ورود

View Full Version : تغییر رنگ لاین EditBox

slr560
جمعه 13 تیر 1393, 13:58 عصر
سلام دوستان
چطور میشه اون رنگ آبی لاین رو تغیر داد؟

120764

parvizwpf
جمعه 13 تیر 1393, 14:10 عصر
بنظرم این نوع کنترل رو ورژنهای 4 اندروید هست گه این شکلیه. نمیدونم بتونید تغییرش بدید اما فکر کنم بتونید حالت کنترل رو عوض کنید یا شاید استایل رو تغییر بدید.
در گوگل سرچ کنید:
changing the android edittext ui widget

shahin bahari
جمعه 13 تیر 1393, 16:22 عصر
اون رنگ آبی مال عکسی هست که بک گراند گزاشته! یه عکس دیگه شما بزار رنگش عوض میشه! فقط حتما عکس ها 9patch باشه که اندازه هاش درست باشه.

slr560
جمعه 13 تیر 1393, 16:26 عصر
اون رنگ آبی مال عکسی هست که بک گراند گزاشته! یه عکس دیگه شما بزار رنگش عوض میشه! فقط حتما عکس ها 9patch باشه که اندازه هاش درست باشه.

اون عکس بالا فقط یه مثاله و ماله پروژه من نیس
به نظرم ربطی به بکگراند نداشته باشه. باید واسش یه Style تعریف کرد . حالا چجوری خدا عالمه :لبخند:

SASAN_AH
جمعه 13 تیر 1393, 17:07 عصر
کار ساده ای هست فقط کافیه تم اون اکتیویتی رو تغییر بدین اون نوار نیز تغییر خواهد کرد

slr560
جمعه 13 تیر 1393, 18:13 عصر
کار ساده ای هست فقط کافیه تم اون اکتیویتی رو تغییر بدین اون نوار نیز تغییر خواهد کرد

منظورتون چیه متوجه نشدم
من کاری به اکتیویتی ندارم . مثلا پس زمینه اکتیویتی سفید هست و من میخوام اون لاین توی EditText ها بنفش بشه

SASAN_AH
جمعه 13 تیر 1393, 20:28 عصر
منظورتون چیه متوجه نشدم من کاری به اکتیویتی ندارم . مثلا پس زمینه اکتیویتی سفید هست و من میخوام اون لاین توی EditText ها بنفش بشه شما توی کد edit دنبال لاین بگردین

shahin bahari
شنبه 14 تیر 1393, 01:35 صبح
کاربرد style برای این جاها نیست که! چاره اون همون طور که گفتم بک گراند هست! یکی از ویو ها رو کاستومایز کرده باشید حتما می دونید.
الان دستم بنده. کارم تموم شد بنفش می کنم میفرستم.

samanbank
شنبه 14 تیر 1393, 01:41 صبح
http://android-holo-colors.com/

اینو دانلود کن

بعد با این دستور باید کارکنی

<EditText
android:layout_height="wrap_content"
android:layout_width="wrap_content"
style="@android:style/Widget.Holo.EditText"/>

shahin bahari
شنبه 14 تیر 1393, 02:01 صبح
ببینید استایل دادن میشه نسبت دادن یه دسته از ویژگی ها مثل رنگ متن،مارجین ها،بک گراند ها. این جا که یه مورد رو میخواید تغییر بدید نیازی به تعریف استایل نیست! نه که نشه ولی وقتی 1 ایتم رو مد نظر دارید خوب همون رو تغییر میدید دیگه. ببینید این اسکرین شات رو از تغییر رنگ داده شده اون گرفتم. توی کدش هم فقط از تگ بک گراند استفاده کردم. (محتوای استایل دیفالت رو هم ببینید همین کار رو کرده)
عکس بک گراند رو هم ضمیمه کردم که ببینید. اگه می خواید برای حالت فوکوس و معمولی و .... رنگ تغییر کنه از یه سلکتور هم میشه استفاده کرد:
120790
<EditText
android:id="@+id/editText1"
android:layout_width="match_parent"
android:background="@drawable/textfield_activated"
android:hint="Test color"
android:padding="10dp"
android:inputType="text"
android:ems="10" >

<requestFocus />
</EditText>
اینم عکس پشت برای سایز hdpi

120791

slr560
شنبه 14 تیر 1393, 12:49 عصر
ببینید استایل دادن میشه نسبت دادن یه دسته از ویژگی ها مثل رنگ متن،مارجین ها،بک گراند ها. این جا که یه مورد رو میخواید تغییر بدید نیازی به تعریف استایل نیست! نه که نشه ولی وقتی 1 ایتم رو مد نظر دارید خوب همون رو تغییر میدید دیگه. ببینید این اسکرین شات رو از تغییر رنگ داده شده اون گرفتم. توی کدش هم فقط از تگ بک گراند استفاده کردم. (محتوای استایل دیفالت رو هم ببینید همین کار رو کرده)
عکس بک گراند رو هم ضمیمه کردم که ببینید. اگه می خواید برای حالت فوکوس و معمولی و .... رنگ تغییر کنه از یه سلکتور هم میشه استفاده کرد:
120790
<EditText
android:id="@+id/editText1"
android:layout_width="match_parent"
android:background="@drawable/textfield_activated"
android:hint="Test color"
android:padding="10dp"
android:inputType="text"
android:ems="10" >

<requestFocus />
</EditText>
اینم عکس پشت برای سایز hdpi

120791

مرسی داداش. میشه بگی چجوری این بکگراند رو ساختی؟

shahin bahari
شنبه 14 تیر 1393, 14:49 عصر
مرسی داداش. میشه بگی چجوری این بکگراند رو ساختی؟

این ها رو با هر برنامه ای که لایه آلفا رو ساپورت کنند مثل فوتوشاپ می تونید بسازید. از اندازه ای که مد نظر دارید 2 پیکسل در طول و عرض بیشتر در نظر بگیرید (این 2 پیکسل برای حاشیه 9patch اطراف عکس هست. تو SDK یه برنامه برای ساخت عکس 9path هست ولی هیچ وقت نفهمیدم چطوری کار می کنه! 2 تا خط دور عکس کشیدن که داستان نداره اینقدر!

راه ساده تر: از توی SDK این عکس که آبی هست و دیفالت اندروید هست رو بردارید. اون خط آبی رو بنفش کنید و عکس رو بزارید توی برنامه.تو 2 دقیقه تموم میشه. عکس ها تو فولدر platform هستند. پیدا نکردی بگو برات بزارم.