ورود

View Full Version : Fast Report

ali_general
شنبه 07 تیر 1393, 15:55 عصر
با سلام

سوال خیلی مهم و فوری

Fast Report که من مورد استفاده قرار دادم ورژن 1.8.38 است

در ویژوال استدیو 2010 خیلی راحت در روال نصب نصب نرم افزار بازدن تیک اضافه شدن به Toolbox ویژوال استدیور خودش اضافه میشه ولی در ویژوال استدیو 2012 و 2013 با زدن این تیک اضافه نمیشه و با استفاده از Add Refrence و اضافه کردن Component هم درست نمیشه

یعنی در واقع به Toolbox اضافه میشه ولی قسمت Design و Datasource با پیغام خطای اضافه نشدن به Refrence مواجه شده و باز نمی شود

خواهش می کنم کمکم کنید

آیا دارم از ورژن مشکل داری استفاده می کنم؟؟؟؟

s.karim
دوشنبه 23 تیر 1393, 10:08 صبح
سلام
احتمالا ورژن Fast Report که استفاده می کنی با ویژوال 2012 و 2013 سازگار نیست و باید فست ریپورت رو ارتقا بدی.

ali_general
یک شنبه 09 شهریور 1393, 10:55 صبح
با سلام خدمت همه دوستان گرامی

بنده یک گزارش دارم که دارای 5 ROW هست که باید هر باید به صورت جدول در گزارشم بیارم که این مشکلی نیست و داده هامو تو قسمت Data می گذارم
مشکل من اینه که بعضی از فیلد های این Row ها باید در Pageّfooter بیاد مثل تاریخ و ...تو Page header مشکل ندارم همونطور که می خوام میاد ولی تو Page footer نمیاد
باید چیکار کنم؟

ali_general
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 08:36 صبح
سلام مجدد خدمت همه دوستان
از اینکه همگی اینهمه جواب واسم میدین واقعاً ممنونم :لبخند:!!!!

یه سوال دیگه....

من تو Fast یه گزارش دارم که در واقع فیش اجناس تحویلی هست ، می خوام کاری کنم که اجناس حتی اگه بینهایت بود تو یک صفحه بیاد ولی تعدادش که زیاد میشه صفحات اضافه میشه...چه تنظیمی باید انجام بدم که همه اقلام من تو یک صفحه بیاد؟

ali_general
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 14:45 عصر
سلام مجدد خدمت همه دوستان
از اینکه همگی اینهمه جواب واسم میدین واقعاً ممنونم :لبخند:!!!!

یه سوال دیگه....

من تو Fast یه گزارش دارم که در واقع فیش اجناس تحویلی هست ، می خوام کاری کنم که اجناس حتی اگه بینهایت بود تو یک صفحه بیاد ولی تعدادش که زیاد میشه صفحات اضافه میشه...چه تنظیمی باید انجام بدم که همه اقلام من تو یک صفحه بیاد؟

تو برنامه نویسی دلفی نمی دونم چه ورژنی از Fast هستش که تو تنظیمات صفحه میشه اون رو بی پایان گذاشت ولی هر چی گشتم تو ورژن های .net همچین چیزی نبود!!!!دارم کلافه میشم آخه مگه میشه!!!!
یکی نیست تا حالا فاکتور پشت سر هم تو یه صفحه چاپ کرده باشههههههههه!! فقط میخوام ارتفاع صفحه ام اتوماتیک افزایش پیدا کنه ........... کمک

ali_general
چهارشنبه 12 شهریور 1393, 16:20 عصر
واقعاً چه جالبه..خودم سوال طرح می کنم..کسی پاسخ نمیده..مجبورم خودم یک روز کامل تمام دنیارو بگردم تا خودم جواب بدم

تو Fast Report برنامه نویسی دلفی یک گزینه در اندازه صفحه هستش به نام Endless Page Height که متاسفانه اینطوری که من فهمیدم و در کمال تعجب و ناباوری این گزینه در Fast Report.net وجود ندارد!!!!! (یه بنده خدا تو انجمن خود سایت Fast Report ) گفته بود

دوستان حالا ما از صبح سر کار بودیم
این گزارش گیرم با این همه تعریفی که ازش شد این ضعف ها داره !!!!! خدا کنه من اشتباه بکنم

دوستان اگه چیزی در این مورد پیدا کردند همین جا اعلام کنند
خدا خیرتون بده...

بای

ali_general
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:22 عصر
دوستان کسی راه حلی نداره؟

تا حالا کسی با Fast فیش فاکتور چاپ نکرده؟

ali_general
شنبه 22 شهریور 1393, 11:22 صبح
دوستان من مشکلم هنوز پا بر جاست کسی کمکم نکرده...نمی دونم باید از خیر Fast بگذرم یعنی؟؟؟؟

یه سواله دیگه دارم

چطور می تونم به جای dataset و data table و استفاده از SQL در Fast report داده های خودمون رو مستقیم از کلاس هامون بیاریم
یعنی آیا دستوری در قسمت Registerdata(?) وجود داره که بشه به جای Dataset نام کلاسهامونو بیاریم و کلاس به Fastreport پاس بدیم؟