View Full Version : مبتدی: اتصال یک سرور به Domain
B@H@2R
پنج شنبه 12 تیر 1393, 13:42 عصر
سلام
یه سرور دارم که روش AD نصب شده.الان یه سرور دیگه خریدم و می خوام AD رو روی اون هم نصب کنم و User هامو ببرم روی اون و GP رو اونجا set کنم.سرور جدید به صورت Work group کار میکنه و به سرور قبلیم که domain controler هست وصله.از همه مهمتر این که یه برنامه مالی روی اون نصبه و کار میکنه.
حالا سوالم اینه که اگه server جدید که work group هست رو domain controler بکنم و AD رو روش نصب کنم مشکلی برای نرم افزار مالیم پیش نمی آد؟
سیستم عامل هم windows server 2008
farazjalili
پنج شنبه 12 تیر 1393, 14:05 عصر
با سلام روی سرور جدید A.D خود را نصب کنید و هنگام نصب در ویزاد Additional Domain Controller for a new domain را انتخاب کنید در این حالت دو تا سرور خودتون تبدیل می شه به DC و کل اطلاعات بین این DC ها replicate می شه اگر تصمیم دارین که سرور اول رو از حالت DC خارج کنید و سرور دوم فقط DC باشه این کار دردسر خاص خودش رو داره اگه می خواهیم این کار رو انجام بدین اعلام کنید که مراحل کار رو برای شما عنوان کنم
اما در مورد برنامه های مالی خودتون باید عنوان کنید که از چه نرم افزار هایی استفاده می نمایید تا بتوانم بیشتر راهنمایی کنم ولی به طور معمول اتفاقی نمی افتد و برنامه اجرا می شود ولی توجه داشته باشید در بعضی شرایط به مشکل بر می خورید
B@H@2R
شنبه 14 تیر 1393, 18:17 عصر
همون روش دوم كه گفتين
B@H@2R
شنبه 14 تیر 1393, 18:18 عصر
با سلام روی سرور جدید A.D خود را نصب کنید و هنگام نصب در ویزاد Additional Domain Controller for a new domain را انتخاب کنید در این حالت دو تا سرور خودتون تبدیل می شه به DC و کل اطلاعات بین این DC ها replicate می شه اگر تصمیم دارین که سرور اول رو از حالت DC خارج کنید و سرور دوم فقط DC باشه این کار دردسر خاص خودش رو داره اگه می خواهیم این کار رو انجام بدین اعلام کنید که مراحل کار رو برای شما عنوان کنم
اما در مورد برنامه های مالی خودتون باید عنوان کنید که از چه نرم افزار هایی استفاده می نمایید تا بتوانم بیشتر راهنمایی کنم ولی به طور معمول اتفاقی نمی افتد و برنامه اجرا می شود ولی توجه داشته باشید در بعضی شرایط به مشکل بر می خورید
درسته.مي خوام سرور اول از حالت DC خارج بشه و فقط سرور دوم DC باشه.لطفاً مراحلي رو كه گفته بودي بهم بگو.نرم افزاراي ماليم هم همكاران سيستم هستن
farazjalili
سه شنبه 17 تیر 1393, 00:24 صبح
با سلام
ابتدا سرور جدید را تبدیل به دامین کنترلر کنید همان طور که در پست بالا گفتم و هنگام نصب DC مطمئن شوید تیک DNS و Global Catalog خورده است .
مرحله بعدی باید FSMO roles ها را جابه جا کنید که خیلی زمان بره نوشتنش داخل google فارسی تایپ کنید پیدا می کنید مقاله فارسی http://network.itpro.ir/articles/510/FSMO-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%88-Seize-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-FSMO-%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7
مرحله بعد داخل run دستور dcdiag/repadmin را وارد کنید . مطمئن شوید کل فایل ها انتقال پیدا کرده اند .
تمام -
شدیا توصیه می کنم که اگر محیط کاری شما خیلی جدید است و با Down شدن 1 ساعت DC کار شرکت مختل می شود این کار را به شخصه انجام ندهید و از یک متخصص کمک بگیرید با تشکر فراوان
terminator68
چهارشنبه 18 تیر 1393, 17:43 عصر
سلام.
به احتمال زیاد بعدش با تغییر به دامین کنترلر نرم افزرتون به مشکل بر می خوره....
داخل نرم افزار یک جایی برای معرفی Ip سرور جدید هستش....
اونو پیدا کنید و IP سرور جدیدو روش ست کنید درست میشه...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.