PDA

View Full Version : کم کردن حجم فایلهای دلفی

Bahram0110
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 17:11 عصر
باسلام
من برنامهء بسیار کوچکی با دلفی نوشتم که فقط دو فرم ، 4 دکمه ، یک جهبه متن، و حداکثر یک صفحه کد
ولی وقتی آن را کامپایل می کنم حجم برنامه به بالاتر از 550 ک ب می رسد در حالی که اگر همین برنامه را با VB بنویسم حجمش از 30 تا بالا نمیره
لطفا نحوهء کم کردن حجم این فایل در محیط دلفی رو بگید

vcldeveloper
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 06:35 صبح
کدهای Run-time دلفی به فایل EXE شما Link می شند و دیگه نیازی به فایلهای Run-time Library ندارید و فقط فایل EXE شما باید به سیستم کاربر منتقل بشه (ُStand-alone EXE). اما در VB شما باید مجموعه ایی از فایل ها را به سیستم کاربر منتقل کنید که در مجموع حجمشون بیشتر از فایلهای ساخته شده با دلفی میشه.
اگه خیلی نیازمند کاهش حجم فایل خروجی هستید، می تونید یا با یک Packer فایل EXE را فشرده کنید، یا بجای استفاده از VCL از Windows API استفاده کنید. اگر Run-time Package های مورد نیاز در سیست کاربر هم وجود دارند، می تونید پروژه را با Run-time Packages کامپایل کنید ( منوی Project، گزینه Options)

تمام موارد فوق قبلا توضیح داده شده، پس خواهشا دوباره درباره هر کدومشون سوال نپرسید بلکه کلمات Bold شده را در سایت جستجو کنید.

Bahram0110
چهارشنبه 18 مرداد 1385, 12:01 عصر
من برنامه هایی دیدم که با دلفی نوشته شدن [ مثل برنامه های patch ] که حجم اونها از 100 تا هم کمتره

vcldeveloper
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 09:09 صبح
من برنامه هایی دیدم که با دلفی نوشته شدن [ مثل برنامه های patch ] که حجم اونها از 100 تا هم کمتره

اون زمانی هست که شما از VCL استفاده نمی کنید و صرفا از Windows API برای نمایش رابط کاربر و سایر کارها استفاده می کنید.