PDA

View Full Version : سوال: مهم.چگونه می توانم به html تولیدی توسط jquery در سمت سرور دسترسی داشته باشم.؟(راهنمایی کنید نیاز دا)

javadnaby
دوشنبه 23 تیر 1393, 22:56 عصر
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید بزرگوار.
من یک فرم دارم که در آن فرم کاربر اطلاعات شخصیش را وارد می کند و در قسمت مدارک تحصیلی من یک دکمه گذاشتم که کاربر بر روی آن کلیک می کنه و یک رشته تحصیلیش را اضافه می کنه.
حالا من این کد را با جی کوئری اضافه می کنم .ولی به txt هام در سمت سرور دسترسی ندارم.چطوری می تونم بفهمم که کاربر چند تا سطر اضافه کرده و محتویات هر کدو م از تکس باکس ها چیه؟:افسرده:
امید وارم سوالم را درست متوجه شده باشید.در ضمن من از ASP.NET MVC استفاده می کنم.
ممنون

hadi0x7c7
دوشنبه 23 تیر 1393, 23:39 عصر
شما فرمتون یه سری input داره، این input ها هم یه سری نام دارن، بعد شما اکشن دارید که این فرم برای اون اکشن پست میشه و این اکشن شما یه سری پارامتر(آرگومان)داره که میتونه یه کلاس حاوی فیلد هایی هم نام با input هاتون باشه و یا به ازای هر input یه پارامتر با نوع صحیح، البته به مقدایری که به اکشن پست میشه رو میتونین از FormCollection (http://stack247.wordpress.com/2011/03/20/get-forms-post-values-in-asp-net-mvc-with-formcollection/) استفاده کنید.

javadnaby
سه شنبه 24 تیر 1393, 07:32 صبح
ممنون عزیزم
اما سوال من برای حالت های عادی نیست.منظور من وقتی است که html به صورت دستی یه صفحه تزریق می شود نه این که همان اول input ها را به صفحه اضافه کنیم.منظورم این که input ها در زمان
runtime اضافه شوند.الان چجوری می تونم به داده های آن دسترسی داشته باشم

helpsos
سه شنبه 24 تیر 1393, 08:04 صبح
توی پارامترهای کنترلرت باید یک فیلد آرایه ای برای رشته تحصیلی داشته باشی و در ویو زمانی که داری فرم را پست می کنی قبلش باید یک ارایه تعریف کنی و مقادیر رشته هات رو در اون بریزی و حالا می تونی اون ارایه را به کنترلرت بفرستی.

javadnaby
سه شنبه 24 تیر 1393, 21:05 عصر
متوجه نشدم .کسی از دوستان می تونه یک تیکه کد بگذاره؟
ممنون می شم.نیاز دارم