View Full Version : قرار دادن فایلهای autoCad برروی سایت
سارا نجفی
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 07:36 صبح
سلام
آیا کسی میتونه یک راه خیلی خوب به من معرفی کنه که چه طوری میشه فایلهای سنگین autoCad (مثلا" نقشه های طبقات یک ساختمان 15 طبقه رو) روی سایت گذاشت؟ که اول وقتی کلیک میکنن بتونن نقشهها رو ببینن و دوم بتونن اونها رو download کنن؟
مرسی
archangel
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 08:40 صبح
اگه فایلها بزرگ هستن فکر کنم استفاده از فلش چیز خوبی باشه. میشه براش preloader هم درست کرد. با VRML هم مثل این که میشه یه کارایی کرد. ولی نمیدونم چطوری.
سارا نجفی
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 11:26 صبح
آره فایل ها بزرگ هستن و الان ازهمون راه تبدیل فایلها به swf استفاده میکنم و میخوام ببینم راه دیگه ای هم هست؟ آخه توی autocad دیدم که فایل ها به html هم تبدیل میشن. اصولا برای انجام یک کار دست اول و تمیز باید راه حلی بغیر از flash هم وجود داشته باشه.
archangel
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 11:34 صبح
والا من از اتوکد هیییییچی نوفهمم! شرمنده! :خجالت: :بامزه:
pooyanm
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 23:54 عصر
نمی دونم اونا را فشرده کردی یا نه و نمی دونم فشرده کردن فایل های Autocad با روش zip چقدر به کاهش حجم اونا کمک می کنه این روش را امتحان کن اگر کاهش حجم قابل توجه بود چند تا jpg و swf به عنوان پیش نمایش قرار بده هر کس علاقه مند باشه زحمت داونلود فایل های zip رو به خودش می ده.
توی help اتوکد ببین در مورد VRML که دوستمون گفتن و SVG(Scalabe Vector Graphics) چیزی پیدا می کنی.
متاسفم من هم بیشتر از این نبدونم.
سارا نجفی
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:31 صبح
مرسی از همه
من همه پیشنهاد ها رو امتحان میکنم ولی این بحث رونمیبندم :چشمک: که شاید باز هم کسی پیشنهادی داشته باشه.
و نتیجه امتحاناتم رو بعد باز بهتون اعلام میکنم که شما هم بدونید چه طوری میشه اینکار رو کرد.
باز هم مرسی
esf-kh
دوشنبه 01 خرداد 1385, 00:28 صبح
شما میتوانید از برنامه edrowing از مجموعه برنامه solid works استفاده کنید . البته اگر منظور شما تنها preview فایل باشد این حالت نمیتمواند به شما کمک کند . ولی برای قرار دادن اطلاعات ترسمی و مدلینگ بر روی اینترنت بسیار عالی است . به خصوص که در نسخه کامل آن شما میتوانید در قطعات صنعتی برش نیز بزنید . البته فکر کنم برای ساختمان هم مفید باشد .
سارا نجفی
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:03 صبح
این خیلی جالب هست ، البته من هم منظورم preview بود و هم ذخیره برروی هاست. چون دیده بودم که توی google نقشه شهرهای بزرگ را بصورت autocad نشون میدن. من الان مشغولانجام کاری هستم ولی بازهم احتمالا" مزاحمتون میشم که ببینم این برنامه چه طوری کار میکنه. ولی آیا برای publish کردن فایلهای autocad هم ایدهای داشتید خیلی ممنون میشم که اونها رو بشنوم و اجرایی کنم.
بااحترام
esf-kh
سه شنبه 02 خرداد 1385, 19:27 عصر
دوست گرامی درود من را بپذیرید . برنامه edrowing ورودی dwg را پذیراست . البته من این برنامه را برای نمایش مدل قطعات صنعتی بکار میبرم . اما برای نقشه های دو بعدی نیز کاربرد دارد . شما میتوانید فایل dwg را داخل برنامه import کرده و سپس آنرا به یکی از حالات exe و یا html از آن خروجی بگیرید .
سارا نجفی
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 08:56 صبح
مرسی ، خیلی ممنون.
حتما"امتحان میکنم
esf-kh
پنج شنبه 04 خرداد 1385, 11:16 صبح
یک نمونه را برای شما گزاشتم . این فایل html است اگر آنرا باز کنید چیزی نمیبینید . باید برنامه را دانلود و نصب کنید . اگر این فایل روی سرور قرار بگیره مثل فایلهای swfشروع به دانلود خودکار plugun میکنه . حجم plugin ان حدود 5 مگابایت است .
سارا نجفی
شنبه 06 خرداد 1385, 08:08 صبح
مجددا" سلام، من فایلی رو که گذاشتی امروز برداشتم و الان نگاه میکنم ببینم چه طوری کار میکنه و قبلش هم خیلی خیلی ممنون
فقط الان یک سوال دیگه داشتم و اون در مورد برنامه edrwoing هست. من رفتم و 3 تاcd بهم دادن به نام برنامه های solidworks و 2 تاش همش فایلهای zip شده است که من توشون نتونستم edrowing را پیدا کنم مشیه یک توضیح مختصری بدی ببینم که چه طوری میشه به این برنامه دسترسی (راحت :خجالت: ) پیدا کرد؟
مرسی
سارا نجفی
شنبه 06 خرداد 1385, 08:22 صبح
سلام
الان برنامه را امتحان کردم و چقدر جالب بود من تا حالا به چنین چیزی توی اینترنت برخورد نکرده بودم. راستش نقشههای autocadai من نقشهای طبقات یک ساختمان 15 طبقه هستند. و 2 بعدی. حالا که فعلا باید بتونم edrwoing را اول نصب کنم.
بازهم ممنون خیلی جالب بود برام
سارا نجفی
شنبه 06 خرداد 1385, 09:21 صبح
:تشویق: سلام
من الان این برنامه رو از اینترنت گرفتم و واقعا"لذت بردم ، مرسی:تشویق:
بالاخره یک را حل تمیز برای نشون دادن فایلهای AUTOCAD
باز هم ممنون
سارا نجفی
شنبه 06 خرداد 1385, 17:49 عصر
فقط میدونی چه بدی بزرگی این روش داره؟ از اون جایی که میتونم مطمئن باشم که 99 % کاربرهام e-drowingرا رو یکامپیوترشون ندارن و باید plugIN-ش downloadو نصب بشه ، این کار خیلی طول میکشه :متفکر: :اشتباه:
esf-kh
شنبه 06 خرداد 1385, 23:58 عصر
مثل یک فایل فلش سنگین می باشه . بالاخره کسی که میخواد از اونئ استفاده کنه باید پیه شو به تنش بماله . شما میتوانید عکس و یا فلش کوچکی از آنرا به صورت پیش نمایش قرار دهید و بعد بریا دریافت نقشه کاملتر کاربر را به دیدن صفحه مربوطه ترغیب کنید .
esf-kh
یک شنبه 07 خرداد 1385, 00:01 صبح
البته فکر کنم که اتودسک پلاگینی برای پریویو گرفتن از فایل ساخته باشه . البته نمونه آنرا در ویندوز اکسپلورر شاهدیم . چون وقتی روی فایل اتوکد کلیک میکنیم ویندوز اکسپلو.رر پیشنمایشی از آنرا به نمایش میگذارد . البته در نسخههای بالای اتوکد .
سارا نجفی
یک شنبه 07 خرداد 1385, 08:06 صبح
دیروز من از توی خونه میخواستم امتحان کنم و حدود 10 دقیقه فقط طول کشید که PlugIN نصب بشه!!!!! فکر نکنم که هیچ کاربری برای نگاه کردن یک نقشه اینقدر به خودش زحمت بده. پلاگاین فلش خیلی زور نصب میشه.
از طرفی هم خیلی امکان جالبی هست و حالا ببینم که چیکار باید بکنم. :متفکر: :افسرده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.