ورود

View Full Version : مشکل با لیست ویو طولانی

mrtzxxx
سه شنبه 10 تیر 1393, 18:48 عصر
با سلام خدمت دوستان . من یه لیست ویو دارم که خیلی طولانیه شاید حدود 200 گزینه داشته باشه . این باعث شده که سرعت برنامه خیلی بیاد پایین . چطور میتونم لیست ویو رو طوری طراحی کنم که فقط 10 گزینه رو نشون بده و وقتی کاربر به انتهای لیست رفت 10 گزینه دیگه رو لود کنه ؟ (مثل لیست ویو در برنامه بازار) .

big lost
سه شنبه 10 تیر 1393, 19:10 عصر
با سلام خدمت دوستان . من یه لیست ویو دارم که خیلی طولانیه شاید حدود 200 گزینه داشته باشه . این باعث شده که سرعت برنامه خیلی بیاد پایین . چطور میتونم لیست ویو رو طوری طراحی کنم که فقط 10 گزینه رو نشون بده و وقتی کاربر به انتهای لیست رفت 10 گزینه دیگه رو لود کنه ؟ (مثل لیست ویو در برنامه بازار) .
200 گزینه کجاش طولانیه !!!

من لیست ویو داشتم 90 هزار گزینه رو نشون میداد (بدون کاهش سرعت) :چشمک:

از دوستان اگر کسی آموزش درست کردن لیست ویو مثل بانک پیامک پاپیون رو داره بزاره لطفا
(هر گزینه تک تک وقتی میریم پایین لود میشه) انیمیشنی

mrtzxxx
سه شنبه 10 تیر 1393, 19:15 عصر
گزینه ها از داخل دو جدول بانک اطلاعاتی فراخوانی میشه و لازم نیست همگی با هم لود بشن .

pouya1999best@g
سه شنبه 10 تیر 1393, 19:36 عصر
من واسه کند نشدن و سریع بودن برنامه برنامه نویسی چند نخی رو پیشنهاد کردم؛
دوستان عزیز تاپیکی رو که درست کردم رو حذف کردند و این موضوع نا تمام ماند!!!
خودمم بلد نیستم فقط میدونم سرعت برنامه رو 200 برابر میکنه.
اگه کسی بلده یاد بده

Shut Down
سه شنبه 10 تیر 1393, 20:25 عصر
دقیقا اسمش یادم نیست ولی فکر کنم ViewHolder بود , از اون استفاده کنید

haniiii
سه شنبه 10 تیر 1393, 21:02 عصر
خود اندروید تقریبا بیشتر کار رو انجام میده و تعداد بالا سرعت نمایش رو معمولا کم نمیکنه ... اگر دقت کرده باشین فقط اون قسمتی که در حال نمایش هست مموری مصرف میکنه (‌+ اون دیتایی که قراره لیست رو پر کنه )

اما موضوعات مثل out of memory شدن میاد وسط وقتی دیتا خیلی بزرگ بشه ... در مورد ۲۰۰ عدد که این اتفاق اصلا نمیفته

بازار برای اینکه با اینترنت کار میکنه تیکه تیکه میخونه ... وگرنه تفاوتی نداره ... اون هم میتونه به ۲۰۰ عدد برسه ...

rubiks.kde
سه شنبه 10 تیر 1393, 22:21 عصر
در مورد loadMoreListView سرچ کنید کلی کد و پروژه اماده وجود داره .
قبلا هم توی انجمن بررسی شده.