View Full Version : پسوند صفحات وب
manoto1371
دوشنبه 16 تیر 1393, 20:04 عصر
سلام دوستان
من برنامه نویسی وب با جاوا را به تازگی شروع کردم، با Jsp
وقتی صفحه ای میسازم با پسوند jsp هست و میخواستم بدونم چطور در صفحه ای با html پردازش هارو انجام بدم
یعنی پسوند صفحاتم بخوام html باشند چیکار کنم؟
ممنون
vahid-p
دوشنبه 16 تیر 1393, 21:50 عصر
نمیشه. من خودم تازه دارم jsp رو یادمیگیرم، ولی در این مورد jsp نیز مانند php و asp و... باید فایلتون از نوع jsp باشه. چون سرور بسته به نوع فایل، اون فایل رو کامپایل میکنه. HTML مانند جاوااسکریپت توسط سرور کامپایل نمیشه و توسط مرورگر اجرا میشه. html یه قالب استاندارد برای نمایش هست که میشه در فایلهای jsp و php و ... استفاده کرد ولی عکسش نه. یعنی شما میتونید در فایل jsp کدهای html بنویسید و مرورگر اونا رو نشون میده. ولی کدهای jsp یا php نیاز به کامپایل شدن دارن پس اگر در فایل html قرار بدید، باعث میشه سرور اونها رو پردازش نکنه و مرورگر هم که jsp و php و... رو اجرا نمیکنه ( برای همین به php , jsp سرورساید میگویند و به جاوااسکریپت کلاینت ساید ).
خلاصه اینکه چه اشکال داره صفحتون پسوندش jsp باشه؟
مثلا یک صفحه jsp که شامل کدهای HTML است :
<%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%>
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<title>JSP Page</title>
</head>
<body>
<h1>Hello World!</h1>
</body>
</html>
خروجی : ( با مرورگر معمولی قابل اجرا نیست، مثل php و باید سرور ( یا مثلا لوکال هاست ) بتونه jsp رو اجرا کنه )
Hello World!
1485159
دوشنبه 16 تیر 1393, 22:55 عصر
نمیشه.
کار نشد نداره!!
من خودم تازه دارم jsp رو یادمیگیرم، ولی در این مورد jsp نیز مانند php و asp و... باید فایلتون از نوع jsp باشه. چون سرور بسته به نوع فایل، اون فایل رو کامپایل میکنه. HTML مانند جاوااسکریپت توسط سرور کامپایل نمیشه و توسط مرورگر اجرا میشه. html یه قالب استاندارد برای نمایش هست که میشه در فایلهای jsp و php و ... استفاده کرد ولی عکسش نه. یعنی شما میتونید در فایل jsp کدهای html بنویسید و مرورگر اونا رو نشون میده. ولی کدهای jsp یا php نیاز به کامپایل شدن دارن پس اگر در فایل html قرار بدید، باعث میشه سرور اونها رو پردازش نکنه و مرورگر هم که jsp و php و... رو اجرا نمیکنه ( برای همین به php , jsp سرورساید میگویند و به جاوااسکریپت کلاینت ساید ).
توصیه میکنم قبل از ادامه کار با jsp ابتدا در مورد مفاهمی چون اسکریپت و کامپایلر و کامپایل کردن و مفسر مطالعه کنین.
خلاصه اینکه چه اشکال داره صفحتون پسوندش jsp باشه؟
یکی از روش های افزایش امنیت وبسایت اینه که با تغییر پسوند صفحات نذاری هکر بفهمه که سایت با چه زبانی نوشته شده(البته دقیق نمیدونم چجوری رو امنیت تاثیر میذاره :لبخند: ولی یجایی همچین چیزی خونده بودم)
من خودم jsp کار نکردم ولی در آپاچی میتونین با فایل .htaccess به راحتی این کار و خیلی کار های پیچیده مشابه این رو انجام بدین.
Google: Htaccess Rewrite
vahid-p
سه شنبه 17 تیر 1393, 12:03 عصر
یعنی ایشون فقط میخوان اسم ظاهری آدرس .html باشه؟! ( چون نوشته بودن "چطور در صفحه ای با html پردازش هارو انجام بدم" بد برداشت کردم ). خب از این مدلش که قبلا دیدم. تو سایت دانشگاه صفحاتی که با جاوا نوشته بودن فکر کنم ولی چیزی که ما میدیم پسوند نمیدونم من در آوردی .rose بود! ولی من تصور کردم منظورشونه کلا فایل html باشه و کدهای jsp داخلش بنویسیم! شاید برای امنیت وبسایت تاثیراتی داشته باشه همانطور که شما گفتید ( یا حتی برای قشنگی هم که شده ) ولی یه اررور که بده و اررور ها رو بنویسه، ته و توش در میاد که با چی نوشته شده ( مگر اینکه برای exception ها هیچی چاپ نکنیم! )
توصیه میکنم قبل از ادامه کار با jsp ابتدا در مورد مفاهمی چون اسکریپت و کامپایلر و کامپایل کردن و مفسر مطالعه کنین.
متنی که از من نقل قول کردید رو دوباره خوندم. به نظرم جاییش ایراد خاصی نداره. اگه مشکلی داره خوشحال میشم بگید. چون درسته jsp رو تازه شروع کردم، ولی با JavaSE تقریبا در حد خوبی کار کردم و اینها هم مفاهیم کلی هستند. حتی php هم تا حدودی کار کردم که در موردش مثال زدم.
تنها ایرادی که در توضیحات قبلیم میبینم اینه که برای صفحات جاوا و php نوشتم "روی سرور کامپایل میشه". خب تا اونجا که من اطلاع دارم، php در هر استفاده کامپایل میشه ( پس تا اینجا که طبق اطلاعات خودم درسته ) ولی فایلهای جاوا مثل همین javase پیش پردازش یا پیش کامپایل اگه بگم بهتره و class ها رو بهمون میده که تقریبا میتونیم بگیم یک فایل اجرایی هست و نیازی به کامپایل شدن نداره ( در این مورد کامپایل دقیقا مفهوم کامپایل رو به صورت کامل نداره، چون سورس به بایت کد تبدیل میشه که همچین فایل اجرایی به حساب نمیاد! )
کلا نفهمیدم مشکل کار کجاست؟!
1485159
سه شنبه 17 تیر 1393, 12:37 عصر
متنی که از من نقل قول کردید رو دوباره خوندم. به نظرم جاییش ایراد خاصی نداره. اگه مشکلی داره خوشحال میشم بگید. چون درسته jsp رو تازه شروع کردم، ولی با JavaSE تقریبا در حد خوبی کار کردم و اینها هم مفاهیم کلی هستند. حتی php هم تا حدودی کار کردم که در موردش مثال زدم.
تنها ایرادی که در توضیحات قبلیم میبینم اینه که برای صفحات جاوا و php نوشتم "روی سرور کامپایل میشه". خب تا اونجا که من اطلاع دارم، php در هر استفاده کامپایل میشه ( پس تا اینجا که طبق اطلاعات خودم درسته ) ولی فایلهای جاوا مثل همین javase پیش پردازش یا پیش کامپایل اگه بگم بهتره و class ها رو بهمون میده که تقریبا میتونیم بگیم یک فایل اجرایی هست و نیازی به کامپایل شدن نداره ( در این مورد کامپایل دقیقا مفهوم کامپایل رو به صورت کامل نداره، چون سورس به بایت کد تبدیل میشه که همچین فایل اجرایی به حساب نمیاد! )
کلا نفهمیدم مشکل کار کجاست؟!
حالا من دقیقا با ساز و کار jsp اشنا نیستم ولی php کامپایل نمیشه. بلکه موقع اجرا خط به خط خونده شده و اجرا میشه. به عبارتی php مفسر داره نه کامپایلر.
امیدوارم که ناراحت نشده باشید چون قبول دارم خیلی بزرگش کردم :لبخند:
cups_of_java
سه شنبه 17 تیر 1393, 15:25 عصر
اکتر سایت ها از پسوند های تکنولوژیکی استفاده نمیکنن.... چون از فریم ورک ها استفاده میکنن و اون فریم ورک ها نگاشت آدرس خودشون رو دارن... مثل .face .rose. .action ....
خیلی از مواقع هم اصلن پسوند ندارن که این خیلی رایجه....
خلاصه این اتفاقات در تعریف و تنظیم نگاشت آدرس ها روی وب سرور ها یا پراکسی های ریورس وب انجام میشه....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.