ورود

View Full Version : ٌٌWEB SERVICES

antimat
سه شنبه 10 تیر 1393, 17:49 عصر
سلام ٰٰ؛ من میخوام یک وب سرویس برای آندروید بنویسم!!! ولی بعداز کلی گشتن گیج تر هم شدم کسی هست یه مطلب جامع در این مورد بذاره؟
مانند Apache tomcat , WSO2,WSAS,soap , 2ksoap ,.....اینا یکین یا جدان ؟برای یک وب سرویس بایید از همشون استفاده کنیم؟
چطور رو اکلیپس نصب میشن و....

Nevercom
چهارشنبه 11 تیر 1393, 12:46 عصر
وب سرویس روشی هست که شما توسط اون متدهای موجود در وب اپلیکیشن رو برای محیط خارج قابل استفاده می کنید.

فرض کنید کدی نوشتید که با دریافت شماره تلفن، میگه که مال کدوم شهر و کشور هست. حالا قصد دارید به دیگران هم این امکان رو بدید که از کدی که نوشتید (و روی سرور خودتون هاست شده) استفاده کنن، الان شما تصمیم گرفتی یک وب یرویس بسازی.

می تونی پارامتر های ورودی رو به روش GET دریافت کنی، مثلاً برای گرفتن اطلاعات یک شماره باید این URL باز بشه:

www.your-domain.com/ws/?phone=00982165984758
و شما تو خروجی عبارت "تهران، ایران" رو چاپ می کنی.
همین کار رو به روش POST هم میشه انجام داد که پارامترها بصورت پست ارسال بشن.

تبریک میگم، اولین وب سرویست رو نوشتی.

حالا شاید قصد داشته باشی پارامترهای اضافه تری هم دریافت کنی، مثلاً زبان خروجی، و مثلاً نیاز داشته باشی که در قسمت خروجی، به هدو زبان فارسی و انگلیسی چاپ کنی
و یا قصد داشته باشی که 20 تا متد کاربردی دیگه رو هم به وب سرویست اضافه کنی

در این شرایط می بینی که روش قبلی چندان کارا نیست. اول از همه نیاز داری تا یه فرمت مناسب برای خروجی انتخاب کنی، فرمتی که بهت اجازه بده داده هات رو طبقه بندی شده ارائه بدی، راهکارهایی مثل JSON و XML وجود دارن که JSON محبوب تر هست.

به هرحال همه ی اینها رو گفتم تا کمی واضح تر بشه که چرا استاندارد هایی مثل SOAP یا REST بوجود اومدن. برای ایجاد وب سرویس حتماً نیاز نیست از این استاندارد ها پیروی کنید، اما برای ایجاد یک سرویس خوب بهتره از این استانداردها پیروی کنید.

اگر هدف وب سرویس اپلیکیشن اندروید هست، توصیه می کنم یک وب سرویس RESTFul بنویسید. درواقع از دید من در استفاده های امروزی وب، REST بر SOAP بخاطر سادگی بیشتر برتری داره (البته SOAP یه پروتوکل هست که پیاده سازی مشخصی داره، ولی REST یک معماری و الگوی پیاده سازی هست)

برای نوشتن یک وب سرویس RESTFul این مقاله رو پیشنهاد می کنم:
http://www.androidhive.info/2014/01/how-to-create-rest-api-for-android-app-using-php-slim-and-mysql-day-12-2/
http://www.androidhive.info/2014/01/how-to-create-rest-api-for-android-app-using-php-slim-and-mysql-day-23/

antimat
چهارشنبه 11 تیر 1393, 13:01 عصر
من نمیخوام وب سرویس رو با php یا asp بنویسم میخوام تو هون محیط eclipse این کارو انجام بدم !! کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟

reza_azizi2010
چهارشنبه 11 تیر 1393, 17:43 عصر
خب این دیگه وب سرویس نمیشه که! بالاخره شما باید به یک سرور وصل بشی ، و برای اینکار نیاز دارین تا با یکی از زبانهای برنامه نویسی سمت سرور آشنا باشی

Nevercom
چهارشنبه 11 تیر 1393, 18:19 عصر
در اینصورت بهترین گزینه برای شما جاوا هست، فکر کنم با JAX-WS و JAX-RS بتونید وب سرویس رو بنویسید

antimat
پنج شنبه 12 تیر 1393, 09:15 صبح
خیلی ممنون از دوستان