View Full Version : سوال: در خواست راهنمایی درباره ی انتخاب زبان برنامه نویسی
--SZ--
جمعه 13 تیر 1393, 04:59 صبح
با عرض سلام خدمت برنامه نویسان عزیز و گرامی من راستش علاقه ی شدیدی به برنامه نویسی دارم و ایده های بزرگ و شدنی زیادی هم دارم سختیه زبان برنامه نویسی هم خیلی برام مهم نیست من الآن رشته ی کامپیوتر سال دوم هنرستان رو پشت سر گذاشتم انشالله اگر خدا بخواهد در راه سوم هنرستان هستم.من خودم برنامه نویسی با VB دوست دارم ولی چون داخل مدرسه نسخه 6 رو آموزش میدن خیلی سطحش پایینه ولی درسطح مقدماتی تا پیشرفته در مورد VB6 خوندم حالا می خواستم بدونم که از نظر شما چه زبان برنامه نویسی با چه ورژنی از آن هم بهتره و هم آموزشاش راحت تر گیر میاد ؟؟؟ ممنون
f4rib0rz
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 18:58 عصر
اول از همه باید بگم برنامه نویسی سختی زیاد داره پس نیاز به پشت کار زیادی هم دار ه
بعدش هم اینو بگم که برنامه نویسی یعنی کسب یه سری تجربه و مهارت اگه دید برنامه نویسی رو پیدا کنی دیگه یادگیری یه زبان خاص برات مشکل نیست
فعلا بهت پیشنهاد میکنم که در حال تحصیل همین VB رو همراه کلاسات پیش بری و برنامه های ریز و درشت باهاش بنویسی کنارش هم می تونی VB.net رو یاد بگیری و باهاش کار کنی
پایان دوره هنرستان و قبل رفتن به دانشگاه برو دنبال C , C++
نوشتن برنامه خیلی مهمه فقط خوندن یه سری قوانین مربوط به زبان خاص بهت کمک نمی کنه
بعد مشخص کن که می خوای تحت ویندوز کار کنی یا وب یا حتی موبایل بعد هر کدوم رو که انتخاب کردی تو انجمن ها کلی مطلب هست که چیا رو یاد بگیری و چطوری
satrap92
جمعه 07 شهریور 1393, 02:25 صبح
اگه برنامه نویسی رو دوست داری یعنی می تونی برای تحمل سختی های خیلی زیاد یادگیریش آماده باشی. برنامه نویسی اولش شاید آسون به نظر برسه اما یه راه طولانیه پس عجله نکن. به یادگیریت ادامه بده و مرحله مرحله پیش برو و فعلا دنبال انتخاب یک زبان نباش. فعلا چیزای زیادی قبل از انتخاب زبان هست که باید یاد بگیری. روی طراحی الگوریتم، طراحی ساختمان داده، طراحی دیتابیس و... باید به شکل تئوری کار کنی و با مهندسی پروژه و مهندسی نرم افزار هم آشنا بشی. بعدا می تونی یک زبان رو انتخاب کنی (با توجه به علایق و شرایط) و حرفه ای کارت رو دنبال کنی
احسان!
جمعه 07 شهریور 1393, 11:11 صبح
سلام
پایتون و C/C++ رو پیشنهاد میدم.هر دو تاش دید خوبی میده.
hamed_m
جمعه 02 آبان 1393, 22:09 عصر
برنامه نویسی شی گرا رو هم مد نظر داشته باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.