View Full Version : قراردادن سایت در برنامه
samanbank
سه شنبه 17 تیر 1393, 23:21 عصر
سلام دوستان
من قبلا واسه شرکت یه سایت طراحی کردم با django حالا قرارشده ما یه نرم افزار هم واسه موبایل بسازیم !
حالا سوال بنده اینجاست ! من تو سایت یک فرم دارم برای لاگین ! و توش دو عدد تکست باکس هست ! و یک دکمه ! میخوام تکست باکس اندروید من اون تکست باکس هارو پور کنه و دکمه رو فشار بده !
حالا یه سوال هم هست ایا میشه متد post رو درست کرد ؟ یعنی دیگه نیازی به اونکار بالا نباشه من یک راست از اندروید پوست کنم به فرم لاگین ! و جوابشو بگیرم ؟!
برای نمایش دادن هم میتونم چیکار کنم ؟! چون سایت خیلی پیچیده هست نمیخوام کل سایت باز بشه و فقط میخوام از لیبل مربوط اسم فرد رو بنویسه و مثلا پرداخت هاشو بنویسه و همین و عکس طرف هم که ایمیج باکس سایت هست نشون بدم
ایا سورسی دارید ؟!
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
یا علی
samanbank
سه شنبه 17 تیر 1393, 23:33 عصر
کسی نیست کارم فوریه !!!
badname
سه شنبه 17 تیر 1393, 23:36 عصر
یه سرچی تو گوگل برای مثال های webview بکنید من خیلی وقت پیش یه مثال وب ویو دیدم که طرف سایت خودشو گذاشته بود و فقط چیزهایی که تعریف کرده بود لود میشدن ( مثل تکست باکس و دکمه ... ) احتمالا کارتونو راه بندازه اگه پیداش کنید.
samanbank
سه شنبه 17 تیر 1393, 23:55 عصر
گشتم چیز جالی نیست منم تسلط به اندروید ندارم و تازه کارم فقط میخوام از سر خودم باز کنم !
اگه یه سورس بدید که مثلا حتی فقط یک table html رو بیاره تو اندروید برام کافیه
badname
چهارشنبه 18 تیر 1393, 00:35 صبح
گشتم چیز جالی نیست منم تسلط به اندروید ندارم و تازه کارم فقط میخوام از سر خودم باز کنم !
اگه یه سورس بدید که مثلا حتی فقط یک table html رو بیاره تو اندروید برام کافیه
حقیقت برای خیلی وقت پیشه یادم نیست چی بود سورساش ندارمش الان ... ولی یادم wbview example سرچ کرده بودم تو گوگل
samanbank
چهارشنبه 18 تیر 1393, 00:50 صبح
حقیقت برای خیلی وقت پیشه یادم نیست چی بود سورساش ندارمش الان ... ولی یادم wbview example سرچ کرده بودم تو گوگل
ممنون
اخه هرچی میگردم همه کد تیبل اینارو توی وب ویو گزاشتن :)))))))))))
کسی دیگه نیست؟
MrP.k
چهارشنبه 18 تیر 1393, 10:01 صبح
سلام دوستان
من قبلا واسه شرکت یه سایت طراحی کردم با django حالا قرارشده ما یه نرم افزار هم واسه موبایل بسازیم !
حالا سوال بنده اینجاست ! من تو سایت یک فرم دارم برای لاگین ! و توش دو عدد تکست باکس هست ! و یک دکمه ! میخوام تکست باکس اندروید من اون تکست باکس هارو پور کنه و دکمه رو فشار بده !
حالا یه سوال هم هست ایا میشه متد post رو درست کرد ؟ یعنی دیگه نیازی به اونکار بالا نباشه من یک راست از اندروید پوست کنم به فرم لاگین ! و جوابشو بگیرم ؟!
برای نمایش دادن هم میتونم چیکار کنم ؟! چون سایت خیلی پیچیده هست نمیخوام کل سایت باز بشه و فقط میخوام از لیبل مربوط اسم فرد رو بنویسه و مثلا پرداخت هاشو بنویسه و همین و عکس طرف هم که ایمیج باکس سایت هست نشون بدم
ایا سورسی دارید ؟!
خیلی ممنون میشم کمکم کنید
یا علی
سلام اگه سایت رو خودتون طراحی کردید و دست خودتون هست براحتی میتونید این مشکل رو حل کنید
راه ساده اینکه در سایتت چک کن اگه سایت دارای پارامتر در کوئری استرینگ هست اون اطلاعات رو در تکست باکسها پر کنه و یا حتی اتوماتیک لاگین هم کنه
برای اینکه سایت هم فقط یک قسمتش نشون داده بشه 2 تا کار میتونی کنی
1- توی اون صفحه بررسی کنی که اگه سایت با موبایل باز شده فقط اون قسمتهایی که میخوای رو نشون بده
2- یک صفحه ساده و جداگانه برای اون درست کنی
اگه هم هیچ دسترسی به سایت نداری میتونی از انجین من استفاده کنی که هزینه برات داره
خواستی پیام بده
اما اگه به سایت دسترسی داری که از همون راههای اول قابل حل هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.