View Full Version : انتشار برنامه در گوگل پلی در ایران(آیا شدنیه؟!)
mehdie19
چهارشنبه 04 تیر 1393, 01:58 صبح
سلام دوستان
دنبال راهی برای انتشار برنامه در گوگل پلی می گردم
1- بتونم با تبلیغات در برنامه رایگان پول در بیارم
2- اینکه برنامه پولی در گوگل پلی منتشر کنم
در ایران برای کدام یک از گزینه های بالا راهی وجود داره
لطفا اگه کسی تجربه این کار رو داشته راهنمایی کنه که دقیقا چه مراحلی رو طی کرده که تونسته این کار رو بکنه
آیا بعد ازمنتشر کردن برنامه در گوگل پلی و درآمد داشتن میشه اونو در ایران دریافت کرد ؟ آیا باید از کشور خارج بشیم؟
اگر کسی هم مراحلی رو طی کرده که به موفقیت نرسیده بگه که دیگران اون راه رو طی نکنند.
با تشکر از همه دوستان
badname
چهارشنبه 04 تیر 1393, 02:28 صبح
سلام دوستان
دنبال راهی برای انتشار برنامه در گوگل پلی می گردم
1- بتونم با تبلیغات در برنامه رایگان پول در بیارم
2- اینکه برنامه پولی در گوگل پلی منتشر کنم
در ایران برای کدام یک از گزینه های بالا راهی وجود داره
لطفا اگه کسی تجربه این کار رو داشته راهنمایی کنه که دقیقا چه مراحلی رو طی کرده که تونسته این کار رو بکنه
آیا بعد ازمنتشر کردن برنامه در گوگل پلی و درآمد داشتن میشه اونو در ایران دریافت کرد ؟ آیا باید از کشور خارج بشیم؟
اگر کسی هم مراحلی رو طی کرده که به موفقیت نرسیده بگه که دیگران اون راه رو طی نکنند.
با تشکر از همه دوستان
دوست خوبمون hamedjj یه تایپیک مفید زدن و مفصل این موضوع رو توضیح دادن حتما یه سر بزنید :لبخندساده:
لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?428588)
mehdie19
چهارشنبه 04 تیر 1393, 10:47 صبح
خوندمش ولی آخرش اولش رو یادت میره
نتیجه نهایی بحث چی شد ؟
آقای
hamedjj تونستند با وب مانی برنامه منتشر کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehdie19
چهارشنبه 04 تیر 1393, 10:52 صبح
یک از یک نفر پرسیدم
این طوری گفت:
برنامه ات رو در گوگل پلی بزار و پولی که ازش درمی آوری پیش گوگل می مونه تا زمانی که به یه کشور که گوگل ساپورت میکنه بری و حساب خودت رو به اکانت گوگلت وصل کنی.
آیا شدنیه؟
hamedjj
چهارشنبه 04 تیر 1393, 12:27 عصر
یک از یک نفر پرسیدم
این طوری گفت:
برنامه ات رو در گوگل پلی بزار و پولی که ازش درمی آوری پیش گوگل می مونه تا زمانی که به یه کشور که گوگل ساپورت میکنه بری و حساب خودت رو به اکانت گوگلت وصل کنی.
آیا شدنیه؟
نه نشدنیه
آقای
hamedjj تونستند با وب مانی برنامه منتشر کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با وب مانی که نمیشه تو گوگل پلی کار کرد .... با مستر کارتی که به شما میدن باید این کار را بکنی
مثل اینکه این هم جواب بده نیست چون برای استفاده از سیستم پرداخت گوگل باید کپی قبض و کارت شناسایی خودتو براشون فرستی
برای ما ارانی ها من پیشنهاد میکنم که از پرداخت درون برنامه ای سایت های دیگر استفاده کنید که با ایران میشکلی نداشته باشند و برنامه خودتون را رایگان تو گوگل منتشر کنید
برای انتشار برنامه رایگان فقط باید 25 دلار حق عضویت را پرداخت کنی
اسامی سایت هایی که سیستم پرداخت درون برنامه ای موبایل را ارائه میدهند در تاپیک مارکت های جهانی اندروید هست
shs1377
چهارشنبه 04 تیر 1393, 16:04 عصر
نه نشدنیه
با وب مانی که نمیشه تو گوگل پلی کار کرد .... با مستر کارتی که به شما میدن باید این کار را بکنی
مثل اینکه این هم جواب بده نیست چون برای استفاده از سیستم پرداخت گوگل باید کپی قبض و کارت شناسایی خودتو براشون فرستی
برای ما ارانی ها من پیشنهاد میکنم که از پرداخت درون برنامه ای سایت های دیگر استفاده کنید که با ایران میشکلی نداشته باشند و برنامه خودتون را رایگان تو گوگل منتشر کنید
برای انتشار برنامه رایگان فقط باید 25 دلار حق عضویت را پرداخت کنی
اسامی سایت هایی که سیستم پرداخت درون برنامه ای موبایل را ارائه میدهند در تاپیک مارکت های جهانی اندروید هست
آقا حامد برای اینها باید مستر کارت داشته باشیم؟
hamedjj
چهارشنبه 04 تیر 1393, 19:06 عصر
برای راه آخر نه با صرافی میشه حلش کرد
ولی اگه درآمد خوبی داشتید بهتره که مستر کارت بنام خودتون داشته باشید و بریزید تو حساب خودتون (از لحاظ امنیتی میگم)
mehdie19
چهارشنبه 04 تیر 1393, 19:13 عصر
به :hamedjj (http://barnamenevis.org/member.php?290105-hamedjj)
شما مطمین هستید ؟
این یارو که پرسیدم خودش این کاره هست .
بر چه اساسی میگید نمیشه.
راستی منظورم از پولی که در می آری تبلیغات داخل برنامه بود.
hamedjj
چهارشنبه 04 تیر 1393, 19:35 عصر
به :hamedjj (http://barnamenevis.org/member.php?290105-hamedjj)
شما مطمین هستید ؟
این یارو که پرسیدم خودش این کاره هست .
بر چه اساسی میگید نمیشه.
راستی منظورم از پولی که در می آری تبلیغات داخل برنامه بود.
آهان پس منظورت تبلیغات موبایلی گوگله --
خوب درباره این نمیدونم
ولی سایت های دیگه ای هم هستند که مثل عدد سیستم تبلیغات درون موبایلی دارند که تو همون تاپیک مارکت های جهانی موجوده .... میتونی راحت به جای تبلیغات گوگل استفاده کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.