PDA

View Full Version : برای طراحی صفحات لاتین چه codepage باید استفاده کرد؟

سارا نجفی
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 10:16 صبح
سلام من میخواستم بدونم که برای طراحی صفحات وب انگلیسی خیث حشلث ستاندارد چی هست؟
بگونه ای که اگر من مثلا" در متن صفحاتم از کاراکترهای خاصی استفاده کرده باشم وقتی که کاربر encoding بالای صفحه رو عوض میکنه این کاراکترها عوض نشن، مثلا": " تبدیل نشه به ؟ یا برعکس.
ایا باید مثلا" از

charset=windows-1252
استفاده کنم؟

مرسی

baranmatin
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 12:04 عصر
تا جایی که من میدونم استفاده از charset=windows-1256و ut-f8 هم برای فارسی و هم برای انگلیسی بهترین یونیکد هست

سارا نجفی
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 15:37 عصر
منهم همین فکرو میکردم ولی الان توی یک سایتم که فقط انگلیسی هست به این مشکل مواجه شدم که اگر ککاربر encoding رو توی internetexplorer تغییر بده کاراکترها عوض میشن :گریه:
مثلا: " میشه ؟. و این خیلی بده

tabib_m
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 16:54 عصر
میتونید فایلهاتون رو به صورت swf و یا pdf بذارید D:
یعنی فکر نمیکنم راهی به غیر از این داشته باشه.

سارا نجفی
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 19:05 عصر
منظورتون رو نفهمیدم از اینکه گفته بودین فایلهام رو بصورت swf و یا pdf بذارم!!!!! مگر میشه؟ کل یک وب سایت رو به این خاطر به flash تبدیل کرد.
با کمال تعجب باید بگم که وقتی از

charset=iso-8859-1
استفاده میکنم درست میشه؟:گریه: ولی چرا آخه؟ منظورم این هست که خب با utf-8‌چرا درست نمیشه؟ و چرا وقتی کاربر encoding بالای صفحه اینترنت اکسپلورر را عوض میکنه بعضی از کاراکتر ها عوض میشن؟؟؟
از دست این windows :عصبانی:
اگر خواستید آدرس سایت www.sitt.ir هست

tabib_m
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 11:21 صبح
فکر نمیکنم هیچ کاری بشه کرد.
یعنی راهش اینه که فایلهاتون رو به حالتی در بیارید که دیگه اینترنت اکسپلورر نباشه که متن اونها رو میخونه. یعنی فایلها باید یه چیزی تو مایه های pdf , swf و یا تصویر باشن.
که این کار هم برای یک سایت ، کار تقریبا مسخره ایه.
خوب برای چی میخواید که حتما توی هر انکودینگی سایتتون درست در بیات؟
اگه اینطوری بود که دیگه نیازی به انکودینگ نبود که.
به هر حال ، با هر انکودینگی که میخواید سایتتون رو نمایش بدید ، اون اول دستورش رو بذارید
همین

سارا نجفی
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 07:34 صبح
:خجالت: از همه خیلی ممنون با کمال خجالت مشکل رو فهمیدم از کجا بود:خجالت:
من برای ساختن سایت اول یک صفحه اسکلت میسازم وبعدش تمام صفحاتم رو از روی اون درست میکنم و اینبار کلا" فراموش کرده بودم توی صفحه اصلیم codepage رو تعریف کنم و خودش default حالت <none> رو برداشته بود و بهاین دلیل مشکل من وجود داشت. ولی بازهمممنون از توی جواب ها کلی چیز یاد گرفتم
مرسی

pooyanm
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 23:29 عصر
این مشکل برای هر کدام از encoding هایی که گفتی طبیعیه. چون هر کدام الگوریتم خاص خود را دارن.
در این مورد باید توجه کنی که مهمترین و عمومی ترین نوع کدگذاری UTF-8 است. و سعی کن در هر شرایطی اون رو در صفحات رعایت کنی. و اگر می خوای مقدار یونیکد را صریحا جایگزین کنی باید هر کاراکتر را به صورت ʚ قرار بدی که 666 کد کاراکتر فارسی یا هر زبان دیگری است. به این ترتیب با Right-Click و تغییر Encoding و یا ویرایش header هیچ تغییری در صفحه رخ نمی ده.

سارا نجفی
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:35 صبح
یعنی مثلا" به جای " توی متن هام ʚ باید قرار بدم؟
و در مورد 666 هم متوجه نشدم که این کد رو کجا باید قرار بدم؟ توی متن منظورت هست؟

pooyanm
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 08:16 صبح
این را در مرورگر ببین برای متن "سلام" است:
<span>سلام</span>
با Front Page می تونی به راحتی تایپ کنی و یونیکدها به صورت بالا تبدیل می شن

pooyanm
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 08:20 صبح
نمی دونم چرا خود به خود تبدیل به مقدار شدن 666 ناخواسته تبدیل شده اینها درسته:
<span>&amp;#1587;&amp;#1604;&amp;#1575;&amp;#1605;</span>
ای وای این ها هم درست ارائه نشد به جای &amp; در کد & قرار بده و در صفحه خودت امتحان کن
یعنی به صورت :

&#unicode;