ورود

View Full Version : درخواست کد جهت آپدیت برنامه

aliblk10
سه شنبه 03 تیر 1393, 20:06 عصر
سلام دوستان
تو اینترنت سرچ کردم ولی کدی پیدا نکردم که بشه بصورت کد برنامه رو آپیدت کرد. اکثرا گفته بودن برنامه رو بزارین تو google store و امثال این فروشگاه ها و خودش بصورت خوکار بروز میشه.
حالا من اگه برنامه ای که نوشتم فقط به درد شرکت و مشتریانش میخوره چجوری باید آپدیتش کنم؟ فروشگاه های ایرانی مثل بازار که برنامه من رو قبول نمیکنن.
کسی راه حلی داره که برنامه بیاد طی یه مدت زمانی از یک سایتی نسخه رو چک کنه و اگه ورژن بالاتر بود دانلود و نصب کنه؟
ممنون از دوستان

badname
سه شنبه 03 تیر 1393, 21:26 عصر
سلام دوستان
تو اینترنت سرچ کردم ولی کدی پیدا نکردم که بشه بصورت کد برنامه رو آپیدت کرد. اکثرا گفته بودن برنامه رو بزارین تو google store و امثال این فروشگاه ها و خودش بصورت خوکار بروز میشه.
حالا من اگه برنامه ای که نوشتم فقط به درد شرکت و مشتریانش میخوره چجوری باید آپدیتش کنم؟ فروشگاه های ایرانی مثل بازار که برنامه من رو قبول نمیکنن.
کسی راه حلی داره که برنامه بیاد طی یه مدت زمانی از یک سایتی نسخه رو چک کنه و اگه ورژن بالاتر بود دانلود و نصب کنه؟
ممنون از دوستان
قشنگ نگشتی پس ، یه را هست به اسم auto Update که از طریق خود برنامه آپدیت میشه ، الان لینک یا آموزشی ندارم ارائه بدم ولی یادمه تو github بود پروژه ش من تا مرحله ای که بتونم کاری کنم شناسایی کنه نسخه جدید بارگذاری شده پیش رفتم ، ولی نتونستم دانلود نسخه جدید و نصبشو پیاده سازی کنم . اگه یه نتیجه رسیدی یه خبر به ما بده:لبخندساده:

aliblk10
چهارشنبه 04 تیر 1393, 01:27 صبح
قشنگ نگشتی پس ، یه را هست به اسم auto Update که از طریق خود برنامه آپدیت میشه ، الان لینک یا آموزشی ندارم ارائه بدم ولی یادمه تو github بود پروژه ش من تا مرحله ای که بتونم کاری کنم شناسایی کنه نسخه جدید بارگذاری شده پیش رفتم ، ولی نتونستم دانلود نسخه جدید و نصبشو پیاده سازی کنم . اگه یه نتیجه رسیدی یه خبر به ما بده:لبخندساده:

بالاخره تونستم پیداش کنم
کسانی که به این کد نیاز دارن برن لینک زیر یه سمپل ساده هم داره که باید کتابخانه شو حتما به پروژه تون اضافه کنین
https://github.com/commonsguy/cwac-updater

تست هم کردم درست جواب میده

badname
چهارشنبه 04 تیر 1393, 02:15 صبح
بالاخره تونستم پیداش کنم
کسانی که به این کد نیاز دارن برن لینک زیر یه سمپل ساده هم داره که باید کتابخانه شو حتما به پروژه تون اضافه کنین
https://github.com/commonsguy/cwac-updater

تست هم کردم درست جواب میده
رو پروژه خودتون اجراش کردید یه خبر حتما بدید من فایلام رو روی persiangig اپلود کردم ، بعد که برنامه مو باز کردم آپدیت رو شناسایی کرد ولی آپدیت نکرد :ناراحت: مشکل از کجا ست یعنی:متفکر:

aliblk10
چهارشنبه 04 تیر 1393, 09:31 صبح
گفتم که من اجراش کردم و الان دارم تو برنامم ازش استفاده میکنم
عملیات دانلود در بک گراند انجام میشه و شما چیزی نمیبینین. اگه حجم فایلتون خیلی زیاده یا سرعت نت کمه باید صبر کنین و مورد بعد اینکه لینکتون باید حتما مستقیم باشه تا دانلود کنه

badname
چهارشنبه 04 تیر 1393, 12:16 عصر
آقا برا مام ردیف شد ، رو persiangig خوب کار نمیکرد یجا دیگه آپلود کردم