View Full Version : فوری
Ma_Y_R
چهارشنبه 04 تیر 1393, 22:55 عصر
سلام.
میخواستم بدونم چه جوری میتونم یه تابعی بنویسم که هر وقت فراخوانیش میکنم یه آرایه ی دو بعدی با یه سطر و ستون یکسان و در هر مرحله با یه اسم متفاوت برام بسازه؟؟؟؟؟؟:متفکر::متفکر:
maryam.eng
چهارشنبه 04 تیر 1393, 23:54 عصر
سلام.
میخواستم بدونم چه جوری میتونم یه تابعی بنویسم که هر وقت فراخوانیش میکنم یه آرایه ی دو بعدی با یه سطر و ستون یکسان و در هر مرحله با یه اسم متفاوت برام بسازه؟؟؟؟؟؟:متفکر::متفکر:
منظور از سطر و ستون یکسان چیه؟؟یعنی هر بار که این تابع رو فراخوانی میکنی ی آرایه با ابعاد یکسان بهت بده ولی با اسم متفاوت؟؟؟؟:لبخندساده:
Ma_Y_R
چهارشنبه 04 تیر 1393, 23:56 عصر
منظور از سطر و ستون یکسان چیه؟؟یعنی هر بار که این تابع رو فراخوانی میکنی ی آرایه با ابعاد یکسان بهت بده ولی با اسم متفاوت؟؟؟؟:لبخندساده:
آره دقیقا:متفکر:
Tiyana
پنج شنبه 05 تیر 1393, 12:57 عصر
هدفت از این کار چیه؟ شاید راه های بهتری وجود داشته باشه تا مشکلت حل بشه...
Ma_Y_R
پنج شنبه 05 تیر 1393, 13:29 عصر
هدفت از این کار چیه؟ شاید راه های بهتری وجود داشته باشه تا مشکلت حل بشه...
تو هر مرحله یه سری داده هایی تولید میکنم که باید تو یه آرایه ی دو بعدی ذخیرشون کنم. و به همه ی این آرایه ها هم نیاز دارم .
Tiyana
پنج شنبه 05 تیر 1393, 14:00 عصر
تا اونجایی که من میدونم فکر نمیکنم که بشه اسم یه آرایه رو به صورت متغیر تعیین کرد، ولی شما میتونید مثلا عنصر اول هر آرایتون رو به یه طریقی که خودتون بعدا بتونید اون رو بازیابی کنید نشانه گذاری کنید.اگر هم که آرایه ای از string ها دارید میتونید به جای نامگذاری روی آرایه عنصر اول آرایه رو نامگذاری کنید.
vahid-p
پنج شنبه 05 تیر 1393, 17:21 عصر
تو هر مرحله یه سری داده هایی تولید میکنم که باید تو یه آرایه ی دو بعدی ذخیرشون کنم. و به همه ی این آرایه ها هم نیاز دارم .
برای اینکار نیازی نیست همه آرایه ها رو نام گذاری کنی.
کافیه یا ArrayList داشته باشی و هر آرایه دو بعدیت رو به اون add کنی. اینجوری تمام آرایه هات در دسترس خواهند بود.
مثلا: ( d تو هر مرحله میتونه متفاوت باشه )
ArrayList<int [][]> list=new ArrayList<>();
int d=5; //بعد ماتریس
int[][] matrix2D;
for ( int i = 0 ; i < LIMIT ; i++ ){
matrix2D=getNewMatrix(d);
list.add(matrix2D);
}
...
public int[][] getNewMatrix(int d){
int[][] matrix=new int[d][d];
... //مقدار دهی عناصر ماتریس
return matrix;
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.