگه در حال حاضر فونتی که برنامتون رو با اون تکمیل کردید نصب نباشه،
فونت Arial به صورت پیش فرض انتخاب میشه (البته با همون سایز و ...) ولی خاصیت فونت
Object ها نام فونتی رو نشون نمیده.

بیشتر توضیح بدید مخصوصا" در مورد Regional Options.

ghabil
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 21:11 عصر
درسته آریال میشه ولی اگر فونت قبلی که استفاده کردین حروفش با حروف فونت آریال Map نشند اونوقت حروف به هم میریزند ، اگر تنظیمات در Reginal Settings مشکل داشته باشند معمولا کل حروف بصورت ؟ دیده میشند ، یک احتمال دیگه هم هست که از فونتهایی (مثلا MS Sans Serif) استفاده کرده باشی که حروف فارسی رو به درستی نمی شناسند اونوقت بعضی حروف مثل پ ژ گ چ ی ک خراب دیده میشند(که کافیه فونت رو بکنی Microsoft Sans Serif) تا همه چیز درست بشه ....

negar_software
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 22:22 عصر
همه فونت هایی که در برنامه ام استفاده کردم روی کامپیوترم نصبه در ضمن اریال هم نیست بعضیاشون فارسیه بعضی انگلیسی (منظورم فونت هاست).تیظیماتRegional Options هم
درسته .در ضمن کل حروف برنامه یه چیزی مثل حروف چینی میشه نه ؟
برای رفع این مشکل روی ویندوزم فارسی ساز هم نصب کردم اما فایده نداشت.
با این توضیحات حالا شما یه راه حل بگیید .مرسی

ghabil
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 22:30 عصر
چینی؟! منظورت فونت اطلاعاته ذخیره شده تو دیتابیسه یا مثلا Caption یک Label؟
دلفی چند استفاده میکنی ؟ ببین پراپرتی فونت پراپرتی Charset داره اگه داره بزار Arabic ببین تغییر میکنه ؟ معمولا وقتی گفته میشه چینی منظور UTF هست ;)

negar_software
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 22:51 عصر
منظورم فونت caption و..است نه DB .
ولفی 7.
انهایی که Charset داره را Arabic کردم اما جواب نمی ده. راستی منظورم از چینی UTF نیست انقدر فونت ها بهم ریخته که به نظرم مثل حروف چینی رسید.

ghabil
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 00:07 صبح
بین اینی که میگی شدیدا مشکوک به همون نداشتن فونته حتی تو مایه هایی که از یک فونت EGF Based استفاده کرده باشی (مثل ایرن سیستم ، پانیذ منوچهر و ...) ، ولی حالا یک کاری کن یک کپچر از یک صفحه‌ت بگیر بزار نیگا کنیم شاید چیزی به ذهنمون رسید .
راستی ویندوزت چیه ؟ رجینال رو مطمئنی درسته ؟ آهان یک سوال مهم نام فونتی که استفاده کردی رو چرا نگفتی تا حالا؟! یک سوال دیگه اینگیلیسیها که بهم نریخته ؟

ghazaalq
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 09:27 صبح
سلام .من هم با فونت هام مشکل دارم.
حتی با فونت تاهوما هم نمی تونم حروف فارسی که در بالا ذکر شده را تایپ کنم.در ضمن این مشکل فقط در تعیین کپشن برای فیلدهای DBgrid هست وگرنه برای بقیه موارد این مشکل رو ندارم.
نمی دونم با این DBgrid چکار کنم.
در ضمن تنظیماتRegional Optionsرا هم چطور باید تنظیم کنم.
لطفا هر کس می تونه راهنمایی کنه.ممنون میشم

Samson Davidoff
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 10:09 صبح
بهترین راه برای حل مشکل فونتها اینه که در برنامه هاتون از فونت System استفاده کنین.
این فونت, فونت پیش فرض ویندوز است و در هر رایانه ای که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکند وجود دارد.

ghabil
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 11:16 صبح
چه راه حل خوبی ؟ حتی اگر درست باشه یعنی آدم کل برنامش با یک فونت باشه؟!!!! تازه هیچ تضمینی نیست که فوت پیشفرض سیستم لزوما روی کرکترهای فارسی درست Map باشه.

در مورد شما هم که با حروف فارسی مشکل دارید بگید ویندوزتون چیه تا راهنمایی کنیم ...

negar_software
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 12:56 عصر
فونت هایی که استفاده کردم tahoma,nazanin,..
ویندوزمم Xp 2002 SP2
چرا فونت های انگلیسی هم بهم ریخته
کپچر؟؟یعنی چه؟؟
با تشکر

ghabil
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 14:33 عصر
کپچر همون Screen Capture یعنی از صفحتون با زدن Print Screen یک عکس بگیرید عکس رو بفرستید (compress شده لطفا)ببینیم فونتها چطوری شدند ...
شما به احتمال خیلی زیاد نرم افزاری نصب کردین که فونتهای سیستم عامل رو عوض کرده ، حالا بازم این عکس رو بفرستید حتی بد نیست یک یونیت رو با DFM مربوطه بفرستید ... فکر کنم اینطوری دقیقا بشه گفت چی شده....

حامی2
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 14:40 عصر
با سلام به دوستان
این را چک کنید درcontrol pane ->Reginal and languagel برگ نشان آخر(advance) را بیاورید آنجا هم باید فارسی باشه که معمولا انگلیسی است اگر ویندوز را از 98 نصب نکرده باشید و یا بعد فارسیش را فعال کرده باشید.
این optionبرای برنامه هایی است که منو یا کلیدهای فارسی دارند

باتشکر

Godess_of_ishtar
دوشنبه 01 خرداد 1385, 21:37 عصر
شما در قسمت charset باید arabic charset رو انتخاب کنید و بعد فنت arial رو ! اگه جواب نداد فنت سیستم رو تو کنترول پنل حتما سه تا برگه ی language رو فارسی کنید و در location ایران رو انتخاب کنید اگه فنت فارسی نداشت براش نصب کنید !

ghabil
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 17:34 عصر
Charsetet فونت تاهوما رو گذاشتی Arabic?