ورود

View Full Version : پیشنهاد اصلاح ساختار بخش اکسس در سایت برن

Ali_Fallah
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 14:09 عصر
پیشنهادی داشتم و اینکه چون ACSSESS دارای هفت Object نظیر Table , Form و... میباشد بخش اکسس نیز به چند زیر مجموعه با توجه به Object هایی که دارد تقسیم شده تا هر کاربر راحت تر موضوعی را که میخواهد پیدا کند و سوالات موبوط به Table در بخش Table ، ســوالات مربوط به Form در بخــش مربوط به Form و الی آخر... به نـظرم با اجـرای این کار دسترسـی به موضوعات راحت ترصورت میگیرد.

moustafa
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 09:52 صبح
اقای زاوری قبلا پیشنهاد اندیکس گذاری کرد تعدادی اعلام امادگی کردند ولی دست به کار نشدند بنظرم باید ده نفر پیدا و بتعداد صفحات دسته بندی کرد در یه پست کنار هم گذاشت ولی بعید می دانم کسی پیدا بشه

mohammadgij
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 11:03 صبح
واقعا فکر بسیار خوبیه

Ali_Fallah
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 17:57 عصر
در حال حاضر که دارم این مطلب را می نویسم این بخش دارای 46 صفحه است ومعلوم نیست که تا چند وقت دیگه چند صفحه بشه؟!... تازه تعداد سوالات تکراری هم زیاد میشه مثلاً سوال در مورد پیغام فارسی بجای انگلیسی ببینید چقدر تکرار شده بنظر من چون کسی حوصله گشت وگذار در تمام صفحات را نداشته و نمیداند که چه سوالی مطرح شده بناچار سوال تکراری مطرح کرده وطبیعی است که هیچ کس به یک سوال تکراری پاسخ مناسب نداده و سوال کننده را به مطالعه تاپیکهای قبلی دعوت میکند که ممکن است او چنین کاری نکند و.....

Ali_Fallah
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 18:06 عصر
یه مطلب دیگه ... بیشتر جوابهای شاپرک عزیز همیشه همراه این مطلب هست که سوال تکراری مطرح نکنید که تذکر بجا و خوبی هست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
البته ببخشبد که من به خودم جواب دادم! چون نمیخواستم مطلب قبلی را ویرایش کنم!!!!!!!!!!!

Ali_Fallah
جمعه 05 خرداد 1385, 18:18 عصر
آقایان ، خانمها ، مدیر انجمن هیچ چاره ای نیست ؟

شاپرک
شنبه 06 خرداد 1385, 06:42 صبح
من هم موافقم چون تعداد سوال های تکراری زیاد شده ...
بهتره یه فکری بشه .

MMAASS
دوشنبه 16 مرداد 1385, 15:00 عصر
دوستان سلام
هنوز کسی واسه این بخش فکری نکرده؟

انگوران
دوشنبه 16 مرداد 1385, 15:10 عصر
دوستان سلام ـ گاهی سئوالات بسیار مفیدی مطرح می شه که سئوال ما نیست و لی ایده خوبی به ما می ده که با بخش بندی کردن سئوالات امکان بهره مندی از اینگونه سئولات رو از دست می دیم .

Ali_Fallah
سه شنبه 17 مرداد 1385, 08:43 صبح
منظور...؟
اگه سوال متفرقه باشه یعنی در هیچ گروهی جا نگیره خب میشه یه بخش متفرقه هم ایجاد کرد این که کاری نداره...

moustafa
سه شنبه 17 مرداد 1385, 08:54 صبح
اول مسئولین را مجاب کنید برای این بخش مدیر تعیین کنند اون موقع راحتر میشه کار کرد و تقسیم بندی و اموزش و.....

سنبله کار
چهارشنبه 18 مرداد 1385, 07:41 صبح
اول مسئولین را مجاب کنید برای این بخش مدیر تعیین کنند اون موقع راحتر میشه کار کرد و تقسیم بندی و اموزش و.....
کاملا درسته البته می تونیم کار ایندکس گزاری مطالب رو خودمون شروع کنیم تا به جدیت موضوع بیشتر پی ببرند .

mohsenna30ri
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 07:29 صبح
با طبقه بندی اطلاعات کاملا موافقم
میشه حداقل اطلاعات رو به دو صورت حرفه ای و آماتور طبقه بندی کرد

mohsenna30ri
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 07:35 صبح
آیا میشه یک تدبیری در نظر گرفت که در یک صفحه تعداد بیشتری موضوع نمایش داده شود
مثلا تعداد کاربران و فرستنده و جزئیات دیگر در آن لیست نمایش داده نشود بعنوان لیست سریع
چون اغلب جستجویی که من عنوان یک کاربر بدنبال آن هستم اولا این است که کدام موضوع بدردم می خوره ثانیا تو کدام موضوع می تونم به دوستانم کمک کنم و این اطلاعات اضافی تاثیر به سزایی تو انتخاب من نداره

mohsenna30ri
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 07:48 صبح
به دوستان پیشنهاد بدین تا عنوان مبحث ها رو واضح انتخاب کنند
مثلا همین مبحث، اصلا من فکر نمی کردم چنین بحثی اینجا باشه
مثلا بهتر بود عنوان این بحث را چنین انتخاب می کردند
پیشنهاد اصلاح ساختار بخش اکسس در سایت برنامه نویس
هنوز هم دیر نشده می تونید یک مبحث جدید به این نام ایجاد کنید و جهت ادامه بحث، لینکش را اینجا بگذارید

Ali_Fallah
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 07:54 صبح
به نظر شما عنوان خیلی موثره ؟ یعنی اگه عنوان رو طبق نظر شما
"پیشنهاد اصلاح ساختار بخش اکسس در سایت برنامه نویس"
مینوشتم کارحل بود یا ...

daglararan
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 08:32 صبح
پیشنهاددوست عزیزمان اقای کامرانی مفید وضروری است چکاری ازدست ما ساخته است اعلام فرمائید.

mohammadgij
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 12:43 عصر
آقای کامرانی گل واقعا پیشنهاد بسیار عالی دادین و من یکی که خیلی دوست دارم این اتفاق هر چه سریعتر بیافته. ولی با نظر دوستمون mohsenna30ri هم کاملا موافقم چون بعضی مواقع عنوان مباحث خیلی بد انتخاب میشه نمونش رو من دارم توی یکی از این مباحث با عنوان "نظر شما چی دوست عزیز" می بینم.
با تشکر از تمام اعضا

mohsenna30ri
شنبه 21 مرداد 1385, 07:47 صبح
ایا میشه مدیریت عناوین رو خودش هر چی صلاح دونست تغییر بده چه تبعاتی داره؟
یا تو همون ابتدای ایجاد یک نظارتی داشته باشه؟

شاپرک
شنبه 21 مرداد 1385, 11:38 صبح
چرا مسئولین سایت توجهی به این بخش ندارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!

هادی2020
شنبه 21 مرداد 1385, 16:04 عصر
خوبه ناچاریم این کار را انجام بدیم

mohsenna30ri
یک شنبه 22 مرداد 1385, 07:02 صبح
من اطلاعاتی در مورد چگونگی مدیریت در این فضا را ندارم
آیا می تونید کمی در مورد مقدار قدرت و چگونگی اجرای این قدرت نظارت و مدیریت در این سایت توضیح بدین
مثلا چه کسی می تونه مثلا یک تالار که در اون تخلف می شه را ببنده و چگونه؟
یک کمی در این مورد لطفا توضیح بدین

moustafa
یک شنبه 22 مرداد 1385, 16:27 عصر
به این بخش برو :
http://www.barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=17
(گفتگو با مسئولین ......)
هر سوال وپیشنهادی داری اونجا مطرح کن

Ali_Fallah
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 18:14 عصر
دوستان عزیز آقایان صارمی و سنبله کار
در این خصوص هم باید یه فکری بشه
یعنی هرچی سرجای خودش