ورود

View Full Version : بسته شدن برنامه بعد از چرخاندن گوشی لطفا کمکم کنید

fsalimi
شنبه 14 تیر 1393, 18:07 عصر
من یک برنامه نوشتم اشکالش اینکه وقتی اجرا میشه مشکلی نداره اما وقتی گوشی میچرخونی (LandSpace( برنامه اصطلاحا kill میشه چه کدی باید Mainfest اضافه کنم"
ali-star
شنبه 14 تیر 1393, 19:04 عصر
توی لوگ کت چی مینویسه؟ اینجا بزار...

akbar8298
سه شنبه 17 تیر 1393, 21:07 عصر
درکل برای ایجاد قابلیت چرخش چند کار رو باید انجام بدی
1-توی فولدر res یک فولدر به نام layout-land بساز
2-layout ی که میخوای موقع landscape نشون داده بشه روی توی اون میسازی.
3- یک نکته رو توجه کن که ID تمام المنت هایی که توی صفحه داری باید با ID المنت های صفحه توی حالت portrait باید دقیقا یکی باشه و همه المنت ها چه در حالت افقی چه عمودی توی layout وجود داشته باشند.
4- بدلیل اینکه وقتی حالت صفحه از افقی به عمودی و بالعکس عوض میشه متد OnCreate() دوباره فراخوانی میشه؛ باید تمام متغیر هایی که لازم هست موقعیت و مقدار خودشون رو حفظ کنند به صورت Static تعریف شوند.

haniiii
سه شنبه 17 تیر 1393, 22:24 عصر
درکل برای ایجاد قابلیت چرخش چند کار رو باید انجام بدی
1-توی فولدر res یک فولدر به نام layout-land بساز
2-layout ی که میخوای موقع landscape نشون داده بشه روی توی اون میسازی.
3- یک نکته رو توجه کن که ID تمام المنت هایی که توی صفحه داری باید با ID المنت های صفحه توی حالت portrait باید دقیقا یکی باشه و همه المنت ها چه در حالت افقی چه عمودی توی layout وجود داشته باشند.
4- بدلیل اینکه وقتی حالت صفحه از افقی به عمودی و بالعکس عوض میشه متد OnCreate() دوباره فراخوانی میشه؛ باید تمام متغیر هایی که لازم هست موقعیت و مقدار خودشون رو حفظ کنند به صورت Static تعریف شوند.

بدون این موارد هیچ مشکلی پیش نمیاد ... درواقع شما توضیح دادین چطوری layout حالت land تعریف کنیم

مشکل ایشون احتمالا null شدن متغیر هایی هست که در حالت معمولی مقدار دهی شدن ... بهتره عبارت "handling orientation changes in android" جسنجو کنید و مقالات مربطه رو مطالعه

akbar8298
سه شنبه 17 تیر 1393, 23:33 عصر
بدون این موارد هیچ مشکلی پیش نمیاد ... درواقع شما توضیح دادین چطوری layout حالت land تعریف کنیم

مشکل ایشون احتمالا null شدن متغیر هایی هست که در حالت معمولی مقدار دهی شدن ... بهتره عبارت "handling orientation changes in android" جسنجو کنید و مقالات مربطه رو مطالعه

اگر توجه کنید گزینه 4 دقیقا در همین ارتباط هست. Static کردن متغیر ها

fsalimi
پنج شنبه 02 مرداد 1393, 17:24 عصر
من از متد
OnStop();
تو اکتیویتی استفاده کردم بدلیل اینکه وقتی دکمه خروج میزنم صفحات باز شده بسته بشن و دوباره اجرا نشن احتمالا به این دلیل برنامه بسته میشه دوستان