ورود

View Full Version : تا چقدر ميشه اندرويد رو عوض كرد ؟

orache
یک شنبه 08 تیر 1393, 23:05 عصر
سلام يه سوال دارم شايد كمي مسخره به نظر برسه ولي برام مهمه
همونطور كه ميدونين نميشه گوشي هاي iosرو عوض كرد و فقط ميشه نرم افزار ساخت ايا اندرويد هم همينطوري هست يا نه ميشه عوض كرد ؟ مثلا ميشه منو ها رو عوض كرد ؟ ايكن ها نميدونم صفحه ي پيام حتي دوربين مثلا جاي دكمه هارو عوض كنيم ؟ ميشه كلا تغيير تحول ايجاد كرد ؟
يه سوال ديگه ايا ميشه كلا يه سيستم عامل ديگه كه تغيير يافته ي اندرويده رو روي گوشي اندرويد نصب كرد ؟؟

abbasalim
یک شنبه 08 تیر 1393, 23:50 عصر
سیستم عامل اندروید خودش چندتا هست یکیش اندروید گوگله یکیش سیانوژن ه ، miui هم هست که از سیانوژن گرفته شده و ...
تقریبا همه اندروید ها به غیر از اندروید گوگل و اندروید نوکیا(که اسمش یادم نیست) کاملا متن باز و اوپن سورس هستند و اگه بلد باشید میتونید به دلخواهتون درش بیارید کافیه یه سر به انجمن xda بزنید تا با یه عالمه اندروید شخصی سازی شده با رنگ ها و سلیقه های مختلف روبرو بشید

(البته اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم)

orache
دوشنبه 09 تیر 1393, 00:33 صبح
ممنون ولي من ميخام سيستم عامل رو عوض كنم مثلا موبايل نوت ٣ رو كلا تغييرش بدم و يا عوض كنم مثل كامپيوتر كه ويندوز داريم و ميتونيم يه ويندوز ديگه نصب كنيم
در كل كارم بازي سازيه و ميخام يه سيستم عامل درست كنم فقط براي بازي يه ايده دارم كه قدرت بازي رو ميتونه تا ٣ برابر بالا بكشونه تو اندرويد فقط الان نميدونم ميشه همچين كاري كرد يا نه ؟