ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد تکست باکس

hackershz
شنبه 07 تیر 1393, 22:23 عصر
سلام و خسته نباشید به دوستان
دوستان دو تا سوالی دارم

1- من داخل برنامم 10 تا تکست باکس دارم و میخوام کاربر وقتی کلید تب رو میزنه فقط توی 5 تا از این تکست باکست ها کلیک بشه و دیگه توی تکست باکست های دیگه اشاره گر نره

2- وقتی که کلید تب رو توی تکست باکس بزنم یه واکنشی انجام بشه مثل من تو تکست باکس هستم تب رو میزنم یه پیغام بده

لطفا راهنمایی کنید

ایلیا آخوندزاده
شنبه 07 تیر 1393, 23:07 عصر
سلام در مورد اول ، یعنی شما قصد دارید فقط 5 تا از باکس ها کارکنه؟

hackershz
شنبه 07 تیر 1393, 23:11 عصر
سلام در مورد اول ، یعنی شما قصد دارید فقط 5 تا از باکس ها کارکنه؟

با سلام و خسته نباشید

بله 10 تا تکست باکس است

5 تاش برای مهمه که فقط توی اونا مانور بره

هر تکست 4 تا عدد بگیر بره تکست بعدی

یه مثال میزنم متوجه بشید دقیقا

تکست اول عدد 1234 رو میگیره خودکار میره تکست دوم عدد 1566 رو میگیره میره تکست سوم عدد ؟؟؟؟ رو میگیره میره تکست چهارم عدد ؟؟؟؟ رو میگیره میره تکست 5 عدد ؟؟؟؟ رو میگیره بعد دوباره بر میگیرده تکست اول توی برنامه دیگه نره روی چیزای دیگه مثلا دکمه هاو ... تب فقط روی این 5 تکست جواب بده و هی تکرار بشه

در اصل 5 تا تکست رو توی برنامه در نظر بگیره که هی تکرار بشه و 4 تا عدد بگیره هر تکست بره تکست بعدی و بعد هی تکرار بشه و توی تکست های دیگه نره

Mr.305
یک شنبه 08 تیر 1393, 12:53 عصر
میتونی از کامپوننت maskedtextbox استفاده کنی که مشخصه Mask رو روی مثلا این این تنظیم کنی ####-####-####-####-####
اینطوری اعداد وارده مدیریت میشه و خود به خود خط فاصله ها اضافه میشن یا حتی میتونی 5 تا از اون maskedtedtbox ها رو روی فرم بزاری و با استفاده از رخداد KeyUP بنویسی

If Len(Text1)=5 then Text2.GetFocus

hackershz
یک شنبه 08 تیر 1393, 13:47 عصر
میتونی از کامپوننت maskedtextbox استفاده کنی که مشخصه Mask رو روی مثلا این این تنظیم کنی ####-####-####-####-####
اینطوری اعداد وارده مدیریت میشه و خود به خود خط فاصله ها اضافه میشن یا حتی میتونی 5 تا از اون maskedtedtbox ها رو روی فرم بزاری و با استفاده از رخداد KeyUP بنویسی

If Len(Text1)=5 then Text2.GetFocus

با سلام و خسته نباشید

متاسفانه کد رو روی رخداد کی آپ گذاشتم ولی متاسفانه جواب نداد و عکس العملی انجام نشد امکانش هست یه مثال بزنید

Reza-HNA
یک شنبه 08 تیر 1393, 15:28 عصر
ببین این به کارت میاد؟
Private Sub Text1_Change()
If Len(Text1.Text) = 4 Then Text2.SetFocus
End Sub

Private Sub Text2_Change()
If Len(Text2.Text) = 4 Then Text3.SetFocus
End Sub

Private Sub Text3_Change()
If Len(Text3.Text) = 4 Then Text4.SetFocus
End Sub

Private Sub Text4_Change()
If Len(Text4.Text) = 4 Then Text5.SetFocus
End Sub

Private Sub Text5_Change()
If Len(Text5.Text) = 4 Then Text1.SetFocus
End Sub

راستی‌ Maxlength تکست باکس ‌ها رو بذار روی عدد ۴

این کد خودکار اگر تکست باکس ‌ها ۴ حرفی‌ بشن میره روی تکست باکس بعدی

ولی‌ همچنان کلید Tab کار می‌کنه اگر می‌خوای Tab کار نکنه باید از کار بندازیش!

hackershz
یک شنبه 08 تیر 1393, 16:40 عصر
ببین این به کارت میاد؟
Private Sub Text1_Change()
If Len(Text1.Text) = 4 Then Text2.SetFocus
End Sub

Private Sub Text2_Change()
If Len(Text2.Text) = 4 Then Text3.SetFocus
End Sub

Private Sub Text3_Change()
If Len(Text3.Text) = 4 Then Text4.SetFocus
End Sub

Private Sub Text4_Change()
If Len(Text4.Text) = 4 Then Text5.SetFocus
End Sub

Private Sub Text5_Change()
If Len(Text5.Text) = 4 Then Text1.SetFocus
End Sub

راستی‌ Maxlength تکست باکس ‌ها رو بذار روی عدد ۴

این کد خودکار اگر تکست باکس ‌ها ۴ حرفی‌ بشن میره روی تکست باکس بعدی

ولی‌ همچنان کلید Tab کار می‌کنه اگر می‌خوای Tab کار نکنه باید از کار بندازیش!

ممنونم از شما دوست عزیز

یه مشکل بزرگ است من وقتی از یک تکست به یه تکس دیگه فوکوس میکنم یه واکنش هم همراش انجام میدم مثلا رفرش کردن صفحه وب و بعد از اینکه تکست اول رو چهار عدد میزنم و میره تکست بعدی بعد از یک ثانیه برمیگرده تکست اول و توی تکست بعدی نمیمونه

vbhamed
دوشنبه 09 تیر 1393, 02:31 صبح
سلام
خب شما بعد از دستور SetFocus يك دستور DoEvents هم بزاريد و بعد دستورات خودتون از جمله رفرش كردن صفحه وب و ...

براي اينكه كليد تب براي بقيه كنترلها كار نكنه هم خاصيت TabStop اونها رو False كنيد

hackershz
دوشنبه 09 تیر 1393, 07:48 صبح
سلام
خب شما بعد از دستور SetFocus يك دستور DoEvents هم بزاريد و بعد دستورات خودتون از جمله رفرش كردن صفحه وب و ...

براي اينكه كليد تب براي بقيه كنترلها كار نكنه هم خاصيت TabStop اونها رو False كنيد

متاسفانه جواب نمیده tabstop کل فرم رو غیر فعال کردم ولی باز روی تکست اول کلیک میکنم وقتی 4 عدد رو میزنم وفرم رفرش میشه اشاره گر خارج میشه از تکست
لطفا یک مثال بزنید

vbhamed
دوشنبه 09 تیر 1393, 09:57 صبح
سلام
اون قسمت برنامتون رو به صورت پروژه بزاريد

hackershz
دوشنبه 09 تیر 1393, 12:40 عصر
پروژه رو نمیشه گذاشت همش به هم وصله شما همین مشکل رو که میدونید یک مثال بزنید براش

داداش tabstop وب بروس رو غیر فعال کردم اما متاسفانه بعد از وارد کردن کد امنیتی و اینتر زدن تب میره توی مرورگر

vbhamed
دوشنبه 09 تیر 1393, 12:49 عصر
سلام
دستوراتي كه بهتون گفته شده درسته، مشكل از جايي از برنامتونه
يك فرم خالي ايجاد كنيد و كدهاي گفته شده رو تست كنيد تا راحت تر مشكلتون حل بشه

hackershz
دوشنبه 09 تیر 1393, 16:00 عصر
سلام
دستوراتي كه بهتون گفته شده درسته، مشكل از جايي از برنامتونه
يك فرم خالي ايجاد كنيد و كدهاي گفته شده رو تست كنيد تا راحت تر مشكلتون حل بشه

توی فرم خالی هیچ واکنشی انجام نمیشه و مسلما بدون کد نویسی هم میشد درستش کرد

مشکل اینه که من در فرم یک وب بروس دارم که تب رو هم غیر فعال کردم که 5 تا کد امنیتی رو لود میکنه منم توی فرم میخوام هر کد امنیتی رو که وارد کرد بیاره داخل سایت و روی دکمه ارسال کلیک کنه

که این کارو میکنه ولی بعدش سریعا فوکوس میشه روی وب بروس مشکل اصلی من اینه

hackershz
دوشنبه 09 تیر 1393, 16:44 عصر
یه نفر کمکم کنه الان یک هفته است کسی کمکم نمیکنه

R2du-soft
دوشنبه 09 تیر 1393, 17:29 عصر
سلام شما میتونید فوکوس رو تغییر بدید با دستور SetFocus .
ببینید منظورتون رو درست فهمیدم و یه همچین چیزی میخواید؟

120635

[ویرایش:]
دوست عزیز باید بدونید که بدون سورس کد نمیشه زیاد راهنماییتون کرد

hackershz
دوشنبه 09 تیر 1393, 22:42 عصر
سلام شما میتونید فوکوس رو تغییر بدید با دستور SetFocus .
ببینید منظورتون رو درست فهمیدم و یه همچین چیزی میخواید؟

120635

[ویرایش:]
دوست عزیز باید بدونید که بدون سورس کد نمیشه زیاد راهنماییتون کرد

سلام و تشکر دوستمون اقا رضا هم همین رو گفته بود

Reza-HNA (http://barnamenevis.org/member.php?313082-Reza-HNA)

مشکل من اینه که توی فرم یه لیست باکس دارم 5 تا وب بروس وقتی کد امنیتی رو توی فرم وارد میکنیم 4 عدد که میشه اینتر فشرده میشه و کد توی وب بروس ارسال میشه

بعددوباره فوکوس برمیگیرده به تکست اول وقتی تب رو غیر فعال میکنم فوکوس اصلا انجام نمیشه

R2du-soft
سه شنبه 10 تیر 1393, 00:39 صبح
سلام و تشکر دوستمون اقا رضا هم همین رو گفته بود

Reza-HNA (http://barnamenevis.org/member.php?313082-Reza-HNA)

مشکل من اینه که توی فرم یه لیست باکس دارم 5 تا وب بروس وقتی کد امنیتی رو تویفرم وارد میکنیم 4 عدد که میشه اینتر فشرده میشه و کد توی وب بروس ارسال میشه

بعددوباره فوکوس برمیگیرده به تکست اول وقتی تب رو غیر فعال میکنم فوکوس اصلا انجام نمیشه

شما سورس کد برنامت رو بزار تا بررسی بشه و یا اینکه یک نمونه از برنامت رو (اونجاهاش رو که مشکل داری مثل همین مثالی که زدی) توی پروژه جدید بزار تا بررسی کنیم

hackershz
سه شنبه 10 تیر 1393, 12:22 عصر
شما سورس کد برنامت رو بزار تا بررسی بشه و یا اینکه یک نمونه از برنامت رو (اونجاهاش رو که مشکل داری مثل همین مثالی که زدی) توی پروژه جدید بزار تا بررسی کنیم

ببنید پروژه رو نمیتونم بزارم داداش اونجوری جدا که انجام میدم نمیشه چون همه پروژه به هم وصله

ببین مشکل من اینه که بعد از رفرش شدن وب بروس کلیک موس برمیگرد روی تب اول تکست باکس ها در صورتی که صفحه رفرش نشه مشکلی وجود نداره و تکست ها پشت سر هم میره

R2du-soft
سه شنبه 10 تیر 1393, 20:24 عصر
شما باید با کد Label1.Caption = Form1.ActiveControl کار کنی که قبل از ریفرش web browser ببینی فوکوس روی چی توی فرمت هست بعد از ریفرش دوباره فوکوس رو برری روی همون.
چون سورسی نیست از این بیشتر نمیشه راهنماییت کرد.

hackershz
چهارشنبه 11 تیر 1393, 07:53 صبح
شما باید با کد Label1.Caption = Form1.ActiveControl کار کنی که قبل از ریفرش web browser ببینی فوکوس روی چی توی فرمت هست بعد از ریفرش دوباره فوکوس رو برری روی همون.
چون سورسی نیست از این بیشتر نمیشه راهنماییت کرد.

با سلام این کد رو روی یه تایمر گذاشتم
هر وقت که کد رو تو صفحه وارد میکنم و میخواد بره فیلد بعدی میره فیلد دوم ولی سریع برمیگرده فیلد اول

تو اون لیبل هم اسم وب بروس کنترول رو مینویسه

اما تب وب بروس ها که 5 تا وب بروس توی فرمه غیر فعاله

ایلیا آخوندزاده
پنج شنبه 12 تیر 1393, 02:31 صبح
سلام

سلام ببخشید که دیر جواب میدم من کدها و دستورات رو خوندم تا اینجا باید مشکل حل میشد راه حل vbhamed بهتره ولی احتمالا مشکل از پروژه شماست. این کدهارو روی یک فرم خالی انجام بدین ببینین بازم مشکل داره یا نه.

hackershz
پنج شنبه 12 تیر 1393, 08:04 صبح
سلام ببخشید که دیر جواب میدم من کدها و دستورات رو خوندم تا اینجا باید مشکل حل میشد راه حل vbhamed بهتره ولی احتمالا مشکل از پروژه شماست. این کدهارو روی یک فرم خالی انجام بدین ببینین بازم مشکل داره یا نه.

متاسفانه بخوام این کارو بکنم دو ماه طول میکشه همه پروجه درست شده فقط گیر همین یه خط کد هست واقعا کسی نیست که بتونه حدس بزنه مشکل من رو

vbhamed
پنج شنبه 12 تیر 1393, 11:45 صبح
سلام
يعني چي 2 ماه طول ميكشه
قراره فقط يك فرم بزاريد با چند تكست باكس و چند بروزر
بعد كدي كه بعد از فوكوس تكست باكس ها انجام ميشه رو تو اين پروژه جديد هم انجام بدين

ایلیا آخوندزاده
پنج شنبه 26 تیر 1393, 02:46 صبح
اگه بخواین مشکلتون حل بشه باید امتحان کنید ما نمیگیم از ب بسم ا... شروع کن به نوشتن فقط قسمتی که مشکل داره رو روی یه فرم دیگه سوار کن.

hackershz
پنج شنبه 26 تیر 1393, 08:16 صبح
اگه بخواین مشکلتون حل بشه باید امتحان کنید ما نمیگیم از ب بسم ا... شروع کن به نوشتن فقط قسمتی که مشکل داره رو روی یه فرم دیگه سوار کن.

بدبختی نمیشه باید اول بنویسم تو حالت عادی اون مشکل وجود نداره

vbhamed
پنج شنبه 26 تیر 1393, 11:44 صبح
سلام
دوست گرامي، اگر واقعا مي‌خواين مشكلتون حل بشه اينقدر نگيد نميشه
قرار نيست بشينيد كل قسمتهاي ديگر پروژه رو جدا كنيد كه كار سختي باشه، يك پروژه جديد ايجاد كنيد، 4 تا تكست باكس و به تعداد لازم Webbrowser بزاريد روي فرم، بعد فقط كد اين قسمت رو از پروژه اصليتون تو اين پروژه جديد قرار بديد و تست كنيد، همين

hackershz
پنج شنبه 26 تیر 1393, 16:12 عصر
سلام
دوست گرامي، اگر واقعا مي‌خواين مشكلتون حل بشه اينقدر نگيد نميشه
قرار نيست بشينيد كل قسمتهاي ديگر پروژه رو جدا كنيد كه كار سختي باشه، يك پروژه جديد ايجاد كنيد، 4 تا تكست باكس و به تعداد لازم Webbrowser بزاريد روي فرم، بعد فقط كد اين قسمت رو از پروژه اصليتون تو اين پروژه جديد قرار بديد و تست كنيد، همين

داداش من پروجه رو خصوصی بفرستم میتونید حل کنید مشکل رو ؟

vbhamed
پنج شنبه 26 تیر 1393, 23:17 عصر
سلام، بفرستید