View Full Version : یادگیری سخت کیوت ! + مشاوره
samanbank
سه شنبه 10 تیر 1393, 04:29 صبح
سلام
میرم سر اصل مطلب
اقا من حدود 3 ماه با کیوت سرو کله زدم اخر خروجی خوبی نداشتم
چندروز پیش قرار شد یه نرم افزار اندروید بسازم منم شروع کردم با کیوت ساختن ! اول از همه یه کد اگزمپل رو دیدم و کامپایل کردم که کامپایل حدود 5 دقیقه طول کشید و بعد ران شدن برنامه من تو گوشی لگ داشت یعنی پر پر میزد ! چندین تا پروژه دیگه با دیوایس های مختلف تست کردم بازم همین بود بعد دیباگ مود بود کردم ریلیز مود کمی بهتر شد اخر هم رفتم کد نویسی بعد 2 روز هیچی ننوشتم
من جاوا بلد نبودم ! اکلیپس ریختم و کمی تو اینترنت گشتم و کد هارو خوندم سریع یاد گرفتم یعنی خیلی سریع ! من ساعت 12 شب شروع به کد نویسی کردم حدود 4 صبح برنامه + دیزاین زیبا + دیتابیس و محتویات و ... صفحه بندی و ... درست شده بود ساعت 4:30 اپلود کردم بازار !
یعنی توی 4 ساعته ! به صورت حرفه ای یک نرم افزار ساختم ! ولی خداییش توی کیوت ادم سردرد میگیره ! یکمی منابعش گمراه کننده هست !
مثلا من یک اموزش کامل اتصال به دیتابیس رو دیدم و سریع اتصال دیتابیس اندروید رو یاد گرفتم ! توی مثلا 10 دقیقه !
ولی همین کیوت ! اول از همه اینکه کدهاشون فرق داره هرکی توی اینترنت یه جور کد زده ! بعدم که درایور اینا میخواست !
خب ببینید من c++ بلدم تحت ترمینال فقط !
من یه مشاوره میخواستم
حالا به نظرتون من جاوا رو ادامه بدم یا همین c++
چون من اساسا هوشم هم بالا هست ! ولی نمیدونم چرا کیوت رو یاد نمیگیرم ! :(
برام واقعا جالب بود جاوا ربان به این سختی برام مثل اب خوردن بود !
لطفا راهنمایی کنید
کامبیز اسدزاده
سه شنبه 10 تیر 1393, 09:20 صبح
سلام
میرم سر اصل مطلب
چندروز پیش قرار شد یه نرم افزار اندروید بسازم منم شروع کردم با کیوت ساختن ! اول از همه یه کد اگزمپل رو دیدم و کامپایل کردم که کامپایل حدود 5 دقیقه طول کشید و بعد ران شدن برنامه من تو گوشی لگ داشت یعنی پر پر میزد ! چندین تا پروژه دیگه با دیوایس های مختلف تست کردم بازم همین بود بعد دیباگ مود بود کردم ریلیز مود کمی بهتر شد اخر هم رفتم کد نویسی بعد 2 روز هیچی ننوشتم
من جاوا بلد نبودم ! اکلیپس ریختم و کمی تو اینترنت گشتم و کد هارو خوندم سریع یاد گرفتم یعنی خیلی سریع ! من ساعت 12 شب شروع به کد نویسی کردم حدود 4 صبح برنامه + دیزاین زیبا + دیتابیس و محتویات و ... صفحه بندی و ... درست شده بود ساعت 4:30 اپلود کردم بازار !
یعنی توی 4 ساعته ! به صورت حرفه ای یک نرم افزار ساختم ! ولی خداییش توی کیوت ادم سردرد میگیره ! یکمی منابعش گمراه کننده هست !
مثلا من یک اموزش کامل اتصال به دیتابیس رو دیدم و سریع اتصال دیتابیس اندروید رو یاد گرفتم ! توی مثلا 10 دقیقه !
ولی همین کیوت ! اول از همه اینکه کدهاشون فرق داره هرکی توی اینترنت یه جور کد زده ! بعدم که درایور اینا میخواست !
خب ببینید من C++ بلدم تحت ترمینال فقط !
من یه مشاوره میخواستم
حالا به نظرتون من جاوا رو ادامه بدم یا همین C++
لطفا راهنمایی کنید
سلام
چرا فکر میکنید جاوا نسبت به C++ سخته ؟ اینکه جاوا رو 3 سوته یاد گرفتید عادیه چون یه چیزی مثل C# هستش و یادگیریش مثل اب خوردنه این از این.
در رابطه با اینکه در استفاده از Qt مشکلاتی در برنامه های اندرویدی دارید درسته مخصوصا مشکل سرعت در کامپایل ! و دلیلش هم فعلا در حال توسعه بودن Qt برای اندروید هست و به زودی رفع خواهد شد.
برای راهنمایی بهتر به نظر من اگر هدف شما فقط برنامه نویسی برای اندروید هست برید سراغ همون Java چون هم راحته و هم برای برنامه های اندرویدی قبلا آزمایشش رو پس داده.
برای اینکه Qt رو یاد بگیری باید اشنایی کامل با خود C++ داشته باشید در غیر اینصورت هر کدی که تو Qt ببینید براتون تعجب آور خواهد بود.
samanbank
سه شنبه 10 تیر 1393, 15:24 عصر
ممنون از نظر شما
ببینید دوست عزیز من مدارک سیسکو و شبکه و امنیت و هک شبکه رو دارم به تازگی هم مدارم ردهت رو گرفتم و ازقبل هم مدارک لینوکس تا شماره 3 رو گرفتم و شغلم کلا ادمین شبکه هست ×
من میخوام درکنارش هم برنامه نویسی بکنم ! برنامه مدیریت سرور و ... و کلا ساخت کلاینت حالا چه اندروید چه لینوکس و ویندوز
من پایتون و سی پلاس فول بلدم
اگه ممکنه یک راهنمایی بکنید
parvizwpf
سه شنبه 10 تیر 1393, 15:37 عصر
برای نوشتن اینطور برنامه ها برید سراغ #C ،چون شما احتمالا طاقت پیاده سازی اینها رو با ++C نخواهید داشت.
کامبیز اسدزاده
سه شنبه 10 تیر 1393, 16:02 عصر
ممنون از نظر شما
ببینید دوست عزیز من مدارک سیسکو و شبکه و امنیت و هک شبکه رو دارم به تازگی هم مدارم ردهت رو گرفتم و ازقبل هم مدارک لینوکس تا شماره 3 رو گرفتم و شغلم کلا ادمین شبکه هست ×
من میخوام درکنارش هم برنامه نویسی بکنم ! برنامه مدیریت سرور و ... و کلا ساخت کلاینت حالا چه اندروید چه لینوکس و ویندوز
اگه ممکنه یک راهنمایی بکنید
شما با داشتن این مدارک میتونید در یک ISP استخدام و ماهیانه بهترین حقوق رو دریافت کنید ! چه نیازی هست برای برنامه نویسی و درگیر شدن با دنگو فنگ C++ !
اینکه مدارک سیسکو دارید و تو شبکه استادی هستید ربطی به C++ نداره ! شما اگه میخواهید برنامه نویس C++ بشید باید تمام وقتتون رو صرفش کنید ولی نه اگه لازمه در کنار تخصصتون برنامه نویسی کنید بهتره دوره بره C++ نرید چون سنگینه و زبانی نیستش که تنها قسمتی از وقتتوت رو در کنار تخصص خودتون صرفش کنید شبکه هرچقدر هم سخت باشه در مقابل سختی های زبانی مثل C++ هیچی نیست در کل برنامه نویسی و شاخه شبکه به هم مربوط هستند ولی یک شبکه کار نمیتونه هیچوقت یک برنامه نویس حرفه ای C++ بشه ولی برعکسش ممکن هست.
به نظرتون چرا اینهمه برنامه نویس C# داریم ولی C++ خیلی کم هستش؟ دلیلش همین سخت بودنشه کار هرکسی نیست چون وقت و زمان و همچنین علاقه خاصی میخواد هرچند به ضریب هوشی بالا نیز بستگی داره به هر حال اگر هدفتون افزایش اطلاعات خودتون باشه که خب در این صورت میتونید از پایه قدم به قدم برنامه نویسی رو یاد بگیرید ولی انتظاری نداشته باشید به عنوان تخصص دوم حرفه ای بشید چون C++ کمر شکنه باید وقت معین و کاملی رو همراه با اهداف برنامه ریزی شده براش مشخص کنید.
motherboard
سه شنبه 10 تیر 1393, 16:12 عصر
من قصدم اسپم دادن نیست.ولی اینکه میگی سی پلاس پلاس رو فول بلدی ولی کارکردن با کیوت برات سخت هست این نشون میده که سی پلاس پلاس رو قشنگ بلد نیستی. شاید باورت نشه ولی من تازه سی پلاس پلاس رو دارم با کیوت یاد میگیرم.!!!!!!!! و یک زمانی فکر می کردم که سی پلاس پلاس رو یاد گرفتم.کسی که سی پلاس پلاس رو فول بلد باشه به هیچ وجه نباید کیوت براش عجیب و غریب باشه!!!!
samanbank
سه شنبه 10 تیر 1393, 20:30 عصر
من قصدم اسپم دادن نیست.ولی اینکه میگی سی پلاس پلاس رو فول بلدی ولی کارکردن با کیوت برات سخت هست این نشون میده که سی پلاس پلاس رو قشنگ بلد نیستی. شاید باورت نشه ولی من تازه سی پلاس پلاس رو دارم با کیوت یاد میگیرم.!!!!!!!! و یک زمانی فکر می کردم که سی پلاس پلاس رو یاد گرفتم.کسی که سی پلاس پلاس رو فول بلد باشه به هیچ وجه نباید کیوت براش عجیب و غریب باشه!!!!
ببین مثلا من مشکلی با if then ندارم ! مشکل اصلی من کیوت هست ! مثلا من حدود 2ماه روی یک پروژه سرور بازی کارکردم اونم اسمش world of warcraft هست
واسه پچ 5.4 که تو دنیا فقط اون کسی که این رو از من خرید این رو داره و توان و هوشش رو داشتم که تمام نکات رو ریز بریز پیاده سازی کنم !
مثلا توی c++ من بیشتر با enum کارمیکنم و مثلا برای شبکه یک مثال بزنم ! که هیچ ادم فعالی تو این زمینه نمیتونه انجام بده !
مثلا یک بازی انلاین رو درنظر بگیر یا حتی نرم افزار ! من مثلا بازی دوتا 2 یا لول رو میگم
من بیام با مهندسی معکوس فایل اجرایی و کلاینت بازی رو میبینم و مثلا توش داره با 0x00034; این میگه که لاگین اوکی بود ( یوزر و پس اوکی بود ) و وارد صفحه بعد بشه !
یا مثلا با این میگه 0x09948; یوزر و پس اشتباه هست .. حالا من با c++ میام یک نرم افزار میسازم ! که بعد از دریافت یوزر و پس از بازی ! ( با مهندسی معکوس سرور بازی رو عوض میکنیم )
تو دیتابیس چک کنه و اگه اوکی بود 0x00034; رو بفرسته اگه نبود اون یکی یا اگه بن شده بود opcode یا ofest بن شدن رو بفرسته !
خب من درهمچین سطحی هستم !
یا مثلا تو سطح هایی که پارسال کار میکردم ! مثلا ابونتو ! وقتی کرنل میخواد ابدیت بشه ! یک کالبک میزنه به روت ! حالا من میام یک نرم افزار مینویسم کمی اسمبلی و c++ که هنگام اون کالبک زدن
سیزن رو برای من بیاره و من رو توی tty روت قرار بده خب منم دستور تعویض پسورد رو میزنم و روت میشم !
یا مثلا تو کار شبکه ! یک نرم افزار مینویسم توی لینوکس اجرا بشه ! و توی سیستم خودم یک کلاینت میسازم که از اون سیزن ssh بیاد توی کلاینت من ! بهش میگن بک کانکت
یعنی من تو این چند سال کارم این بوده و از اینجور نرم افزار ها که به شبکه ربط داره مینویسم ! تازگی پایتون رو دیدم کارش اوکی بوده ولی زیاد بدردم نخورد !
حالا جالب اینجاست هیچ جای کیوت ! من نمیتونم یک همچین چیزی رو درست کنم !
مثلا برای نرم افزار روت اندروید خودم ! یا نصب ریکاوری خودم ! اول با c++ نوشتم و بعدا با کیوت روی اون برنامه gui گزاشتم ! یعنی برنامه من همون دستورات ترمینال رو میزنه !
ولی من میخوام اینارو یکی کنم نمیشه بعد از وارد کردن فایل های سی پی پ ی کامپایل نمیشه
مشکل اینجاست ! مثلا یک پروژه بزرگ اپن سورس نیست با کیوت باشه !! مثلا کی دی ای نه ها ! یک پروژه کاربردی ! مثلا یک نرم افزار وی پی ان !
Vitallity
سه شنبه 10 تیر 1393, 21:38 عصر
[]
ببین مثلا من مشکلی با if then ندارم ! مشکل اصلی من کیوت هست ! مثلا من حدود 2ماه روی یک پروژه سرور بازی کارکردم اونم اسمش world of warcraft هست
واسه پچ 5.4 که تو دنیا فقط اون کسی که این رو از من خرید این رو داره و توان و هوشش رو داشتم که تمام نکات رو ریز بریز پیاده سازی کنم !
یعنی شما تکی پروژه TrinityCore و ManGos رو نوشتی استاد؟
من افرادی رو میشناسم که سابقه 10 - 15 سال کار تجاری با C++ دارن و جرات نمیکنند بگن "من C++ بلدم". اما در هر صورت قبل از این که سراغ کیوت برید کتاب(حداقل) Effective C++ یا Thinking in C++ رو مطالعه بفرمایید بعد از اون کتاب design pattern gang of four رو مطالعه کنید. بعد از این بدون هیچ شکی هر کدی رو متوجه میشید و با هر کتابخانه و فریمورکی میتونید کار کنید(بحث زبانهای فانکشنال، مثل هسکل و لیسپ، جداست...)
samanbank
سه شنبه 10 تیر 1393, 21:46 عصر
[]
یعنی شما تکی پروژه TrinityCore و ManGos رو نوشتی استاد؟
من افرادی رو میشناسم که سابقه 10 - 15 سال کار تجاری با C++ دارن و جرات نمیکنند بگن "من C++ بلدم". اما در هر صورت قبل از این که سراغ کیوت برید کتاب(حداقل) Effective C++ یا Thinking in C++ رو مطالعه بفرمایید بعد از اون کتاب design pattern gang of four رو مطالعه کنید. بعد از این بدون هیچ شکی هر کدی رو متوجه میشید و با هر کتابخانه و فریمورکی میتونید کار کنید(بحث زبانهای فانکشنال، مثل هسکل و لیسپ، جداست...)
ممنون
اون پروژه ها دیگه بدرد پچ های بالای 5.3 نمیخوره و اضافی هست قبلا باهاشون ور رفتم ولی مشکل بود
من ازسورس اسکایفایر استفاده کردم و بهینه سازیش کردم !
حامد مصافی
سه شنبه 10 تیر 1393, 22:42 عصر
سلام
میرم سر اصل مطلب
خب ببینید من C++ بلدم تحت ترمینال فقط !
من یه مشاوره میخواستم
حالا به نظرتون من جاوا رو ادامه بدم یا همین C++
لطفا راهنمایی کنید
اگر سوال شما در مورد بعد فنی این جریان هست بپرسید، وگرنه کسی نمیتونه بگه چرا فلان زبان برای شما سخته و فلان یکی راحتتره. در مورد اینکه کدوم رو ادامه بدید هم هیچ جواب قطعی وجود نداره. وگرنه این سایت یک بخش بیشتر نداشت!
ضمناً خوشحال میشدیم اگر نام نرمافزاری رو که تولید کردید رو هم مینوشتید!
مثلا توی C++ من بیشتر با enum کارمیکنم و مثلا برای شبکه یک مثال بزنم ! که هیچ ادم فعالی تو این زمینه نمیتونه انجام بده !
مثلا یک بازی انلاین رو درنظر بگیر یا حتی نرم افزار ! من مثلا بازی دوتا 2 یا لول رو میگم
من بیام با مهندسی معکوس فایل اجرایی و کلاینت بازی رو میبینم و مثلا توش داره با 0x00034; این میگه که لاگین اوکی بود ( یوزر و پس اوکی بود ) و وارد صفحه بعد بشه !
یا مثلا با این میگه 0x09948; یوزر و پس اشتباه هست .. حالا من با C++ میام یک نرم افزار میسازم ! که بعد از دریافت یوزر و پس از بازی ! ( با مهندسی معکوس سرور بازی رو عوض میکنیم )
تو دیتابیس چک کنه و اگه اوکی بود 0x00034; رو بفرسته اگه نبود اون یکی یا اگه بن شده بود opcode یا ofest بن شدن رو بفرسته !
خب من درهمچین سطحی هستم !
ببین دوست عزیز یک زبان به معنی if-thenها نیست. استفاده از enum نشانه تبحر نیست. بلکه الفبایی است که برنامهنویس باید بلد باشد.
اگر شما در سطحی باشید که کاری منحصر به فرد در سطح جهانی ارائه کردید(!!!) دیگه نیازی به این سوال که «چه چیزیو یاد بگیرم نیست!»
یا مثلا تو سطح هایی که پارسال کار میکردم ! مثلا ابونتو ! وقتی کرنل میخواد ابدیت بشه ! یک کالبک میزنه به روت ! حالا من میام یک نرم افزار مینویسم کمی اسمبلی و C++ که هنگام اون کالبک زدن
سیزن رو برای من بیاره و من رو توی tty روت قرار بده خب منم دستور تعویض پسورد رو میزنم و روت میشم !
یا مثلا تو کار شبکه ! یک نرم افزار مینویسم توی لینوکس اجرا بشه ! و توی سیستم خودم یک کلاینت میسازم که از اون سیزن ssh بیاد توی کلاینت من ! بهش میگن بک کانکت
یعنی من تو این چند سال کارم این بوده و از اینجور نرم افزار ها که به شبکه ربط داره مینویسم ! تازگی پایتون رو دیدم کارش اوکی بوده ولی زیاد بدردم نخورد !
حالا جالب اینجاست هیچ جای کیوت ! من نمیتونم یک همچین چیزی رو درست کنم !
مثلا برای نرم افزار روت اندروید خودم ! یا نصب ریکاوری خودم ! اول با C++ نوشتم و بعدا با کیوت روی اون برنامه gui گزاشتم ! یعنی برنامه من همون دستورات ترمینال رو میزنه !
ولی من میخوام اینارو یکی کنم نمیشه بعد از وارد کردن فایل های سی پی پ ی کامپایل نمیشه
مشکل اینجاست ! مثلا یک پروژه بزرگ اپن سورس نیست با کیوت باشه !! مثلا کی دی ای نه ها ! یک پروژه کاربردی ! مثلا یک نرم افزار وی پی ان !
من نمیدونم تو در مورد ما چی فکر میکنی. شاید توقع داری باور کنیم استیو دیک دیگری هستی. شما یک روتکیت نوشتی که مجوز روت رو کسب میکنه اما نمیتونی با یک فریمورک ساده که تمام برنامهنویسان اون رو به صورت خودآموز فرا میگیرند ارتباط برقرار کنی! شما حتی نام زبانی رو که ادعا میکنی فول بلدی، رو بلد نیستی! بعد از ۱۱ سال سابقه برنامهنویسی هنوز هیچی رو فول بلد نیستم. اونوقت شما ادعا میکنید سیپلاس (!!!) رو فول بلدی؟ ممکنه تقاضا کنم سورس روتکیت شما رو ببینم؟ البته از همین الان گمان میکنم محرمانه باشه!
دوباره میگم سوال شما جوابی نداره. اما نظر من اینه که فعلاً یادگیری ++C رو رها کنی و مدتی رو با جاوا سپری کنی
این تاپیک به علت عبث بودن بسته میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.