PDA

View Full Version : معرفی چند موتور بازی سازی برای کامپیوتر های قدیمی

shs1377
چهارشنبه 04 تیر 1393, 23:46 عصر
سلام به همه ی دوستان برنامه نویس

لطف کنید چند تا موتور بازی سازی بهم معرفی کنید که با کامپیوتر های قدیمی هم کار کنه سخت افزار کمی ضعیفتر از حداقل سیستم مورد نیاز Unity هست ممنون

hamedjj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 00:57 صبح
جوابتو نمیدونم ولی این انجمن برای موتور unity هست که میتونه خیلی کمکت کنه
http://unity3d.ir/

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 08:56 صبح
من که با andengine بازی مینویسم و از برنامه های دارای GUI استفاده نمیکنم .(اصلا اون طوری حال نمیده)
قشنگ لحظه به لحظه ی بازی را با با کد نویسی پیش می برم. :کف:
حجم خیلی کمی داره . اگه اکلیپس داری به عنوان لایبرری اضافه ش می کنی و خلاص...
کتاب هم داره (PDF) اگه خواستی معرفی می کنم.
خیلی از بازی های معروف مثل construction city , greedy spider و ... هم با این موتور نوشته شدن.

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 10:33 صبح
من که با andengine بازی مینویسم و از برنامه های دارای GUI استفاده نمیکنم .(اصلا اون طوری حال نمیده)
خیلی از بازی های معروف مثل construction city , greedy spider و ... هم با این موتور نوشته شدن.

میشه کنار یک برنامه بازی هم گذاشت ؟؟؟ :متفکر:

یعنی یک برنامه رو با اکلیپس بنویسی، بعد یک اکتیویتی باشه که اونجا وارد بازی بشه ...

اگه اینطوریه حتما کتاب رو معرفی کن و یه سری توضیحات تکمیلی تر بده پلیز :لبخندساده:

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 10:56 صبح
بله معلومه که میشه .
اصلا خودش یه اکتیویتی به اسم BaseGameActivity داره و اگه کلاست را ازش مشتق کنی راحت بازیت را توی اون اکتیویتی مینویسی و برای منو هم یه اکتیویتی ساده میسازی. البته با خودش منو های قشنگی میشه ساخت نیازی به لیوت ها نداره ولی اگه بخواین میتونین هر جور که خواستین بسازین . اصلا میتونین یه بازی و یه برنامه را با هم تویه یه پروژه داشته باشین (ولی کاربرد نداره) :قهقهه:

این لینک github موتور:
https://github.com/nicolasgramlich/AndEngine

این لینک صفحه ی دانلود کتاب : (روی اون لینکی که جلوی کلمه ی download هست کلیک کنید نه buy ) :قهقهه:
http://www.it-ebooks.info/book/1745/

اگه بالا نتونستین دانلود کنین ::قهقهه:
http://filepi.com/i/c3O7cPt

البته کتابش انگلیسیه . اگه طرفدار پیدا کرد شاید خودم یه pdf فارسی بنویسم. :متفکر:
البته یادگیریش طول میکشه باید صبر داشته باشین :چشمک:

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:00 صبح
بله معلومه که میشه .
اصلا خودش یه اکتیویتی به اسم BaseGameActivity داره و اگه کلاست را ازش مشتق کنی راحت بازیت را توی اون اکتیویتی مینویسی و برای منو هم یه اکتیویتی ساده میسازی. البته با خودش منو های قشنگی میشه ساخت نیازی به لیوت ها نداره ولی اگه بخواین میتونین هر جور که خواستین بسازین . اصلا میتونین یه بازی و یه برنامه را با هم تویه یه پروژه داشته باشین (ولی کاربرد نداره) :قهقهه:

عجب !!! خیلی خوبه، برعکس همچین چیزی نیاز دارم من

یک پروژه هست که میخوان چند تا بازی توی برنامشون بذارن، من میخواستم خودم با اندروید بنویسم، ولی اگر اینطوری بشه نوشت خیلی خوبه

زبانش چیه ؟ جاوا یا سی پلاس ؟

یک بازی خیلی ساده بخوای بسازی مثل پازل، یادگیریش زمان زیادی میبره ؟

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:22 صبح
والا من خودمم تازه کارم .
زبونش هم جاواست.
اگه به گرافیک یا sound fx کاری نداشته باشیم و خوب یادش گرفته باشیم شاید بین 2 تا 7 روز بشه یه پازل کامل و بی نقص ساخت که مو لا درزش نره . ولی همش بستگی به برنامه نویسش داره.
------------
ویرایش:
البته یادگیریش زمان می بره و به تلاش و پشتکار شما بستگی داره.

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:26 صبح
عاقا من یه تابع نوشتم که با الگوریتم خودم string را به int تبدیل میکنه و از Integer.parseint هم استفاده نمیکنه. ولی اگه بزارمش تو تاپیک این هم کد آقای مدیر گیر میده. پس این زحمت چند ساعته م را چی کار کنم؟:گریه::گریه::گریه:

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:38 صبح
راستی بازی های اپن سورس زیادی هم با این موتور نوشته شده که می تونین تو گوگل سرچ کنین و بیشتر یاد بگیرین.

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:39 صبح
والا من خودمم تازه کارم .
زبونش هم جاواست.
اگه به گرافیک یا sound fx کاری نداشته باشیم و خوب یادش گرفته باشیم شاید بین 2 تا 7 روز بشه یه پازل کامل و بی نقص ساخت که مو لا درزش نره . ولی همش بستگی به برنامه نویسش داره.

فرض کنیم برنامه نویسش من باشم :لبخند:
با cocos2D هم آشنا هستی ؟ انگری بردز رو باهاش زدن
زبونش سی پلاس پلاس هست
من یه آموزش تصویری ازش دارم، خیلی سخته، امیدوارم اندانجین راحت باشه

عاقا من یه تابع نوشتم که با الگوریتم خودم string را به int تبدیل میکنه و از Integer.parseint هم استفاده نمیکنه. ولی اگه بزارمش تو تاپیک این هم کد آقای مدیر گیر میده. پس این زحمت چند ساعته م را چی کار کنم؟:گریه::گریه::گریه:

فک کنم همینجا هم که گذاشتی آقا مدیره بیاد گیر بده :قهقهه:

اگر فک میکنی خیلی کاربردیه به عنوان یک نمونه برنامه بذارش خب

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:45 صبح
cocos2d پایتون می خواد درسته؟ فکر کنم خیلی سخت باشه . اند انجین راحته (چون جاوا را خوب بلدم) ولی محیط گرافیکی نداره (اینطوری بیشتر دوست دارم) اگه واقعا تلاش کنی واقعا نتیجه ی خوبی میده

--------------------------------------

به عنوان یه نمونه کجا بزارمش؟

------------------------------
ویرایش :
البته باید کتابش را خوب جویده باشین.:لبخند:

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 11:54 صبح
cocos2D رو توی اکلیپس کار میکرد

اینکه اندانجین جاوا هست و میشه با برنامه کنار هم گذاشتش، ارزش داره آدم روش کار کنه و کتابش رو بجوه !!!

----------------------------------------

اون نمونه رو نمیدونم دقیق بگم کجا بذاری، والا میترسم زیاد هم مناسب نمونه برنامه ها نباشه
با خود سعید جان صحبت کن، ببین چکارش کنی :لبخند:

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 13:04 عصر
البته من زیاد با اند انجین حرفه ای نیستم ولی اگه سوالی باشه در خدمتم.

shs1377
پنج شنبه 05 تیر 1393, 16:11 عصر
جوابتو نمیدونم ولی این انجمن برای موتور unity هست که میتونه خیلی کمکت کنه
http://unity3d.ir/

متاسفانه همون طور که گفتم سیستم یونیتی رو نمیکشه

shs1377
پنج شنبه 05 تیر 1393, 16:13 عصر

من این رو چند ماه پیش گرفتمش هنوز تست نکردم:لبخند:

در ضمن بازی سطح بالاتری باهاش نساختن؟؟ البته بازی هلکوپتر نجات هم با این موتور ساخته شده

shs1377
پنج شنبه 05 تیر 1393, 16:40 عصر
بازی هایی مثل clash of clans ، cut the rupe و دیگر بازی های معروف رو نمیدونید با چه موتوری درست کردن؟؟؟

مثلا چند تاشون رو خودم بگم :

subway surfers یونیتی

wild blood آنریل 3 ( UDK )

Temple Run اینم فکر کنم یونیتی بود

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 17:28 عصر
خب اون بازیا کار یه نفر نیست . چند تا برنامه نویس و گرافیست و صدا ساز و.... باید با هم همکاری کنن.
من اگه همون هلیکوپتر نجات را بسازم کلامو میندازم هوا

cut the rope که کار من و تو نیست آخه . نباید انتظار داشته باشی راحت بتونی مثل شو بسازی.
-----------------------------------------------

اگه می خوای کد بزنی andengine خوبه و انتظارات را برآورده می کنه . اگه می خوای بازیت بهتر باشه و کد زنیت یکم سخت تر باشه cocos2d خوبه (البته من باش زیاد کار نکردم).
اگه نمی خوای زیاد کد بزنی و با موس رابطت بهتره (:لبخند:)از ابزار های بازی سازی مثل unity , unreal ,.... استفاده کن(یکمی هم سیستمت را ارتقا بده)
ولی به نظر من آخرش هیچی andengine نمیشه !!!

shs1377
پنج شنبه 05 تیر 1393, 18:15 عصر
خب اون بازیا کار یه نفر نیست . چند تا برنامه نویس و گرافیست و صدا ساز و.... باید با هم همکاری کنن.
من اگه همون هلیکوپتر نجات را بسازم کلامو میندازم هوا

cut the rope که کار من و تو نیست آخه . نباید انتظار داشته باشی راحت بتونی مثل شو بسازی.
-----------------------------------------------

اگه می خوای کد بزنی andengine خوبه و انتظارات را برآورده می کنه . اگه می خوای بازیت بهتر باشه و کد زنیت یکم سخت تر باشه cocos2d خوبه (البته من باش زیاد کار نکردم).
اگه نمی خوای زیاد کد بزنی و با موس رابطت بهتره (:لبخند:)از ابزار های بازی سازی مثل unity , unreal ,.... استفاده کن(یکمی هم سیستمت را ارتقا بده)
ولی به نظر من آخرش هیچی andengine نمیشه !!!

اونش رو میدونم همون هلکوپتر نجات هم یک تیم درست کردن :لبخند: بیشتر خواستم بدونم بازی خوب با andengine چی هست

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 19:06 عصر
من که با construction city خیلی حال میکنم. از صد تا بازی سه بعدی هم بهتره

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 19:19 عصر
یک سوال

توی بازی سازی محدودیت حافظه چطور پوشش داده میشه ؟؟؟

مثلا الان یک برنامه ساده که میسازیم، اگر بک گراند یک عکس با کیفیت باشه یا توی صفحه چند تا عکس با کیفیت باشه ممکنه روی بعضی از گوشی ها کرش کنه

که خب این خطا برمیگرده به out of memory و بحث حافظه رم محدود هر برنامه

حالا توی بازی این اتفاق میفته یا خود موتور بازی در پشت کار بهینه سازی های لازم رو انجام میده ؟

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 19:32 عصر
والا من که بیست تا عکس برای اجزای بازی لود میکنم و روی هر کدوم کارایی مثل چرخش و حرکت و ... انجام میدم اصلا آخ هم نمیگه
مثلا یه عکس داشتم که باید پشت منوی بازی می چرخید . من هر 0.02 ثانیه یه درجه می چرخوندمش . حالا فکر کن دو دقیقه هر ثانیه ش 50 بار این کار انجام میشد !!! ولی اصلا یه ذره هم سرعت اجرای بازی کم نشد.
یا از انیمیشن های دارای فریم های زیاد که باید تکرار میشد استفاده می کردم توی گوشی تک هسته ای با رم 512 اصلا کمبود سرعت یا کرش ندیدم.
موتورش خوب عمل میکنه انصافا . قابلیت هایی هم که میزاره راضی کنندس برای من.

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 19:41 عصر
انیمیشن گذاشتن واسه عکس باعث پر شدن حافظه نمیشه

لود کردن عکس های با کیفیت باعث خطا میشه

بازی رو روی گوشی های galaxy S3 یا htc با ورژن اندروید پایین امتحان کن ببین چی میشه

یا با جنی موشن، اندروید 2.3، رم دستگاه رو بیار بین 128 تا 256 و اندازه صفحه هم 720*1200 باشه

بعد بازی رو ران کن

سعی کن از عکس های با اندازه بزرگتر و با کیفیت تر استفاده کنی، ببین بازی کرش میکنه یا نه

اگر در این حالات کرش نکنه، من حاضر برنامه های اندرویدم رو هم با اندانجین بزنم !!! :لبخندساده:

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 19:50 عصر
والا من چون با گوشی تست می کنم جنی موشن ندارم :لبخند:
ولی بازی های موجود را میتونین تو جنی موشن تست کنین. به منم بگین
راستی توی سمپل خودش یه چیزی به عنوان بنچمارک داره که توش کلی عکس لود میکنه . اونم یه نگاه بندازین.(github)

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 19:59 عصر
خب عیب نداره، مشخصات گوشی چی هست ؟؟؟

این دو تا کد رو روی گوشی اجرا کن، بعد نتیجه رو به من بگو تا بگم گوشیت قابلیت کرش کردن داره یا نداره :لبخند:

Runtime rt = Runtime.getRuntime(); long maxMemory = rt.maxMemory();
ActivityManager am = (ActivityManager) getSystemService(ACTIVITY_SERVICE);
int memoryClass = am.getMemoryClass();
Log.d("memory class", "max: " + maxMemory + ", class: " + memoryClass);

این کد اندازه حافظه برای هر برنامه رو میده

این کد هم که اندازه صفحه گوشی رو

DisplayMetrics metrics = this.getResources().getDisplayMetrics(); width = metrics.widthPixels;
height = metrics.heightPixels;

اگر اندازه حافظه برنامه کمتر یا مساوی 64 باشه خیلی احتمال کرش کردن هست

در این صورت 4-5 تا عکس با کیفیت بالا و اندازه مثلا 720*1200 توی یک فایل بازی بذار، بازی که ران کردی اگه کرش نکرد یعنی اند انجین کارش درسته :لبخند:

اطلاعات بیشتر در مورد کرش کردن موقع کار با عکس (http://barnamenevis.org/showthread.php?440701-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AD%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-Out-of-Memory-%D9%88-Force-Close-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7-(Bitmap)&p=2039250&highlight=oom#post2039250)

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 20:55 عصر
اینا مشخصات گوشیم :
اکسپریا مینی پرو اندروید 4.4.2 Kitkat تک هسته ای . 512 رم . 480*320 سه اینچ صفحه . حافظه ی heap هم 128mb .
تست می کنم نتیجه را می گم.

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 21:04 عصر
اینا مشخصات گوشیم :
اکسپریا مینی پرو اندروید 4.4.2 Kitkat تک هسته ای . 512 رم . 480*320 سه اینچ صفحه . حافظه ی heap هم 128mb .
تست می کنم نتیجه را می گم.

یا خدا !!! هیپ 128 ؟؟؟ اینطوری که فک نمیکنم راحت کرش کنه

با AVD امتحان کن پس، هیپ رو بذار 32 و اندازه صفحه 720*1200 ببین چی میشه

مرسی :لبخندساده:

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 21:10 عصر
نه دیگه من اکسپریا زد اولترا هم دارم هیپش 512 هست . رمش 2 GB . چیزی نیست (البته با دستکاری فایل build.prop میشه هیپ را کم و زیاد کرد ولی اینا که گفتم از اول همین طور بوده)
نتیجه ی تست مینی پرو :
memory :50331648
class : 48
width : 320
height : 459 (بدون استاتوس بار و دکمه های مجازی)

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 21:28 عصر
تعجب من درست بود، پس هیپ مینی پرو 128 نیست

هیپ گوشی کلاس 48 هست و به هر برنامه 50 مگابایت از رم رو اختصاص میده

هیپ زد اولترا هم من اگر درست یادم باشه 196 هست

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 21:31 عصر
پس چرا توی فایل build.prop جلوی dalvik.vm.heap.size نوشته 512mb ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 21:37 عصر
پس چرا توی فایل build.prop جلوی dalvik.vm.heap.size نوشته 512mb ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه اینو نمیدونم چرا اونجا اینطوری نوشتن

اما اینکه قطعی بفهمی سایز هیپ چقدره از همون کد استفاده کن

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 21:48 عصر
ok .
فردا یه سری عکس بزرگ با اندانجین لود می کنم نتیجه را می گم. (شمام یه سری به سمپل اندانجین بزن بنچمارکشو تست کن جاش عکس های بزرگ بزار و... البته باید تو کدش تغییراتی بدی که اگه ندی کرش میکنه.)
ممنون.:چشمک:

badname
پنج شنبه 05 تیر 1393, 22:01 عصر
ok .
فردا یه سری عکس بزرگ با اندانجین لود می کنم نتیجه را می گم. (شمام یه سری به سمپل اندانجین بزن بنچمارکشو تست کن جاش عکس های بزرگ بزار و... البته باید تو کدش تغییراتی بدی که اگه ندی کرش میکنه.)
ممنون.:چشمک:
4.4.4 ام تا چند وقت دیگه میرسه واسه گوشیت :لبخند: از رام های legacy استفاده میکنی ؟
ما هم منتظر نتیجه هستیم سریع برسون خبرارو :لبخندساده:

badname
پنج شنبه 05 تیر 1393, 22:07 عصر
انیمیشن گذاشتن واسه عکس باعث پر شدن حافظه نمیشه

لود کردن عکس های با کیفیت باعث خطا میشه

بازی رو روی گوشی های galaxy S3 یا htc با ورژن اندروید پایین امتحان کن ببین چی میشه

یا با جنی موشن، اندروید 2.3، رم دستگاه رو بیار بین 128 تا 256 و اندازه صفحه هم 720*1200 باشه

بعد بازی رو ران کن

سعی کن از عکس های با اندازه بزرگتر و با کیفیت تر استفاده کنی، ببین بازی کرش میکنه یا نه

اگر در این حالات کرش نکنه، من حاضر برنامه های اندرویدم رو هم با اندانجین بزنم !!! :لبخندساده:
poorman چرا andengine ؟؟؟
تعریف unity و unreal engine روبیشتر شنیدم :لبخندساده:

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 22:12 عصر
unity و ureal را بریز دور . فقط اند انجین. (نمی دونم چرا ولی خیلی بیشتر باهاش کیف می کنم.)
فردا هم تست ها را انجام میدم .
حالا عکس ها را لود می کنم نشونشون هم بدم تو صفحه یا لود کردن کافیه؟ صفحه ی گوشیم که جا نداره آخه .:گریه:

----------------------------------------------------

از رام pacman که تقریبا ترکیب همه ی رام هاست و کرنل legacy استفاده می کنم.
ولی زد اولترام رامش رسمیه. (تا آپدیت داره کاریش ندارم:لبخند:)

poorman
پنج شنبه 05 تیر 1393, 22:57 عصر
poorman چرا andengine ؟؟؟
تعریف unity و unreal engine روبیشتر شنیدم :لبخندساده:

دلیلش رو توی پست های قبلی تقریبا گفتم

دنبال یک موتور بازی هستم که بشه کنار برنامه بازی ساخت

یونیتی رو نمیشه با برنامه کنار هم داشت

حالا عکس ها را لود می کنم نشونشون هم بدم تو صفحه یا لود کردن کافیه؟ صفحه ی گوشیم که جا نداره آخه .

من که نمیدونم فرمت بازی سازی چطوریه، یه جوری نشونشون بده دیگه :لبخند:

البته کامل هم لازم نیست نشونشون بدی، همینکه توی صفحه بازی باشن کافیه

اون سمپل رو هم فک نکنم هنوز بتونم تغییرش بدم تا بتونم اجراش کنم

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 23:30 عصر
دوستان مژده بدید !!!:قهقهه:
6 تا عکس خیلی با کیفیت : 2560 در 1600 را توی 5 ثانیه لود کردم بدون کرش ولی یکم سرعت گوشیم اومد پایین ولی همه را بدون مشکل نشان داد . پنج بار هم تست کردم که اتفاقی نبوده باشه.:قهقهه:

عکس ها را با کیفیت اصلی لود کردم و هر کدوم را توی مستطیل های کوچیک نشون دادم !!!
باورت نمیشه؟ اسکرین شات را ببین.....
120522

dasssnj
پنج شنبه 05 تیر 1393, 23:38 عصر
---------------------------------------------------------------

badname
جمعه 06 تیر 1393, 00:44 صبح
دوستان مژده بدید !!!:قهقهه:
6 تا عکس خیلی با کیفیت : 2560 در 1600 را توی 5 ثانیه لود کردم بدون کرش ولی یکم سرعت گوشیم اومد پایین ولی همه را بدون مشکل نشان داد . پنج بار هم تست کردم که اتفاقی نبوده باشه.:قهقهه:

عکس ها را با کیفیت اصلی لود کردم و هر کدوم را توی مستطیل های کوچیک نشون دادم !!!
باورت نمیشه؟ اسکرین شات را ببین.....
120522
به گمونم رو زد اولترا زدی ، رو مینیه بزن که ضعیفه :لبخندساده:

badname
جمعه 06 تیر 1393, 00:46 صبح
دلیلش رو توی پست های قبلی تقریبا گفتم

دنبال یک موتور بازی هستم که بشه کنار برنامه بازی ساخت

یونیتی رو نمیشه با برنامه کنار هم داشت

من که نمیدونم فرمت بازی سازی چطوریه، یه جوری نشونشون بده دیگه :لبخند:

البته کامل هم لازم نیست نشونشون بدی، همینکه توی صفحه بازی باشن کافیه

اون سمپل رو هم فک نکنم هنوز بتونم تغییرش بدم تا بتونم اجراش کنم
آقا با این که دلیلی ندارم منم گول زد این دوستمون بریم سراغ andengine :لبخند:

hamedjj
جمعه 06 تیر 1393, 01:23 صبح
فیلم های آموزشی andEngine تو یو-تیوب پره
یو-تیوب هم که از تحریم درآمد
فکر کنم آموزش تصویری بهتر باشه
https://www.youtube.com/results?search_query=andengine+tutorial

(https://www.youtube.com/results?search_query=andengine+tutorial)برای دانلود از این سایت استفاده کنید
http://convert2mp3.net/

(http://convert2mp3.net/)این سایت هم خیلی میتونه کمک کنه :
http://www.matim-dev.com/tutorials.html

poorman
جمعه 06 تیر 1393, 01:52 صبح
من رفتم یکم مطالعه و تحقیق کردم توی گوگل :لبخند:

چند تا موتور بازی رو خیلی تعریف کرده بودن

اولیش که یونیتی هست، واقعا خیلی سرو صدا کرده جدیدا، تنها عیبی که خیلی بزرگ نمایی میکنه حجم زیاد بازی ها ساخته شده توسط این موتور هست، اینطوری که گفتن یک بازی 2D خیلی ساده حداقل 10 مگابایت حجمش میشه ... البته مسئله دیگه هنوز دقیق نفهمیدم اینه که یونیتی اگر نسخه رایگان باشه چقدر با نسخه خریداری شدش فرق داره ؟

اندانجین رو خیلی ها تعریف کردن ازش، گفتن برای یادگیری ساده ست، آموزش شاید براش زیاد نباشه اما مثال و نمونه زیاده براش ولی تنها عیبش اینه که فقط برای اندروید میشه نوشت
یعنی اگر بخوای یک بازی بزنی که هم توی اندروید هم آیفون باشه، باید قید این موتور رو بزنی

یک موتور دیگه هست که چند جا اسمش بود و کنار اندانجین معرفی شده به اسم libgdx
گفتن آموزش هاش زیاده، یکم کدنویسیش از اندانجین سخت تره ولی آزادی عمل بیشتری میده، زبونش جاوا هست
libgdx روی اندروید، آیفون کار میکنه

موتور cocos2D رو دیگه ساپورت نمیکنن، برای اندروید گفتن خیلی باگ داره و کلا بیخیال این موتور

اما یک موتور دیگه به اسم cocos2D-x که ازش تعریف زیاد کردن و خب مسلما آموزش و اینا زیاد داره، زبونش سی پلاس پلاس
روی اندروید، آیفون، ویندوز فون، بلک بری جواب میده

من فک میکنم اگر بخوایم فقط روی اندروید و در حد متوسط و پایین کار کنیم بهترین گزینه اندانجین باشه چون کاملا رایگانه، زبونش جاوا هست، آموزش براش هست

گزینه های بعدی برای کارهای حرفه ای مسلما یونیتی هست که من یکمی باهاش کار کردم، محیط خوبی داره، آموزش براش زیاده، کدنویسی بسیار کمتره ولی خب شاید یک سری چیزاش کامل رایگان نباشه

dasssnj
جمعه 06 تیر 1393, 07:55 صبح
به گمونم رو زد اولترا زدی ، رو مینیه بزن که ضعیفه :لبخندساده:
نه باور کنید روی مینی پرو زدم. من همیشه بازی را با مینیه تست می کنم.

------------------------------------------------------
راستی ببخشید 9 ثانیه طول کشید نه 5 ثانیه . (که با یه پروگرس بار حله :لبخند:)

abbasalim
جمعه 06 تیر 1393, 10:42 صبح
یونیتی نسخه رایگانش خروجی اندروید نمیده

dasssnj
شنبه 07 تیر 1393, 08:21 صبح
اینم اسکرین شات از بنچمارک andengine :

حدود پونصد تا از این آدمک ها را لود کرده و روی هر کدوم کار هایی مثل چرخش و حرکت و ... انجام میده.

120552

اینم مثل قبلیه فقط به جای آدمک ها تصاویر متحرک را لود کرده. (تصاویر فریم به فریم)

120553

اینم این همه متن را با هم شروع به نوشتن کرده.

120554

توی هیچ کدامشون هم با کم شدن سرعت گوشی مواجه نشدم.

ali-star
شنبه 07 تیر 1393, 11:14 صبح
سلام
واسه یه بازی که بیشتر از Drag & Drop استفاده میکه Andengine خوبه؟

dasssnj
شنبه 07 تیر 1393, 11:26 صبح
سلام
واسه یه بازی که بیشتر از Drag & Drop استفاده میکه Andengine خوبه؟

من توی سمپلش درگ و دراپ را دیدم .
با یکم خلاقیت و گرافیک و ... بهتر هم میشه.
البته باید کتابشو بخونی .
هر چی باشه ازاستفاده کردن از خود اندروید راحت تره

ali-star
شنبه 07 تیر 1393, 11:44 صبح
بعضی بازی ها هستن که آبژکت هاشون یه انیمیشن به حالت پاستیل مانند دارن با Andengine میشه چنین انیمیشن هایی به بازی اضافه کرد؟

dasssnj
شنبه 07 تیر 1393, 12:09 عصر
بعضی بازی ها هستن که آبژکت هاشون یه انیمیشن به حالت پاستیل مانند دارن با Andengine میشه چنین انیمیشن هایی به بازی اضافه کرد؟

والا من تازه کارم خودمم زیاد نمی دونم .
طوری نیست که شما بگی مثل پاستیل شو اونم بشه. andengine یه حالتی برای آبجکت ها داره به اسم modifier که با اون میشه کارای انیمیشنی جالبی روی آبجکت ها انجام داد.
مثلا شما اول باید ببینی پاستیله چجوری تکون می خوره : مثلا ی ذره بزرگ و کوچک میشه یه ذره هم تکون می خوره . حالا شما میای اونو با scale modifier تغییر سایز میدی و با move modifier هم زمان چپ و راستش می کنی .
کار راحتی نیست . من برای چرخش یه نور پشت منوی برنامم و هم زمان بزرگ و کوچک شدنش که یه انیمیشن خیلی قشنگ شد نیم ساعت با این modifier ها ور رفتم و کتابشو هم زیر و رو کردم تا درست شد.
من بیشتر از این نمی تونستم راهنمایی کنم . بازم به خلاقیت خودتون و دونستن دقیق حرکت و تکون خوردن اون پاستیل بستگی داره.

bia2joker
شنبه 07 تیر 1393, 17:12 عصر
كسي يه لينك ميده كه داخلش از اول گفته باشه كه چطوري andengino تو اكليپس نصب كنيم

dasssnj
یک شنبه 08 تیر 1393, 08:24 صبح
كسي يه لينك ميده كه داخلش از اول گفته باشه كه چطوري andengino تو اكليپس نصب كنيم
مثل بقیه ی لایبرری ها اضافه میشه.

dasssnj
دوشنبه 09 تیر 1393, 07:50 صبح
زاستی یه موتور دیگه هم بود که اسمش badlogic بود و خیلی ساده بود . من قبل از اند انجین با اون می زدم ولی بسیار ساده و ابتدایی بود برای بازی های ساده در حد مار بازی و جامپر و... خیلی به درد می خورد.
گفتم که نگی نگفتی :چشمک:

Edward
دوشنبه 09 تیر 1393, 09:20 صبح
بازی هایی مثل clash of clans ، cut the rupe و دیگر بازی های معروف رو نمیدونید با چه موتوری درست کردن؟؟؟

مثلا چند تاشون رو خودم بگم :

subway surfers یونیتی

wild blood آنریل 3 ( UDK )

Temple Run اینم فکر کنم یونیتی بود

سلام
cut the rope با این موتور نوشته شده

https://www.madewithmarmalade.com/marmalade

اینجام لیست بازی های معروف با موتور ها:

http://www.develop-online.net/news/the-top-14-game-engines-the-list-in-full/0114330

اینم لیست ۱۰۰ موتور برتر:
http://www.moddb.com/engines/top

dasssnj
دوشنبه 23 تیر 1393, 06:42 صبح
اینم یه بازی اپن سورس که با libgdx نوشته شده. توضیح کامل هم توی همین لینکه :

http://www.codeproject.com/Articles/702957/Create-your-first-Android-Game-with-libgdx