View Full Version : نرم افزارمو با کدوم نسخه ی اندروید بسازم؟؟
esmail3309
جمعه 20 تیر 1393, 17:56 عصر
سلام دوستای گلم
می خواستم یکم برام در مورد تفاوت minimum required SDK----target SDK---compile with بگید
می خوام یک نرم افزار ساده ی اندروید بسازم در مورد بهترین بازی های اندروید که بهترین بازی های اندروید رو با تصویر و لینک و... بنویسم
کدوم نسخه ها برای پروژم بهتره؟؟
slr560
جمعه 20 تیر 1393, 18:44 عصر
سلام دوستای گلم
می خواستم یکم برام در مورد تفاوت minimum required SDK----target SDK---compile with بگید
می خوام یک نرم افزار ساده ی اندروید بسازم در مورد بهترین بازی های اندروید که بهترین بازی های اندروید رو با تصویر و لینک و... بنویسم
به نظر من شما نباید این سوالارو اینجا بپرسی
اینا دیگه واقعا مسایل ابتدایی هستن. شما بهترین کاری که میتونید بکنین اینه که یه کتاب تهیه کنید و شروع به خوندش کنید
اگه نه سایت های مختلفی هست که از ابتدا شروع به آموزش اندروید میکنه و قدم به قدم توضیح میده
وگرنه هر روز باید بالای ۱۰ تا پست اینجا بزاری
اول هم سرچ کن و اگه به نتیجه نرسیدی اینجا مطرح کن. هم در زمان صرفه جویی میشه هم با سرچ کردن آشنا میشی
toopak
جمعه 20 تیر 1393, 19:27 عصر
سلام دوستای گلم
شما باید بر اساس امکانات برنامتون نسخه ها رو انتخاب کنید ولی بهترین کار اینه که تا جایی میتونید از پایین ترین ورژن استفاده کنید
ولی برای مثال شما وقتی میخوایید numberpicker استفاده کنید، حداقل sdk باید 11 باشه، پس تا میتونید از sdk های پایین تر استفاده کنید تا در اجرا روی نرم افزار های دیوایس های مختلف مشکلی ایجاد نشه
esmail3309
جمعه 20 تیر 1393, 20:06 عصر
به نظر من شما نباید این سوالارو اینجا بپرسی
اینا دیگه واقعا مسایل ابتدایی هستن. شما بهترین کاری که میتونید بکنین اینه که یه کتاب تهیه کنید و شروع به خوندش کنید
اگه نه سایت های مختلفی هست که از ابتدا شروع به آموزش اندروید میکنه و قدم به قدم توضیح میده
وگرنه هر روز باید بالای ۱۰ تا پست اینجا بزاری
اول هم سرچ کن و اگه به نتیجه نرسیدی اینجا مطرح کن. هم در زمان صرفه جویی میشه هم با سرچ کردن آشنا میشی
آقای عزیز ببخشیدا ولی چرا مفت می گی؟
خب من بااینجور چیزا آشنایی دارم ولی چون تغریبا دارم اولین برناممو تهیه می کنم می خوام از پایین تر نسخه استفاده کنم ولی نمی دونستم با توجه به برنامم کدوم نسخرو استفاده کنم
اینم بگم من تازه کارم (اگه به عد پستام نیگاه می کردی البته اگه بتونی)خب زیاد با قوانین آشنا نیسم
بعدش هم پس انجمن واس چیه؟؟
حتما باید حرفه ای سوال کنم؟؟
slr560
جمعه 20 تیر 1393, 20:28 عصر
آقای عزیز ببخشیدا ولی چرا مفت می گی؟
خب من بااینجور چیزا آشنایی دارم ولی چون تغریبا دارم اولین برناممو تهیه می کنم می خوام از پایین تر نسخه استفاده کنم ولی نمی دونستم با توجه به برنامم کدوم نسخرو استفاده کنم
اینم بگم من تازه کارم (اگه به عد پستام نیگاه می کردی البته اگه بتونی)خب زیاد با قوانین آشنا نیسم
بعدش هم پس انجمن واس چیه؟؟
حتما باید حرفه ای سوال کنم؟؟
اولا که ادب داشته باش. مفت میگی یعنی چی؟؟؟
دوما تو پست اول شما نوشتی : "
این یعنی شما هنوز نمیدونی فرق اینا چیه. اولین مبحث آموزش اندروید تو کتابا همین چیزا هست. پس یعنی نگاه نکردید
منم با توجه به پست اولتون جواب دادم
سوما تو قوانینم هست که قبل از زدن پست حتما سرچ کنید. چه سایتای ایرانی چه خارجی
دلیل نمیشه چون اون دوستمون جواب سوالاتون رو دادن طرز فکر من عوض بشه (که البته اشتباه متوجه شدن و جواب یه چیزه دیگه رو دادن)
و در آخر ادب ادب ادب ..... :لبخندساده:
esmail3309
شنبه 21 تیر 1393, 06:19 صبح
اولا که ادب داشته باش. مفت میگی یعنی چی؟؟؟
دوما تو پست اول شما نوشتی : "
این یعنی شما هنوز نمیدونی فرق اینا چیه. اولین مبحث آموزش اندروید تو کتابا همین چیزا هست. پس یعنی نگاه نکردید
منم با توجه به پست اولتون جواب دادم
سوما تو قوانینم هست که قبل از زدن پست حتما سرچ کنید. چه سایتای ایرانی چه خارجی
دلیل نمیشه چون اون دوستمون جواب سوالاتون رو دادن طرز فکر من عوض بشه (که البته اشتباه متوجه شدن و جواب یه چیزه دیگه رو دادن)
و در آخر ادب ادب ادب ..... :لبخندساده:
مگه چی گفتم که ادب داشته باش ؟؟
فش که ندادم یه معنایی در حدود اکلی نگو داره
کلا 2 روزه اینجا ثبت نام کردم تا حالا کلی ازم ایراد گرفتن
چه انجمنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.