PDA

View Full Version : Speech فارسی



Milad Mohseny
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 13:55 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در مورد Speech فارسی سوال دارم
یعنی میخواهم یک تکست باکس داشته باشم و مثلاً اگر در آن نوشتم سلام
از اسپیکر کلمه سلام شنیده شود. آیا همچین چیزی امکان پذیر است ؟؟؟؟
لطفاً هر اطلاعاتی (لینک ، کامپونت و... ) در این زمینه دارید به من بدهید چون خیلی این موضوع برام مهمه .

ali_kolahdoozan
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 15:24 عصر
اگه حداقل می خواستی بنویسی hello شاید می شد برات یه کاری کرد اما سلام به فارسی رو یه کم ناطور میشه در موردش قضاوت کرد

Hossein Bazyan
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 16:23 عصر
دوست عزیز به همین سادگیهام که فکر میکنی نیست .
اولا تا جایی که من اطلاع دارم برای زبان فارسی چنین امکانی فراهم نشده در ضمن اگر هم بشه نمیتوان به همین سادگی آنرا ارائه داد.
در مورد انگلیسی فرق میکنه میتوان با Microsoft Agent اینکار رو کرد اما فارسی نه !!
حداقل به قول دوستمون میگفتی در Text بنویسیم Salam بخواند سلام چیز دیگه ای بود .

mamadgmail
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 18:02 عصر
در مورد انگلیسی فرق میکنه میتوان با Microsoft Agent اینکار رو کرد اما فارسی نه !!
حداقل به قول دوستمون میگفتی در Text بنویسیم Salam بخواند سلام چیز دیگه ای بود .
دوست عزیز منظور آقای کلاهدوزان چیز دیگری بود وگرنه اینکه کاربر بنویسه سلام رو که می شه به salam تبدیل کرد. آیا شما منظورتون اینه که می تونید کاری کنید که salam خونده بشه؟؟؟

Mehrafrooz
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 22:53 عصر
فکر می کنم برای زبان عربی وجود داره . تو سایت مایکروسافت که اینطور نوشته بود .

dot_net_lover2
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 01:35 صبح
دو شب پیش در یک برنامه مربوط به جشنواره خوارزمی دیدم که یک تعداد در روند فراهم آوردن استفاده نابینایان از کامپیوتر ادعا میکردند که Text To Speech فارسی را هم ساختند.

Milad Mohseny
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 02:01 صبح
با سلام دوستان در مورد انگلیسی میدونم باید چه کار کنم ولی بهتره یکم منظورم رو بهتر بگم .
من دارم یک سیستم تلفن گویا مینویسم که امکان برقراری ارتباط با بعضی بانک های اطلاعاتی را که کاربر برای آن معیین میکند را دارا میباشد . حال برای تبدیل اعداد موجود در بانک مثل 123 به صورت عدد مشکلی ندارم مشکل من برای فیلد های غیر عددی مثل رشته میباشد . مثلا اگر در بانک اطلاعاتی که کاربر به سیستم متصل میکند یک فیلد شماره تلفن و یک فیلد نام داشته باشد فیلد شماره تلفن را میتوانم از بانک بخوانم و به صوت تبدیل کنم ولی فیلد نام را نمیتوانم . اگر هم بخواهم از صداهای از پیش تعریف شده استفاده کنم باید هزاران کلمه را به صورت صوتی ذخیره کنم و .... که منطقی نیست برای همین این سوال را مطرح کردم .
از تمام دوستانی که پاسخ دادند متشکرم و اگر راه حلی برای مشکل من دارند لطفاً به من بگویند .

Milad Mohseny
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 01:23 صبح
کسی پاسخی ندارد ؟

persianshadow
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:57 صبح
خوب آخه هیچ تلفن گویایی تا حالا از بانک اطلاعات رشته نخونده ، مگر این که این رشته ها از قبل

مشخص باشند و صوت مربوطه وجود داشته باشه. پس مطمئن باش اگه این رشته ها تغییر میکنند

و چیزهای ثابتی نیستند نمی شه اونا رو از دیتابیس خوند.

Milad Mohseny
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 12:38 عصر
سلام دوست عزیز
خیل ممنون که پاسخ دادی منتظر پاسخ دیگر دوستان هم هستم.

mehrzad007
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 13:05 عصر
یه راه ممکن ولی سختش اینه که حروف رو یکی یکی صداشونو ضبط کنی بعد اونا رو بزار تو دیتا بیس و بعد کلمات رو هجی کنی و پخش بشه صدا....

persianshadow
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 13:31 عصر
کاری که دوست مون هم می گن غیر ممکن هست و حتی اگه بشه هم زیاد جالب نخواهد بود.

اما دلیل اون .هر حرف وقتی در کلمه به کار می ره حالت های خاصی به خودش می گیرد.

منظورم دقیقا : فتحه - کسره و..... هست برنامه شما باید جای هر حرف رو در کلمه تشخیص

بده و همگون با اون کلمه حرف رو تلفظ کنه .

اما مشکل دوم در سطح عبارات رخ می ده : یک جمله ممکنه سوالی ، تعجبی و ....... باشه

که لحن بیان جمله هم بر همین اساس تغییر می کنه

کلا سیستم های Speech بر اساس دامنه صوتی کار می کنند و اصلا از یک پایگاه داده

بهره نمی برند.

titbasoft
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 14:42 عصر
یه نگاهی به این (http://www.oddcast.com/home/)بنداز ، عربی که داره. فارسی نداره اما از تکنولژی هایی که استفاده کرده شاید شما هم بتونی استفاده کنی.

Milad Mohseny
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 13:14 عصر
دوستان از پاسخ های شما متشکرم.

سار
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 14:31 عصر
برای فارسی فکر کنم در بعضی کلمات غیر ممکن باشه مثلن شما این رو چی میخونید :
"گل"

hassan_kahrizy
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 05:17 صبح
بسمه تعالی
با سلام
عربی اون باید اعراب داشته باشه
شما هم می تونید اعراب بدید و برای حروف مشترک از همون dllمایکروسافت استفاده کنی و برای بقیه حروف خودتون بخونید و استفاده کنید

Amir Oveisi
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 10:45 صبح
من خودم یه کارایی کردم در این زمینه البته یه جور کلک رشتیه ! میشه با تبدیل رشته فارسی به فینگلیش و text to speech انگلیسی اونو خوند ولی یه قلقهایی داره یعنی اگه فینگلیشت رو یه جوری بنویسی شبیه فارسی برات تلفظ میکنه !

اَرژنگ
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 12:12 عصر
من خودم یه کارایی کردم در این زمینه البته یه جور کلک رشتیه ! میشه با تبدیل رشته فارسی به فینگلیش و text to speech انگلیسی اونو خوند ولی یه قلقهایی داره یعنی اگه فینگلیشت رو یه جوری بنویسی شبیه فارسی برات تلفظ میکنه !
به نامه ایزد توانا
با سلام
به جایه فینگیلیش از یک چیزی شبیه بهش استفاده کردن بهتره، چونکه چیزهایی مانند ع را نمیشه داشت، با همین روش من پستهام را به اینجا مینویسم
مثلً به جایه که از خ برایه خ استفاده میکنیم، دیدم دگمه w بیخودی مونده رو کیبرد گفتم بالایه اسه، به جایه ش استفادش میکنم.
به جایه zh و یا jh از ژ =(Z) استفاده میکنم، با این روش به راحتی فارسی میشه نوشت ، برایه اعراب هم A,e,o استفاده میشه کرد.

m.rostamynejad
سه شنبه 31 فروردین 1395, 04:38 صبح
با سلام
اول از همه باید روش درست فارگلیسی رو یاد بگیرید.
‌درسال 91 ايران شيونامه لاتين نويسی را مصوب کرد
و این شيوه نامه درسال2012 در سازمان ملل پذيرفته شد.
http://isna.ir/fa/news/91122113926
کانال آموزش درست و استاندارد (فارگليسی/فينگليش)لاتين نويسی
https://telegram.me/Alefbaye2om


آدرس وبگاه:
fa.Alefbaye2om.org
taranevis.ir
http://www.behnevis.com/