PDA

View Full Version : مبتدی: چند سوال مبتدی در مورد چهار چوب Win Application

shahab_ksh
سه شنبه 03 تیر 1393, 00:48 صبح
با سلام

من برنامه نویس Web Application هستم برای یک پروژه نیاز به استفاده از یک برنامه با Win Application دارم

1- من میخوام از Sql To Linq در این پروژه استفاده کنم برای این کار احتمالا از Sql Server 2008 R2 استفاده می کنم سوالم اینه مثل اکثر نرم افزار ها میخام از یه نرم افزار نصب داشته باشه پس سوالم اینه میشه اس کیو ال سرور اکسپرس رو طوری توی این پکیچ جا داد بدون هیچ تنظیمی خودش همه چی رو نصب کنه ؟ یا راه های دیگه ای هم هست ؟ مثلا استفاده از اکسس ؟ کدام بهتر جواب میده برای مثلا حسابداری فروشگاه

2- معادل Web Application ملتی ویو در Win Application چی ؟ آیا همان فرم هاست ؟ پس چطور داده ها به فرم ها پاس داده میشه مثلا مثل Session در وب ؟

3- یادمه بیشتر برنامه های نوشته شده Win Application مشکل سیستم عامل یا فونت فارسی یا ارور های عجیب و غریب موقع نصب داشت آیا این مشکلات با VS 2013 برطرف شده ؟ میشه نرم افزاری تولید کد که با همه سیستم عامل های ویندوز سازگار باشه ؟

farhad85
سه شنبه 03 تیر 1393, 01:13 صبح
1-سرور اکسپرس رو طوری توی این پکیچ جا داد بدون هیچ تنظیمی خودش همه چی رو نصب کنه؟
سلام با اینستال شیداین مشکل قابل حله

3- یادمه بیشتر برنامه های نوشته شده Win Application مشکل سیستم عامل یا فونت فارسی یا ارور های عجیب و غریب موقع نصب داشت آیا این مشکلات با VS 2013 برطرف شده ؟ میشه نرم افزاری تولید کد که با همه سیستم عامل های ویندوز سازگار باشه ؟
الف: فکرنکنم به هر حال واسه اطمینان باید فونت هارو داخل پروژت اضافه کنی
ب:داخل اینستال شید میشه انواع فریم ورکها رو انداخت