ورود

View Full Version : یک پیشنهاد در مورد جوابهای دوستان

Hossein Bazyan
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 22:13 عصر
دوستان سلام
خیلی از دوستان سوال میپرسند و خیلی هم لطف میکنن جواب میدن و خیلیها هم در سایت چستجو میکنند و سوال و جوابها رو میخونند که شاید یکی از این سوالات سوال خودشون هم باشه .
پیشنهاد من اینه که دوستانی که سوال میپرسن ، در صورتی که جواب سوالاتشون رو از همین سایت گرفتند بعنوان آخرین موضوع در مورد همان سوال اعلام کنند که مثلا از طریق جواب فلان عضو از سایت به جواب سوالشون رسیدند.
من شاید نتونسته باشم منظورم رو خوب بیان کرده باشم یه مثال میزنم
من سوالی پرسیده ام و چند نفر از دوستان جواب داده اند و از بین این جوابها من پاسخم را دریافت کرده ام و به جواب رسیده ام حال اگه اعلام کنم که از طریق مثلا فلان عضو من به جواب درست رسیده ام نفر بعدی که این سوال را میخواند بین جوابها یردرگم نمیشه که ناچار بشه تاپیک دیگه ای بزنه . من خودم چندین بار جواب سوالی را داده ام و نفهمیدم که طرف به جوابش رسیده یا نه حال حساب اگه خواننده ای هم به این سوال و جواب نگاه بکنه ، جواب صحیح رو شاید نگیره و مجبور میشه یا همان تاپیک را دوباره زنده کنه یا تاپیک دیگه ای بزنه

M-Gheibi
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 06:54 صبح
موافقم، تا حالا چند بار هم من و هم دوستان دیگه این موضوع رو مطرح کردند ولی هنوز کسی بهش توجه نمی کنه. اگر این طوری عمل بشه سرعت دسترسی به پاسخ سوالات دو چندان می شه.

dot_net_lover2
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 11:04 صبح
پیشنهاده خیلی خوبی هست فقط اگر دوستان لطف کنند و به این نکته توجه کنند.

hamed jalili
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:07 صبح
خیلی جالبه .
این نکته رو باید خودمون انجام بدیم
باید از همه خواسته بشه که انجام بدن .

اگه یه امکانی مثل checkBox یا ... در تاپیک گذاشته بشه فکر کنم بهتر بشه .

Amir Oveisi
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 12:17 عصر
فکر خیلی خوبیه و کلی تو وقت هم صرفه جویی میشه

mononoor
دوشنبه 01 خرداد 1385, 07:15 صبح
من هم با این نظر موافقم صد در صد باید همین کار را کرد

Milad Mohseny
دوشنبه 15 خرداد 1385, 23:46 عصر
خیلی خیلی راه خوبیه من از همین الان در پستهام این کاررو میکنم
ولی من پیشنهاد میکنم همان اولین پست که سوال مطرح شده را ویرایش کنیم و در انتهای سوال بنویسیم که مثلا جواب کامل این سوال در صفحه فلان مثلاً در پست 11 توسط ..... است . که آدم راحت بره سراغ جواب و پست های تشکر و ... رو مطالعه نکنه .

Hossein Bazyan
دوشنبه 15 خرداد 1385, 23:47 عصر
این هم پیشنهاد خوبیه

someCoder
سه شنبه 16 خرداد 1385, 01:00 صبح
اگر بشه مثل ExpretExchange همه مجبور باشن تاپیک هایی رو که باز کردند، یه جوری ببندنش فکر کنم خوب باشه. مثلا میشه این قانون رو هم گذاشت که اگر یک ماه بگذره و توی یک تاپیک چیز تازه ای پست نشه، نویسنده تاپیک مجبور باشه تاپیک رو ببنده.
بستن تاپیک هم میتونه نتیجه گیری از اون تاپیک باشه.

mehdi58
سه شنبه 16 خرداد 1385, 07:04 صبح
پیشنهاد خوبیه

Amir Oveisi
سه شنبه 16 خرداد 1385, 23:02 عصر
حالا من بعضی تاپیک هارو دیدم که عنوانش یه چیز دیگس بعد تو بحث ها موضوع عوض میشه :متعجب: یعنی زمین تا آسمون فرق دارن با هم :لبخند:

hamed jalili
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 07:36 صبح
حالا من بعضی تاپیک هارو دیدم که عنوانش یه چیز دیگس بعد تو بحث ها موضوع عوض میشه :متعجب: یعنی زمین تا آسمون فرق دارن با هم :لبخند:

البته فبول دارم
ولی اگه بحث خیلی پرت بشه حتما مدیران سایت اون تاپیک رو میبندن . :چشمک:

.

perfeshnal
جمعه 19 خرداد 1385, 22:05 عصر
سلام
به نظر من هم فکر خوبی هستش اگر که دوستان بخواهند میشه