View Full Version : liveicon
omidparkour
یک شنبه 08 تیر 1393, 01:47 صبح
سلام
من یه همچین liveicon (که دوتا فلش رو به پایین هست در این سایت pourghannad.ir) میخوام اما به جا اینکه رو به پایین باشه به سمت راست یا چپ باشه
کسی سراغ داره؟؟
dreadful
یک شنبه 08 تیر 1393, 13:03 عصر
عزيز من همين عكس رو دان كن ،توي كامپيوتر با اون برنامه كه عكس رو ميبيني ،عكس رو بچرخون ،برنامه رو ببند ،سيو ميشه !خيلي ميخواي كلاس بزاري با فتوشاپ كجش كن :| سوالاي تخيلي !
omidparkour
یک شنبه 08 تیر 1393, 14:51 عصر
:لبخند::لبخند: چی میگی دوست عزیز:قهقهه::قهقهه:
من livicon میخوام
متحرک
2undercover
دوشنبه 09 تیر 1393, 14:28 عصر
اون Live icon ها رایگان نیستند و قیمتی معادل 12 دلار دارن. اگه می تونید بخرید توی لینک پایین می تونید بخرید:
http://codecanyon.net/item/livicons-303-truly-animated-vector-icons/4618985?ref=deethemes
omidparkour
دوشنبه 09 تیر 1393, 14:56 عصر
توی سایت persianscript یه فایل بود که رایگان بود
که انتخاب میکردی و کد میداد
2undercover
دوشنبه 09 تیر 1393, 15:26 عصر
خوب من کاری ندارم رایگانش بوده یا نه، از لحاظ اخلاقی کار درستی نیست.
ab.ali
دوشنبه 09 تیر 1393, 23:24 عصر
خوب من کاری ندارم رایگانش بوده یا نه، از لحاظ اخلاقی کار درستی نیست.
همچین می گین کار درستی نیست که انگار الان تمام نرمافزارها و فایل های ما پولی و فقط همین آیکون ها رو داریم دانلود می کنیم
2undercover
سه شنبه 10 تیر 1393, 05:15 صبح
همچین می گین کار درستی نیست که انگار الان تمام نرمافزارها و فایل های ما پولی و فقط همین آیکون ها رو داریم دانلود می کنیم
خوب دلیل نمیشه چون قبلا این کار اشتباه رو کردیم، دیگه هر وقت دلمون خواسته هم این کارو بکنیم!!!
ab.ali
سه شنبه 10 تیر 1393, 09:52 صبح
خوب دلیل نمیشه چون قبلا این کار اشتباه رو کردیم، دیگه هر وقت دلمون خواسته هم این کارو بکنیم!!!
به هر حال هممون از قبل به قول گفته خودتون این کار رو کردیم و بدون این کار ها هم نمی تونیم به نتیجه مورد نظر خودمون برسیم اگر این طوری باشه که نمیشه از هیچ Dreamweaver و ... استفاده کرد به خصوص Windows، با این کار هم بیشترین ضرر رو هم برنامه نویسان تحت ویندوز می بینند که باید هم برای زبان برنامه نویسی و هم برای نرم افزارش پول بدن! شما خودتون حاضر به همچین کاری هستین؟ اگر حاضر به همچین کاری هستین احتمالا پولدارین و اگر این کار رو نمی کنین می شین یکی مثل بیشتر برنامه نویسان ایران!:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.