ورود

View Full Version : نصب برنامه در کنار ورژن قدیم

esmaeilbf
پنج شنبه 12 تیر 1393, 15:14 عصر
با سلام
من میخوام ورژن جدید برنامه در کنار ورژن قبلیش روی دستگاه نصب بشه راهی هست؟

badname
پنج شنبه 12 تیر 1393, 15:42 عصر
با سلام
من میخوام ورژن جدید برنامه در کنار ورژن قبلیش روی دستگاه نصب بشه راهی هست؟
اگه اسم پکیج برنامه رو تغییر بدی موقع نصب دیگه رو قبلی نصب نمیشه ، دقیقا میره کنار قبلی ( دقت داشته باش امکان داره با این حرکت تو پروژه ت خطا ایجاد شه که برای رفع ش باید هر جایی که اسم پکیج قبلی استفاده شده رو به پکیج جدید تغییر بدی مثل mainfest , activity ها و .... )

esmaeilbf
پنج شنبه 12 تیر 1393, 16:36 عصر
راهی به غیر از تغییر اسم پکیج وجود داره؟

shahin bahari
پنج شنبه 12 تیر 1393, 23:20 عصر
اگه اسم پکیج برنامه رو تغییر بدی موقع نصب دیگه رو قبلی نصب نمیشه ، دقیقا میره کنار قبلی ( دقت داشته باش امکان داره با این حرکت تو پروژه ت خطا ایجاد شه که برای رفع ش باید هر جایی که اسم پکیج قبلی استفاده شده رو به پکیج جدید تغییر بدی مثل mainfest , activity ها و .... )
روی پروژه راست کلیک کنید و از android tools گزینه ی rename package رو انتخاب کنید خودش همه جا اسم ها رو عوض می کنه.

شرط اینکه برنامه جایگزین قبلی نشه اینه که برنامه ی دیگه ای باشه. برنامه دیگه ای هم باشه یعنی پکیج عوض شده باشه. اندروید تو فولدر دیتا فولدری به اسم پکیج برنامه می سازه برای دیتا های برنامه. خوب اگه اسم پکیج 2 تا برنامه یکی باشه معلومه که....

haniiii
پنج شنبه 12 تیر 1393, 23:36 عصر
اگر میخواین برنامتون ۲ تا ایکون داشته باشه فکر کنم این (https://groups.google.com/forum/#!topic/android-beginners/ATJI7beqYzs) کمک کنه

البته من تستش نکردم ...