ورود

View Full Version : delphi رو به انقراض؟!!

free
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 11:28 صبح
سلام دوستان
من چند سوال دارم. آیا دلفی رو به انقراض پیش می رود؟ نظرتون در مورد تغییر از دلفی به دات نت چیست؟ آیا دات نت به تدریج جای دلفی را می گیرد؟ دات نت بهتر است از دلفی؟

gbg
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 12:07 عصر
اگه کسی بگه دات نت رو به انقراض میره من بارور میکنم اگه غیر این بود ماکروسافت هرسال یک تکنولوژی جدید برای پوشاندن عیب تکنلوژی قبیلیش اختراع نمی کرد

realman
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 12:13 عصر
اگه یکم تو همین سایت بگردی آینده ای که برای دلفی (تا سال 2008) ترسیم شده رو می تونی ببینی.
نمی دونم چرا این سوال رو مطرح کردی.
فکر کنم باید بدونی که دلفی خودش یکی از بهترین محیطها برای .NET هستش.(شاید هم بهترین).

mzjahromi
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 12:20 عصر
یک پایان غم انگیز: خداحافظ دلفی (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=38651&highlight=%81%C7%ED%C7%E4+%DB%E3+%C7%E4%90%ED%D2)

ali_kolahdoozan
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 12:38 عصر
من خودم از دلفی بدم می یاد و باهاش کاری ندارم . (که البته نظر شخصی است ) حالا بهم حمله نکنید . اما دوست من هیچ زبانی حتی qbasic تحت داس هم هنوز منقرض نشده . هیچ زبانی رو نمی تونی روش مهر انقراض بزنی . اینو مطمئن باش . تازه اون هم دلفی با اون قدرتش

Delphi Skyline
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 16:25 عصر
دلفی تازه اوله کارشه جانم .

free
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 08:10 صبح
ممنونم دوستان از جوابهاتون
یه مدته که یکی از دوستان منو دعوت به دات نت کرده . من خودم از دلفی راضی راضیم و همه کارهارو هم تونستم خیلی عالی با دلفی انجام بدم اما این دوست گرامی اونقدر گفت که دات نت خیلی بهتره و راحت تره و امکاناتش بیشتر که من هم تصمیم گرفتم با دوستان این سایت مشورت کنم حالا شما پیشنهاد می دهید من همون راه خودمو ادامه بدم یا دات نت هم کار کنم؟

Delphi Skyline
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 11:20 صبح
دو تاش باهم عالی میشه.

gbg
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 12:50 عصر
delphi 2006+.net
یعنی دلفی 2006 که خودش امکان .net داره

ali_kolahdoozan
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 12:58 عصر
برو سی شارپ . شک نکن . دلفی منقرض نخواهد شد . اما برو سی شارپ

omid_delphi2
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 13:06 عصر
با این سوالت معلوم شد نه دات نت را میشناسی نه دلفی را

free
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 08:04 صبح
منم نگفتم که دات نت رو می شناسم یا تو دلفی خیلی حرفه ایم . قصد من مشورت بود که دوستان خیلی خوب راهنمایی کردند. جناب omid_delphi2 همونطور که از اسمتون مشخصه از طرفدارهای پر و پا قرصه دلفی هستید. شما که خوب دلفی و دات نت رو شناختید پیشنهادتون چیه؟
منظورم از دات نت هم همون ویژوال استادیو دات نت است.

SH.Daneshvar
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 08:57 صبح
به نظر من Delphi for Win32 و کم کم به Java مهاجرت کن.
سیاست‌های میکروسافت به دلیل اینکه خودش یه تولید کننده حریص نرم‌افزار برای کاربر نهایی
هست نشون میده همیشه چند پله بالاتر از تکنولوژی‌ها و ابزار‌ها شو واسه خودش نگه میداره
مثلا ToolBar مدل Office 2003 رو توی محصول VS2005 میکروسافت میبینید.

اما Borland و یا Sun Microsystem به این شکل عمل نمیکنند شما میبینید Borland توی
محیط 2005 چندید ابزار جدید به کار برده بود و همون ها رو توی لیست کامپوننت‌های خودش قرار داده
بود.

در ضمن Micrososft به غیر از اینکه تکنولوژی‌های از رده خارج رو توی Visual Studio میگذاره
هر سال هم تکنولوژی‌هاشو عوض میکنه و این واسه تولید کنندگان نرم‌افزار چیز جالبی نیست
به خصوص اگر یک تولید کننده حرفه‌ای و آینده نگر باشید.

موفق باشید.
یا حق.

vcldeveloper
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 06:48 صبح
سیاست‌های میکروسافت به دلیل اینکه خودش یه تولید کننده حریص نرم‌افزار برای کاربر نهایی
هست نشون میده همیشه چند پله بالاتر از تکنولوژی‌ها و ابزار‌ها شو واسه خودش نگه میداره
مثلا ToolBar مدل Office 2003 رو توی محصول VS2005 میکروسافت میبینید.

من علاقه ای به مایکروسافت ندارم، اما...ساخت یه Toolbar چیزی نیست که مایکروسافت بخواد روش مانور بده. در ضمن Office با C و VC++ توسعه داده میشه.

gbg
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 07:15 صبح
نظر من همیشه این بوده سیستم عامل محصول ماکروسافت
و محیط ایجاد و توسعه نرم افزار محصول برلند

SH.Daneshvar
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 10:08 صبح
دوست عزیز من فقط یه مثال ساده واسه شما گفتم و صرفا منظور بنده به Toolbar نبود
چه تکنولوژی‌هایی هست که Microsoft در پشت پرده ازشون استفاده میکنه
در ضمن تا جایی که بنده تحقیق کردم تا چند سال پیش زبان برنامه نویسی خود
Microsoft زبانی بود به نام Actor که هیچ وقت هم اون رو به کاربرانش عرضه نکرد.
و امثال اینجور چیز‌ها زیاد هست. و Toolbar فقط یک مثال واضح و ساده بود.

موفق باشید.
یا حق.

Delphi Skyline
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 06:23 صبح
اتفاقا مایکروسافت (خیلی بدم میاد ازش) امکاناتی رو داره که بقیه ندارن . مثلا الان دات نت 2 داره اما به برلند تو ورژن 2006 نفروخته . اما به هر حال شرکتی پر رو است . و شما خواهید دید اگه از ویندوز به سمت لینوکس مهاجرت نکنید توی دام دات نت می افتید و دیگه راه بازگشتی هم نیست . پس از همین الان شروع کنید چون مایکروسافت خود خواه تو ورژن بعدی ویندوز دیگه 32 رو به خدا می سپاره .

SH.Daneshvar
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:19 صبح
همه میدونند Net. تکنولوژی جدیدی نیست یه جورایی همون Java هست
یعنی ماشین Native اما میکروسافت با این کار قصد داره هدف قبلی خودش یعنی انحصاری کردن
برنامه‌نویسی به سود خودش, اگر Sun و یا IBM و Oracle و Borland دارن تلاش میکنند برای
جلوگیری از این هدف شوم میکروسافت هست و بس.

از همینجا هشدار میدم همینطور که دوستم عرض کرد مبادا توی دام Net. میکروسافت بیفتین.

Developer Programmer
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 12:59 عصر
هرچند بی ربطه! ولی...
یه بار یکی از دوستانی که بسیار اهل ضایع کردن دیگرانه (!) پرسید : افشین با چی برنامه مینویسی گفتم : دلفی گفت : هه هه (!) بیا با VB6 برنامه بنویس ، تهران همه با VB مینویسن. گفتم : دلفی که قویتره ... گفت : هه هه! کی می گه ؟ VB ماله مایکروسافته (!!) .

موندم که از رعایت اصول شی گرایی دلفی و بیسیک بگم ، از کامپایلرش بگم ، از کامپوننتهاش بگم ، از آزادی عمل بگم ، از API بگم ...از قدرتش بگم... از اینکه میتونی سورس توابع دلفی رو هم ببینی بگم... از پشتیبانی از اسمبلی بگم... از راحتی باورنکردنیش در برنامه های DB بگم ... فقط لبخند زدم

Touska
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 13:48 عصر
هرچند بی ربطه! ولی...
یه بار یکی از دوستانی که بسیار اهل ضایع کردن دیگرانه (!) پرسید : افشین با چی برنامه مینویسی گفتم : دلفی گفت : هه هه (!) بیا با VB6 برنامه بنویس ، تهران همه با VB مینویسن. گفتم : دلفی که قویتره ... گفت : هه هه! کی می گه ؟ VB ماله مایکروسافته (!!) .

موندم که از رعایت اصول شی گرایی دلفی و بیسیک بگم ، از کامپایلرش بگم ، از کامپوننتهاش بگم ، از آزادی عمل بگم ، از API بگم ...از قدرتش بگم... از اینکه میتونی سورس توابع دلفی رو هم ببینی بگم... از پشتیبانی از اسمبلی بگم... از راحتی باورنکردنیش در برنامه های DB بگم ... فقط لبخند زدم

خدایا افشین جون تو دیگه کی هستی :قلب:

SH.Daneshvar
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 17:20 عصر
همچینم نرم افزار های میکروسافت عالی نیستند به جز Windows اونم به خاطر اینکه
در دنیا جا افتاده وگرنه اگر کمی وقت بگذارید و بگردید به ازای نرم افزار هایی مثل
Office و Outlook و IE و MS-SQL Server و ... نمونه های بسیار بهتر و ارزان تر و یا حتی
مجانی گیر میارید که تنها بدی اونها نسبت به محصولات میکروسافت Help کامل و اینجور چیزا
هست که البته برای افراد حرفه ای این چیز خاصی نیست
مزایای اونها بسیار زیاد, اجرا بر روی سیستم عامل های مختلف, Open Source
قیمت پایین و حتی مجانی, انحصاری نبودن و ...

در ضمن حتی ++Compiler VC میکروسافت رو که خیلی ها میگن سریع و خوب هست بایستی
پیش کامپایلرهای Intel لنگ بنداز.

Unique
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 17:25 عصر
من نمیدونم شما چرا سر چیزی بحث می کنید که اصلا ربطی به همدیگه نداره . Net. یک تکنولوژی هستش و Delphi یک محیط توسعه نرم افزار مبتنی بر زبان پاسکال . من به شخصه نه از VB بدم میاد و نه از Delphi و نه از ++C . دلیلش هم اینه که هر کدوم در جای خودشون کاربردی هستند !!!!

در رابطه با Net. هم باید بگم که از نظر من فناپذیر نیست چون 100% کیفیت کدنویسی را تغییر داده و مایکروسافت هم قابل سرزنش نیست چون هر آنچه که در حال حاضر دارین ازش استفاده می کنید حاصل کار همین شرکت هستش و پشتیبانی از منافع و تلاش برای منافع بیشتر حق هر شرکتی در دنیاست !!!

شما دوست عزیز هم بهتره که دلفی را ادامه بدی . تکنولوژی Net. را هم یاد بگیری و هم در دلفی و هم در VB ازش بهره ببری !!!

SH.Daneshvar
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 18:22 عصر
به جای اینکه بگید هر آنچه داریم حاصل کار میکروسافت هست.
بفرمایید میکروسافت سعی در انحصاری کردن تکنولوژی و از دست ندادن بازار تجارت تکنولوژی
هست نه توسعه تکنولوژی در ضمن بحث در حد یک زبان مثل Delphi و ++C نیست بحث بر سر
حمایت از Roadmape شرکت Borland و Microsoft و یا ... هست.
در ضمن هیچ تکنولوژی جاودان نیست که شما فرمودین Net. فنا ناپذیر هست.
در ضمن فکر نکنم VB کاربرد خاصی داشت باشه جز همون هدفی که 40 سال پیش
برای طراحی Basic در نظر گرفته شده.

Unique
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 12:52 عصر
من با شما در این زمینه مخالف هستم !
کسی اگر در پی از دست ندادن بازار تجارت (و حتی انحصاری کردن ) در زمینه کامپیوتر باشد . باید به فکر توسعه (آنهم بهتر از سایرین) باشد اگر نباشد به هدفی که شما فرمودید نخواهد رسید .

اگر موضوع این تاپیک را یکبار دیگر بخوانید ! سوال در رابطه با Roadmap شرکتها نبوده و بحث بر سر آن هم بیهوده است چون هر کس به فکر منافع خود در درجه اول است حال چه مایکروسافت - چه بورلند و حتی بنیاد موزیلا .

منظور از فناناپذیری تکنولوژی از بین نرفتن تلاشهایی است که برای آن شده . با ورود Net. سیستم های گذشته از بین نرفتند بلکه با Net. کامل شدند و در آینده شاید تکنولوژی جدید Net. را هم کامل کند .

همانطور که دلفی کاران نمی توانند و قدرت آن را نداردند که با سرعت و انعطاف پذیری C مقابله کنند ! VB کاران هم نمی توانند با دلفی مقابله کنند . پس به نظر من نباید به چیزی تعصب داشت و اگر ساخت ASP .NET با زبان VB راحت تر و به صرفه تر است به سراغ دلفی رفت !