ورود

View Full Version : استفاده از یک جدول یا چندین جدول؟! کدوم بهتره؟!

ali abedian
جمعه 06 تیر 1393, 15:16 عصر
سلام دوستان و اساتید محترم

سوالمو کلی مطرح میکنم:
در بانک اطلاعات مای اسکیول ال، کار اصولی در ایجاد جداول متعدد چی هست؟
مثال:
من در سایت خودم سه ناحیه ی مختلف دارم که در هر ناحیه یک مدل تبلیغات در اونها نمایش داده میشه

مثلا

ناحیه ۱ >>> قسمتی هست که بنرهای بزرگ تبلیغاتی به طول ۴۰۰ و ارتفاع ۵۰ نمایش داده میشه
در این قسمت تصویر نمایش داده میشه + لینک به سایت تبلیغ شده + توضیح title + متنی که در صورت نمایش داده نشدن عکس، نمایش داده بشه

ناحیه ۲ >>> قسمتی هست که بنرهای کوچک تبلیغاتی به طول ۱۵۰ و ارتفاع ۱۵۰ نمایش داده میشه
در این قسمت هم ،‌ تصویر نمایش داده میشه + لینک به سایت تبلیغ شده + توضیح title + متنی که در صورت نمایش داده نشدن عکس، نمایش داده بشه

ناحیه ۳ >>> قسمتی هست که فقط تبلیغات متنی هست
در این قسمت فقط، لینک به سایت تبلیغ شده + توضیح title + متن لینک دار تبلیغاتی نمایش داده میشه

* البته این سه ناحیه برای تبلیغات بوده و بلوکهای دیگه ای هم درسایت هست که بحث اصلی سایت درش نمایش داده میشه که با اونها کاری ندارم در این سوال

# خب حالا با توضیحاتی که دادم آیا #
بهتره که یک جدول درست کنم و اطلاعات این بخشها رو از همون یک جدول دریافت کنم و بسته به نیاز در قسمتهای مختلف نمایش بدم؟
در این صورت باید یک جدول با این ترتیب داشته باشم:
ads_id
ads_name
ads_banner
ads_info
ads_link
و
ads_block
و برای نمایش اطلاعات در ناحیه ی مورد نظر از همین ads_block بهره ببرم و تمام..

یا اینکه اگر برای هر کدوم از این بخشها یک جدول تعریف کنم بهتره؟
یعنی سه تا جدول با نامهای adsblock1 , adsblock2, adsbloxk3 که طبیعتاً فیلدهای جدول هم مثل قبل هست بدون ads_block

>>امیدوارم متوجه سوالم شده باشید:
بیشتر منظورم اینه که با افزایش تعداد رکوردها و با توجه به عملیتهایی که باید روی این جداول انجام بشه، با کدوم روش بیشتر به مشکل بر میخورم؟!
راه اصولی و اساسی در برنامه نویسی در برخورد با این مورد چی هست؟!

پیشاپیش از توجه شما همه ی اساتید محترم و خبره در این مبحث سپاسگزارم