ورود

View Full Version : سوال: ایجاد پروژه با راهنمایی دوستان

Mohammadsgh
دوشنبه 16 تیر 1393, 15:10 عصر
درود
میخوام یه پروژه سنگین بنویسم میخواستم اگه شما سایت یا پلاگین یا اسکریپتی(مانند bootsrap یا جی کوئری یا جی کوئری یو آی...) مخصوصا ui یا توصیه ای یا هر چیز دیگه ای که بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنید:لبخندساده:

Mohammadsgh
سه شنبه 17 تیر 1393, 20:31 عصر
یعنی واقعا کسی نیست راهنماییم کنه؟:ناراحت:

mohamad_torabi
سه شنبه 17 تیر 1393, 20:41 عصر
خب شما بگید چه پروژه ای تا معرفی کنیم:لبخند:

Mohammadsgh
سه شنبه 17 تیر 1393, 22:52 عصر
درود به همه دوستان گرامی:لبخندساده:پروژه من یه سایت پیوند مشاور و دانش آموزه ومعاونه, مشاور و معاون هر کدوم جدا نمره میزارن دانش آموز و پدر مادرش میبینن و یه سری افزونه های دیگه.نکته مهم اینه که قراره به چند تا مدرسه بدم.من بوت استرپ و جی کوئری یو آی و... اینا رو میشناسم
1-برای php یا کارهای ui یا هر چیزی(ابزار,فریمورک,اسکریپت و... ) که میدونیدیه کمکی تو ساخت این سایت میکنه ممنون میشم معرفی و پیشنهاد بدید
2-چون قراره این سایت برای چند تا مدرسه ساخته بشه نام هر مدرسه توی هدر و تعداد دانش آموز تعداد کلاس و نامشون و... برای هر مدرسه فرق میکنه برای اینکار چه راهکاری رو پیشنهاد میدید؟
3-پنل مدیریتی خودم چجوری باشه ؟راستش اصلا نمیدونم پنل مدیریتی خودم باید چجوری باشه؟
دوستان بزرگوار و سروان گرامی ممنون میشم راهنمایی و پیشنهادتون رو بگید:قلب:

Mohammadsgh
چهارشنبه 18 تیر 1393, 21:18 عصر
کسی نیست راهنماییم کنه؟:ناراحت::گریه:

mohamad_torabi
چهارشنبه 18 تیر 1393, 22:59 عصر
درود به همه دوستان گرامی:لبخندساده:پروژه من یه سایت پیوند مشاور و دانش آموزه ومعاونه, مشاور و معاون هر کدوم جدا نمره میزارن دانش آموز و پدر مادرش میبینن و یه سری افزونه های دیگه.نکته مهم اینه که قراره به چند تا مدرسه بدم.من بوت استرپ و جی کوئری یو آی و... اینا رو میشناسم
1-برای php یا کارهای ui یا هر چیزی(ابزار,فریمورک,اسکریپت و... ) که میدونیدیه کمکی تو ساخت این سایت میکنه ممنون میشم معرفی و پیشنهاد بدید
2-چون قراره این سایت برای چند تا مدرسه ساخته بشه نام هر مدرسه توی هدر و تعداد دانش آموز تعداد کلاس و نامشون و... برای هر مدرسه فرق میکنه برای اینکار چه راهکاری رو پیشنهاد میدید؟
3-پنل مدیریتی خودم چجوری باشه ؟راستش اصلا نمیدونم پنل مدیریتی خودم باید چجوری باشه؟
ببینید شما اگر در بخش طراحی مشکل دارین که هیچ اما برای برنامه نویس مکانتون اشتباهه

H:Shojaei
پنج شنبه 19 تیر 1393, 16:07 عصر
سلام...
جای این تاپیک تالار PHP هست...
ایدتون ایده خوبیه نمیدونم پیشنهاد گرفتینش یا از خودتون بوده ولی هم موضوعش خوبه هم خیلی میشه روش مانور داد...
واسه این کارها شما نیاز به هیچ چیز به جر همون Botstrap و PHP ندارید...
راهکار کلی سایت میتونه به این شکل باشه که مدیر یه مدرسه میتونه بیاد ثبت نام کنه تو سایت و اطلاعات خودش م مدرسشو وارد کنه و مثلا یه جدول داشته باشید که هر سطر میشه یه کلاس که تعداد دانش آموزان کلاس نوع درس کد استاد و ... توش هست باز یه جدول دیگه واسه ارتباط بین این درسها با دانش آموزانی که تو جدول دیگه به نام Student دارین ارتباط برقرار میکنه مثلا فلان آی دی که مال فلان دانش آموزه تو کلاس با آی دی فلانه و.. حالا واسه نکته ای هم که اشاره مستقیم کردید که گفتین بیاد هدر بشه نام مدرسه مثلا اینجا نام مدرسه رو از مدیر هنگام ثبت نام میگیرید تو جدولی که به نام مدارس هست میگذارید بعد وقتی مدیر لاگین کرد بسته به این که مدیر کدوم مدرسه هست هدر تغییر میکنه...
همه چیزهایی که میخواید انجام بدین طبق همین رواله چیز جدید دیگه ای از این سخت تر فک نمیکنم داشته باشه...
موفق باشید...

Mohammadsgh
پنج شنبه 19 تیر 1393, 17:58 عصر
1-توی تالار php هم پست زدم
2-مشکل من توی طراحیش هست.ابزارهایی باشه که کارهای ui و طراحی رو آسونتر و ساده تر بکنن.اگه فریم ورک جاوااسکریپت خاصی یا چیز دیگه ای که به دردم بخوره ممنون میشم معرفی کنید:قلب:

vimax23
پنج شنبه 19 تیر 1393, 23:50 عصر

اینجور پروژه ها باید شی گرایی بنویسی که تو توسعه مشکلی برنخوری رو این متد هم CI و YII دو تا از معروفتروین فریم ورک های پی اچ پی هستن کلی هم دولوپر دارن تو دنیا ، برای چارت جاوا اسکریپتی اینا هم به حد کافی جی کوئری براش پلاگین قدرتمند وجود داره که مشکل برنخوری
برای دیزاین هم میتونی از بوت استرپ استفاده کنی اینجور سایت ها باید تمیز باشن به جای اینکه جنگول بازی توش باشه و زیاد ابزار بخوره باید خوب نقشه براش بکشی که چی کجا و اگر واقعا لازمه استفاده بشه
پنل ادمین هم از http://themeforest.net به نظرم بخر ، منتهی اکثرا xss دارن باید مراقب باشی قیمتی هم ندارن کمتر از 10 دلاره ، البته اگر وقت داری خودتم میتونی طراحی کنی