ورود

View Full Version : دسترسی به بانک اطلاعاتی موجود بر روی server

alixp532
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 10:11 صبح
با سلام
من می خواهم توسط Delphi به یک بانک اطلاعاتی که با Access نوشته شده دسترسی داشته باشم.

1- این بانک اطلاعاتی برروی سرور نصب شده و من به سرور دسترسی ندارم و به همین جهت نمیتوانم برنامه Multitier بنویسم.
این بانک اطلاعاتی مربوط به نرم افزار NTTacplus است . این برنامه گزارشات خوب و دقیقی ارائه نمیدهد. برای همین می خواهم خودم برنامه ای برای گزارش گیری بنویسم.

2- از مسئول Isp محل کارم خواستم تا پوشه مربوط به بانک اطلاعاتی را Share کند و آن هم به صورت Readonly با این وجود وقتی با Adoconnection به آن وصل می شوم پیغام بانک اطلاعاتی در حال استفاده است میدهد.

لطفا مراراهنمایی کنید که چه راه حلی دارم. :ناراحت: (متشکرم)

ghabil
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 16:03 عصر
احتمالا اون یکی نرم افزار بشکل Exclusive وصل شده بهش یعنی کانکشنش به دیتابیس Exclusive هست ، طبیعتا هم تا اون ران باشه راه خاصی نداری مگه این که یک CGI بزاری رو سرور هی از اون یک کپی بسازه بعد به کپیه وصل بشی که کار عجیب غربیه !

alixp532
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 15:09 عصر
علیرضا جان ممنون

در مورد راه حل پیشنهادیتون می خواستم بگم که فایل اطلاعات کاربران و در اصل Accounting آنها حدود 90 مگابایت:متعجب: است و روز به روز هم بزرگتر می شه آیا برنامه CGI می تونه سریع Backup بگیره ؟

ghabil
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 17:40 عصر
فرقی نداره که، اون CGI که مینویسی را سرور اجرا میکنه یعنی عین این میمونه که پشت اون کامپیوتر نشسته باشی و دستور کپی رو زده باشی....
فقط یک چیزی بهت بگم از الان به مشکل نخوری ، دستورات IO دلفی به شکل پیش فرض فایلها رو تو مد Read/Write باز می کنند و چون احتمالا فایلت در حال استفاده هست نمیتونه در مد write باز بشه برای همین یا باید خودت یک کپی بنویسی یا اینکه از اون کامپایلر دایرکتیوی که یاد نمیاد درست چی بود استفاده کنی که مئ پیشفرض رو میکنه Read حالا یک تست بکن اگه نتونستی پیداش کنی من سرچ میکنم بهت میگم