PDA

View Full Version : استفاده از ویژوال استودیو برای برنامه نویسی کیوت

Amir 2010a
سه شنبه 03 تیر 1393, 00:15 صبح
سلام
من اگر بخوام از محیط ویژوال استودیو 2008 یا 2012 برای برنامه نویسی کیوت استفاده کنم آیا باید نسخه کیوت برای ویژوال استودیو رو دانلود و نصب کنم یا نیاز به تنظیمات اضافه ای هم داره ؟
در این حالت آیا برنامه من باز هم کراس پلتفورم باقی می مونه آیا دات نت یا MFC و یا CLR به برنامه من راه پیدا می کنند ؟

mohammad#reza
سه شنبه 03 تیر 1393, 10:00 صبح
بله باید نسخه مخصوص ویژوال استادیو خودتون نصب کنید به علاوه پلاگین ویژوال استادیو. یه تنظیم کوچیکم تو محیط ویژوال استادیو میخواد. دات نت و مضخرفات ویندوز هم رو پروژه تاثیری ندارن. ولی چون تو ویندوز کامپایل میشه فقط خروجی ویندوز میده برای لینوکس باید یه بار همون برنامرو روی یکی از توزیع های لینوکس کامپایل کنی. کلا بهترین گزینه برای کیت همون محیط توسعه کیوت کریتور هست هرموقع به کتابخونه ماکروسافت احتیاج داشتی سراغ ویژوال استادیو برو.

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 03 تیر 1393, 11:42 صبح
سلام
من اگر بخوام از محیط ویژوال استودیو 2008 یا 2012 برای برنامه نویسی کیوت استفاده کنم آیا باید نسخه کیوت برای ویژوال استودیو رو دانلود و نصب کنم یا نیاز به تنظیمات اضافه ای هم داره ؟
در این حالت آیا برنامه من باز هم کراس پلتفورم باقی می مونه آیا دات نت یا MFC و یا CLR به برنامه من راه پیدا می کنند ؟

از این تاپیک استفاده کنید : http://barnamenevis.org/showthread.php?438804-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-Qt-%D8%AF%D8%B1-Windows-%D9%88-Linux

دات نت ... MFC و بقیه ربطی به Qt نداره.