ورود

View Full Version : عدم اتصال به سرور از راه دور

khoshblagh
سه شنبه 24 تیر 1393, 06:40 صبح
با سلام خدمت دوستان
برنامه ای در نظر بگیرید که در واحد مالی شرکت در حال اجرا است . بانک آن sqlserver2005 میباشد و سرور هم در همان واحد مالی مستقر است. حالا به دلایلی میخواهیم که نسخه ای از برنامه در واحد دیگر شرکت که در ساختمانی دیگر و در مکانی دور میباشد قرار دهیم. از آن مکان میتوان به سرور واحد مالی ping شد . ولی برنامه نمیتواند به سرور متصل شود. سئوال این است که چطور با توجه به ping شدن به سرور مالی برنامه اعلام عدم اتصال و نیافتن دیتا بس را مینماید. ارتباط بین این دو مکان از طریق رادیو برقرار میباشد. متشکرم.

hossein669
سه شنبه 24 تیر 1393, 09:30 صبح
سلام
آقا من این مشکل رو دارم کسی هست کمک کنه ؟

اشکال در اتصال به پایگاه داده
general sql error
alias:db
تو یه سیستم حسابداری که از یه دفتر میخوام به یه دفتر دیگه دسترسی داشته باشم .
با تشکر

mralone
سه شنبه 24 تیر 1393, 15:50 عصر
فایروال رو چک کنید.
برای SQL باید پورت های 1433 و 1434 باز باشه.

hossein669
چهارشنبه 25 تیر 1393, 13:35 عصر
فایروال خاموشه پورت 1433 باز هست
1434 هم باید باز باشه ؟
1434 رو هم مثل 1433 باز کنم ؟
با تشکر

mralone
جمعه 27 تیر 1393, 22:36 عصر
دوست عزیز من چند تا لینک پیدا کردم که امیدوارم کمکتون کنه.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/ms165718%28v=sql.105%29.aspx
http://stackoverflow.com/questions/2486610/how-to-connect-to-sql-server-from-another-computer
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_TCP_and_UDP_port_numbers
http://www.sqlservercentral.com/Forums/Topic1341420-391-1.aspx
ممنون میشم اگه ایراد رو پیدا کردی راه حلش رو به من هم بگی.

hp1361
شنبه 28 تیر 1393, 03:15 صبح
سلام

باید دید از جایی که میخواهید به سرور وصل بشید شبکه به چه صورته! باید دید در این مسیر چه دیوایس هایی قرار دارند مثل فایروال، روتر و حتی سوئیچ!

ممکنه روتر صرفاً بسته های ICMP که همون پینگ باشه رو در رول هاش داشته باشه اما برای بسته هایی با IP مبدا و مقصد مورد نظر شما رولی نداشته باشه!

بهتره با مسئول شبکه هم صحبتی داشته باشی

موفق باشیم

Delphi Coder
شنبه 28 تیر 1393, 04:01 صبح
یه icon ای توی فولدر progams نصب میشه به اسم SQL Services توی قسمت TCP/IP یه تنظیماتی هست که به SQL میگه روی کدام IP و پورتها Listen کنه
127.0.0.1 فقط در حالت local کار میکنه یعنی روی خود کامپیوتر.
IP هایی که با 192.168 شروع میشه مربوط به شبکه local همون شرکت هست. باید یا 0.0.0.0 رو اضافه کنید و یا IP آدرس static احتمالی که از ISP گرفتید.
بعد از تنظیمات sql server ریستارت میشه. اصلا یه بار قبل همه اینا با برنامه TCPView نگاه کنید ببینید روی پورت 1433 لیسن میکنه یا نه و یه بار با telnet ای چیزی فقط یه connection TCP بزنید ببینید ارتباط TCP برقرار میشه یا نه. اگر نشد از ادمین شبکه کمک بگیرید. ممکنه مشکل به ISP هم مربوط بشه.

benyaminrahimi
شنبه 28 تیر 1393, 10:01 صبح
برای اطمینان از صحت ارتباط می تونید یه اسکیو ال در کلاینت نصب کنید و ببنید که نسخه کلاینت میتونه نسخه سرور رو ببینه یا خیر همونطوری که دوستان گفتند باید فایل وار پیکر بندی شده باشه و پرت 1433 هم باز باشه

khoshblagh
یک شنبه 29 تیر 1393, 14:46 عصر
برای اطمینان از صحت ارتباط می تونید یه اسکیو ال در کلاینت نصب کنید و ببنید که نسخه کلاینت میتونه نسخه سرور رو ببینه یا خیر همونطوری که دوستان گفتند باید فایل وار پیکر بندی شده باشه و پرت 1433 هم باز باشه
با سلام
من قبلا این کار را انجام دادم و برنامه به اسکیو ال به برنامه وصل شد و برنامه اجرا شد.

benyaminrahimi
دوشنبه 30 تیر 1393, 18:59 عصر
اشتباه نشه عرض کرم sql مقصد بتونه sql مبدا رو ببینه حرفی از برنامه نبود

khoshblagh
سه شنبه 31 تیر 1393, 19:56 عصر
اشتباه نشه عرض کرم sql مقصد بتونه sql مبدا رو ببینه حرفی از برنامه نبود

با سلام
چگونه این کار انجام میشه؟

khoshblagh
یک شنبه 25 آبان 1393, 22:47 عصر
با سلام
بله ارتباط برقرار میشه . یعنی من تونستم از یه اسکیو ال در کلاینت نصب و از طریق اون تونستم بانک نسخه سرور رو ببینم . دیتا بس مورد نظر باز کرده و تمام جداول قابل مشاهده بود. اما نکته ای بنظرم عجیب بود. اینکه همانجا زیر کلمه Connction آیکون Database Engine دکمه سبز رنگ run جایش خالی و فقط یک دایره سفید تو خالی قرارداشت. علت این مورد چیست؟ متشکرم

benyaminrahimi
دوشنبه 26 آبان 1393, 09:22 صبح
آیکون سرویس ریموت در sql به اون صورت رسم میشه ... اگه مشکلتون حل نشده از طریق سایت امضا رو موبایلم تماس بگیرید اگه بتونم راهنمایی تون کنم

benyaminrahimi
شنبه 01 آذر 1393, 10:31 صبح
در قسمت سرور پرت رو هم وارد کنید پرت sql 1433

125930

Provider=SQLOLEDB.1;Persist Security Info=False;User ID=custom;Initial Catalog=master;Data Source=192.168.0.60,1433