ورود

View Full Version : سوال: چه کامپوننت هایی برای WPF وجود داره ؟

Pedram_Parsian
دوشنبه 02 تیر 1393, 12:57 عصر
با سلام
من قبلا با Windows Form و کامپوننت های اون زیاد کار کردم ولی راستش در مورد کامپوننت های WPF چیزی نمی دونم
خوشحال میشم دوستان تجربه هاشونو در اختیار من و دیگران قرار بدن :لبخند:
با تشکر

Amir 2010a
دوشنبه 02 تیر 1393, 13:03 عصر
با سلام
من قبلا با Windows Form و کامپوننت های اون زیاد کار کردم ولی راستش در مورد کامپوننت های WPF چیزی نمی دونم
خوشحال میشم دوستان تجربه هاشونو در اختیار من و دیگران قرار بدن :لبخند:

با تشکر
زیاد وقت باارزشمند خودنوتو با WPF و سیلورلایت هدر ندین این دو فقط توسط مایکروسافت پشتیبانی خواهد شد ولی توسعه آن از نقشه راه مایکروسافت حذف شده

Pedram_Parsian
دوشنبه 02 تیر 1393, 13:13 عصر
زیاد وقت باارزشمند خودنوتو با WPF و سیلورلایت هدر ندین این دو فقط توسط مایکروسافت پشتیبانی خواهد شد ولی توسعه آن از نقشه راه مایکروسافت حذف شده

دوست عزیز
تا جایی که من شنیدم مایکروسافت پشتیبانی خود رو از Windows Form تقریبا برداشته و گفته که WPF جایگزین اونه .... !
و واقعا هم WPF خیلی کامل تر و قوی تر نسبت به Windows Form هستش، مگه نه ؟

کاربر مبتدی
دوشنبه 02 تیر 1393, 15:04 عصر
تا جایی که من خبر دارم آقا پدرام صحیح میگه و win form از رده خارجه ولی اینکه نقشه راه مایکروسافت wpf است یا html5 نمیدونم
در مورد کامپوننت هم telerik معروفترینه تو تالار wpf نگاه کن

aliagamon
سه شنبه 03 تیر 1393, 02:46 صبح
از دات نت بار هم میتونی استفاده کنی ...
http://www.devcomponents.com/dotnetbar-wpf/

Pedram_Parsian
سه شنبه 03 تیر 1393, 09:49 صبح
تا جایی که من خبر دارم آقا پدرام صحیح میگه و win form از رده خارجه ولی اینکه نقشه راه مایکروسافت wpf است یا html5 نمیدونم
در مورد کامپوننت هم telerik معروفترینه تو تالار wpf نگاه کن

من telerik رو نصب کردم ...
فقط یه مشکل داره :
بعد نصب چیزی به tool box من اضافه نمیشه ! و نمیدونم کدوم dll ها رو برای اضافه شدن به tool box از جایی که نصبش کردم انتخاب کنم .
لطفا راهنمایی کنید.

amirreza_.net
سه شنبه 03 تیر 1393, 14:06 عصر
اگه قراره از کامپوننت استفاده کنی چرا رفتی سراغ wpf ? !!
تلریک Devexpress دات نت بار میتونی استفاده کنی .
برای اضافه شدن به تولباکس از منوی بالا Telerik رو بزن.UI for WPF بعد Lunch Tollbox configuration رو بزن درست میشه.

Ali.hitter
سه شنبه 03 تیر 1393, 14:22 عصر
دوست عزیز از کامپوننت های شرکت compponent one هم میتونی استفاده کنی که هم رایگانه و هم امکانات زیادی داره و منابع یادگیری کار باهاش و توضیحاتشم زیاده