ورود

View Full Version : کار نکردن Jquery در چند صفحه

HOSSEINONLINE7
یک شنبه 15 تیر 1393, 11:00 صبح
سلام من Bundle های زیر را در Layout پروژم اضافه کردم :

@Scripts.Render("~/bundles/jquery")
@Scripts.Render("~/bundles/jqueryui")
@Scripts.Render("~/bundles/modernizr")
@Scripts.Render("~/bundles/jqueryval")

تمام صفحاتم از همون Layout استفاده میکنن .

الان توی View ثبت نام Jquery کار میکنه ولی توی بقیه ی View ها اصلا Jquery فعال نیست و کار نمیکنه .

توی همون یک صفحه فقط فعاله ولی نمیدونم چرا با اینکه توی سورس همه ی صفحاتم که نگاه میکنم کتابخانه هاش اضافه شدن ولی هیچ پلاگین و کدی کار نمیکنه .

حتی توی اون صفحات جاوااسکریپت خالی هم غیر فعاله و من نفهمیدم مشکل چیه !

دوستان لطفا راهنمایی کنید ...

alireza.tabesh
یک شنبه 15 تیر 1393, 14:12 عصر
توی Layout بعد از RenderBody یک @RenderSection("scripts", required: false) داری . دقت کن به همین شکل باشه. توی صفحاتت هم باید script هارو در section scripts بنویسی و اینکه jqueryval رو توی Layout نیازی نداری و فقط برای صفحه هایی هاست که نیاز به کنترل کردن validation هست .

HOSSEINONLINE7
یک شنبه 15 تیر 1393, 14:21 عصر
توی Layout بعد از RenderBody یک @RenderSection("scripts", required: false) داری . دقت کن به همین شکل باشه. توی صفحاتت هم باید script هارو در section scripts بنویسی و اینکه jqueryval رو توی Layout نیازی نداری و فقط برای صفحه هایی هاست که نیاز به کنترل کردن validation هست .

RenderSection هست .

jqueryval هم در پروژه اصلاح کردم .

هنوز مشکل پا برجاست ...

از پلاگین noty استفاده کردم نمیدونم شاید مشکل از این باشه .

alireza.tabesh
چهارشنبه 18 تیر 1393, 11:30 صبح
من از پلاگین noty استفاده نکردم . ولی اطمینان دارم که مشکل از تقدم و تأخر لود شدن فایل های js شماست . همه فایل های js خودتونو در layout در بخش header قرار بدید . به همون ترتیبی که در پست اول نوشتید بنویسید. بعد script های که قصد دارید توی صفحه بنویسید در @section scripts{} بنویسید .