ورود

View Full Version : سوال در مورد کیوت

Amir 2010a
سه شنبه 03 تیر 1393, 00:25 صبح
سلام
من دو سوال اساسی در مورد کیوت دارم و ببخشید اگر خنده دار باشه
1-چقدر شما به کتابخانه کیوت اطمینان دارین آخه این شرکت صاحب کیوت اونقدرها مثل اوراکل یا مایکروسافت اسم و رسم دار نیست میتونیم مطمئن باشیم که فردا نیاد بگه پروژه توسعه کیوت تموم شد و برنامه نویس هاشو تنها بزاره

2- تقاوت نسخه رایگان و پولی کیوت در چیه ؟ آیا این نسخه تجاری و پولی اون کرک داره !!؟

parvizwpf
سه شنبه 03 تیر 1393, 02:27 صبح
-چقدر شما به کتابخانه کیوت اطمینان دارین آخه این شرکت صاحب کیوت اونقدرها مثل اوراکل یا مایکروسافت اسم و رسم دار نیست میتونیم مطمئن باشیم که فردا نیاد بگه پروژه توسعه کیوت تموم شد و برنامه نویس هاشو تنها بزاره

نه اینکه ما الان تحت پوشش حمایتی مایکروسافت هستیم . ببینیم نکنه فامیل بیل گیتس هستی صداشو در نمیاری با با برو بچ اوراک هماهنگی هان؟:لبخند:
شما غضه نخور بشین باهاش کار کن و کدتو بزن به این چیزها فکر نکنی بهتره.

- تقاوت نسخه رایگان و پولی کیوت در چیه ؟ آیا این نسخه تجاری و پولی اون کرک داره !!؟
نمیدونم...:لبخندساده:

mohammad#reza
سه شنبه 03 تیر 1393, 09:46 صبح
قدمت این فریمورک به اندازه قدمت جاواست پس به نظر مطمئن میاد. علوم کامپیوتر دائما در حال پیشرفته پس نباید توقع داشته باشی تا اخر عمر با یاد گرفتن یه زبان یا فریمورک پول در بیاری پس در هر موقع که وقت خالی داشتی باید چیزای جدیدو یاد بگیری. نسخه تجاری برای کامپایل استاتیک و پشتیبانی دیجیا و یه سری کلاس اضافه هست و کرکم نداره.

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 03 تیر 1393, 11:41 صبح
سلام
من دو سوال اساسی در مورد کیوت دارم و ببخشید اگر خنده دار باشه
1-چقدر شما به کتابخانه کیوت اطمینان دارین آخه این شرکت صاحب کیوت اونقدرها مثل اوراکل یا مایکروسافت اسم و رسم دار نیست میتونیم مطمئن باشیم که فردا نیاد بگه پروژه توسعه کیوت تموم شد و برنامه نویس هاشو تنها بزاره

2- تقاوت نسخه رایگان و پولی کیوت در چیه ؟ آیا این نسخه تجاری و پولی اون کرک داره !!؟

گردن کلفت تر از من و شما شرکت های بزرگی هستند که همین الان با این Qt کار میکنن درضمن اگه دقت کنید نوع شرکت حامی Qt از نوع Co.INC هستش و مثل مایکروسافت LTD نیست یعنی اگه خدایی نکرده کاسه ای زیر نیم کاسه بزارن دارو ندار این شرکت Qt رو تارو مار میکنن ولی اگه ماکروسافت کاری بکنه کسی جیکشم در نمیاد !

شما نگران چیزی نباشید.