ورود

View Full Version : permission in 2000

h_baqery
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 12:21 عصر
یه برنامه که با دلفی نوشته شده و برای گزارشاتش از crystall استفاده می کنه دارم که برای ارتباط با sql2000 حتما باید از کاربری که دسترسی sysAdmin داره استفاده کنم و گرنه برنامه در برخی قسمتها و گزارشات error می ده .

سوال : کاربری در Sql2000 می خوام ایجاد کنم که دسترسی در حد sysAdmin داشته باشه ولی امکان backup گرفتن نداشته باشه.

Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 13:02 عصر
خوب perimission مربوط به Backup رو ازش بگیرین

h_baqery
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 14:00 عصر
من یه کاربر ساختم و هر تیکی که مربوط به permission بود رو بهش دادم غیر از sysAdmin ولی باز اون برنامه در برقراری ارتباط error می ده حتی دسترسی به همه بانکهای مربوط و غیر مربوط رو دادم ولی باز هم ارور permission denied می ده

Omid Rekabsaz
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 16:51 عصر
دسترسی مربوط به Backup Operator را از او بگیر... در ضمن چرا برای Report گیری نیاز به دسترسی sysadmin دارید... پیغام Error چیست؟!

AminSobati
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 23:09 عصر
از sysadmin هیچ اختیاری رو نمیتونین Deny کنین. در صورت امکان، sysadmin رو ازش بگیرید و عضو db_owner کنید تا فقط در دیتابیس خودش همه کاره باشه، نه در کل SQL Server.

ali_t264
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 06:30 صبح
یه برنامه که با دلفی نوشته شده و برای گزارشاتش از crystall استفاده می کنه دارم که برای ارتباط با sql2000 حتما باید از کاربری که دسترسی sysAdmin داره استفاده کنم و گرنه برنامه در برخی قسمتها و گزارشات error می ده .

سوال : کاربری در Sql2000 می خوام ایجاد کنم که دسترسی در حد sysAdmin داشته باشه ولی امکان backup گرفتن نداشته باشه.

دوست عزیز شما اگه به کاربر دسترسیadmin بدی به صورت اتوماتیک همه دسترسی ها حتی گرفتن back up رو برای اون باز گذاشتی برای این که به منظور خودت برسی باید کل به اون اجازه data readerوdatawriterبدی و بعد کلیه دسترسی هایی که می خواهی به اون بدی تیک بزنی
و دسترسی مربوط به back up رو به اون ندی

ali_t264
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 06:33 صبح
QUOTE=h_baqery]یه برنامه که با دلفی نوشته شده و برای گزارشاتش از crystall استفاده می کنه دارم که برای ارتباط با sql2000 حتما باید از کاربری که دسترسی sysAdmin داره استفاده کنم و گرنه برنامه در برخی قسمتها و گزارشات error می ده .

سوال : کاربری در Sql2000 می خوام ایجاد کنم که دسترسی در حد sysAdmin داشته باشه ولی امکان backup گرفتن نداشته باشه.[/QUOTE]

دوست عزیز شما اگه به کاربر دسترسیadmin بدی به صورت اتوماتیک همه دسترسی ها حتی گرفتن back up رو برای اون باز گذاشتی برای این که به منظور خودت برسی باید کل به اون اجازه data readerوdatawriterبدی و بعد کلیه دسترسی هایی که می خواهی به اون بدی تیک بزنی
و دسترسی مربوط به back up رو به اون ندی برای این که برنامه شما error نگیره باید تیک مربوط بهdb_ddladminرو بزنی