View Full Version : شروع کار با opencv
ziduat
شنبه 21 تیر 1393, 23:09 عصر
با سلام خدمت همه
من میخوام یه برنامه پردازش تصویر با توصیفگر sift بنویسم که باید با opencv نوشته بشه. همچنین رو گوشی موبایل هم اجرا بشه. جستجوهایی انجام دادم ولی بیشتر گیج شدم!!! میخواستم ببینم باید حتما به زبان java نوشته بشه یا با ++C هم میشه نوشت؟!؟! (چیزی که مهمه برام اینه که برنامه نهایی رو گوشی اجرا بشه!!!)
اگه باید با java بنویسم باید از opencv java desktop استفاده کنم یا javacv؟!؟!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :)
emadrezvani
یک شنبه 22 تیر 1393, 04:48 صبح
بله با C++ هم میشه نوشت. یک کتاب فارسی هم در این مورد هست.
http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1486281
ziduat
یک شنبه 22 تیر 1393, 14:32 عصر
ممنون بابت راهنماییتون
پس باید روی ویژوال opencv رو اضافه کنم؟؟ اگه با ++C بنویسم رو گوشی اجرا میشه؟؟!
ziduat
دوشنبه 23 تیر 1393, 21:59 عصر
کسی نبود کمک کنه!؟!؟ :ناراحت:
میخوام بدونم اگه با ++C بنویسم باز هم برنامه نهایی رو گوشی موبایل قابل اجرا هست یا نه!؟؟!
emadrezvani
دوشنبه 23 تیر 1393, 22:21 عصر
میخوام بدونم اگه با ++C بنویسم باز هم برنامه نهایی رو گوشی موبایل قابل اجرا هست یا نه!؟؟!
برنامه نهایی به کامپایلر و پلتفورم شما ربط داره !
ziduat
دوشنبه 23 تیر 1393, 22:32 عصر
میشه بگین الان از چه کامپایلر و پلتفرمی باید استفاده کنم که بعدا مشکلی پیش نیاد؟؟
Arcsinos
دوشنبه 23 تیر 1393, 22:56 عصر
میشه بگین الان از چه کامپایلر و پلتفرمی باید استفاده کنم که بعدا مشکلی پیش نیاد؟؟
اگه سیستم عامل گوشیِ مورد نظر اندرویده میتونید از جاوا و یا #C استفاده کنید. مسلما اگه بتونید برنامتون رو برای پلتفرم اندروید کامپایل کنید، میتونید مطمئن باشید که اونجا اجرا میشه.
ziduat
دوشنبه 23 تیر 1393, 23:35 عصر
اگه بخوام از جاوا استفاده کنم، بهتره که از javacv استفاده کنم یا opencv java؟؟
samanbank
دوشنبه 23 تیر 1393, 23:40 عصر
خود اندروید از سی ++ استفاده میکنه ndk هست اسمش البته پیشنهاد من فریمورک کیوت هست اونم با سی ++ واسه اندروید خروجی میده
ziduat
دوشنبه 23 تیر 1393, 23:53 عصر
پس با QT هم میشه برا اندروید برنامه نوشت!
اگه تاکیدی روی اندورید نباشه چطور؟ یعنی مثلا برای گوشی های سیمبین!! در این صورت باید با java باشه حتما؟
samanbank
سه شنبه 24 تیر 1393, 01:06 صبح
پس با QT هم میشه برا اندروید برنامه نوشت!
اگه تاکیدی روی اندورید نباشه چطور؟ یعنی مثلا برای گوشی های سیمبین!! در این صورت باید با java باشه حتما؟
دوست عزیز قبلا کیوت واسه نوکیا بوده و برنامه هاشونو با کیوت میساختن و حتی خود سیسمبین انا و بلله هم با کیوت هست !
شما برای ایفون و بلک بری و ... هم میتونی خروجی بگیری
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.