ورود

View Full Version : مشکل در نصب ویندوز

نیلوفر66
جمعه 20 تیر 1393, 16:57 عصر
به خاطر آبی شدن صفحه نمایش لپ تاپم در موقع کارکردن و بالارفتن سی پو تا صد درصد بهنگام بازکردن وورد و پی دی اف یا حتی نصب یک نرم افزار مجبور شدم لپ تاپم رو ببرم تعمیرات، متاسفانه درستش که نکردن هیچ ویندوز رو هم پاک کرده و گفت دیگه نصب نشده و مشکل از هاردت هست درایو سی و ری کاوری رو فرمت کرده حجمشون به هم اضافه شده چون من درایو با حجم شصت گیگ نداشتم و متوجه شدم درایو سی و ری کاوری باهم یکی شده و موقع نصب ویندوز وقتی این درایو رو انتخاب میکنم خطا میده که روی چنین درایوی نمیتونه نصب کنه!!!درایوهای دیگه هم پر هستن ، چیکارکنم؟
وافعا مشکل از هارد بوده که صفحه ابی میشده و سی پی و فن انقدر کار میکرده؟ ویروس هم نداره.

Facefa
جمعه 20 تیر 1393, 17:09 عصر
این مشکل میتونه از بایوس هم باشه ، ببر جایی که دستگاه آپدیت بایوس داره ، یه بار آپدیتش کن

نیلوفر66
جمعه 20 تیر 1393, 17:15 عصر
دیدم خودم هرکارمیکنم نمیتونم به بایوس دسترسی داشته باشم
مشکل هاردی که میگفتن پس چی؟ بالارفتن سی پی یو...

Facefa
جمعه 20 تیر 1393, 17:28 عصر
نه نمیتونی ، تازه اونجاهایی هم که آپدیت میکنن ، دستگاهشو دارن ، بسیار گرون هم هست
ببینید یه مشکل به وجود میاد ، اما چندین و چند علت میتونه داشته باشه ، فکر کنم جایی که بردی زیاد وارد نبودن به کارشون ، جاهای دیگه هم ببر ببین چی میگن ،،، من سیستمم مشکل پیدا کرد ، به پاور ، مادربرد ، رم ، سی پی یو ،، همه چی ربط دادن ،، تعمیر گاههای مختلف رفتم ،، در صورتی مشکل از یه نرم افزار بوده
همین کارو کن شما : یه جای معتبر ببر ،، احتمال زیاد از همون بایوس ، دقیقا با همین مشکل یکی از بچه ها مواجه شده بود ، که با یه آپدیت درست شد

امکان سوختن یکی دو تا از خازن های پاور هم هست

نیلوفر66
یک شنبه 22 تیر 1393, 12:36 عصر
الان چطوری ویندوز عوض کنم؟ ‎:(‎
گفت مشکل از هاردته یک هارد جدید بگیر...

نیلوفر66
سه شنبه 31 تیر 1393, 22:47 عصر
هارد رو عوض کردم مشکل cpu حل شد اما باز حین کار یک مرتبه صفحه آبی شد!!!!!!!!!!!!!!!

mm26363@yahoo.co.uk
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 11:01 صبح
نه عزسزسم هارد خراب نشده برو بوسیله نرم فزار بوت ییبل هایرن low level کن درست میشه بعد ویندوز نصب کن

Salar Ashgi
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 20:38 عصر
ببینید خطای صفحه آبی یا Blue Screen علت های زیادی میتونه داشته باشه:

رم ، گرافیک ، هارد.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/resolving-stop-blue-screen-errors-in-windows-7
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death

نیلوفر66
چهارشنبه 08 مرداد 1393, 23:30 عصر
تنها صفحه ابی میشه و هیچ متن خطایی نمایش داده نمیشه، فعلا که هزینه عوض کردن هارد رو پرداخت کردم از هرکی پرسیدم نمیدونست، سی پیو عوض کنم!!!!؟؟؟!!!!!!!

ftmh02
جمعه 10 مرداد 1393, 18:53 عصر
سلام من داشتم ویندوز اورجینالمو ریکاوری میکردم که لپ تاپم خاموش شد ازون موقه لپ تاپم بالا نمیاد حالا ویندوز اورجینالمو از دست دادم یا میشه یه کاری کرد؟:گریه::گریه::گریه::گریه: