PDA

View Full Version : سوال: مشکل در اجرای تامکت......کـــــــــمــــــ ـــــــک

امیر وی بی
سه شنبه 24 تیر 1393, 08:13 صبح
سلام دوستان.......دیگه روانی شدم هرکار می کنم تامکتم درس نمیشه...این ارور رو میده......

Several ports (8005, 8080, 8009) required by Tomcat v7.0 Server at localhost are already in use.
The server may already be running in another process, or a system process may be using the port.
To start this server you will need to stop the other process or change the port number(s).
در ضمن وقتی localhost:8080 میزنم http status 404 میده.........
هر جوابی به ذهنتون میرسه بدید...باید این مشکلو حل کنم

cups_of_java
سه شنبه 24 تیر 1393, 09:42 صبح
یا تامکت درست پایین نیومده می خواین استارتش کنید....
یا یه چیز دیگه (یه سرویس دیگه) رو یکی از این پورت ها نشسته....

vahid-p
سه شنبه 24 تیر 1393, 09:45 صبح
این تاپیک رو باید در JavaEE ایجاد میکردید.

من از تامکت 8 استفاده میکنم و این اررور رو ندیدم تا حالا.
اررور که میگه از قبل ران شده. طبق سرچ در اینترنت گفته حتی صفحه 404 براتون بیاد یا homepage در هر صورت یعنی Tomcat فعاله. بعد در پوشه /bin تامکت دنبال shutdown.bat (Windows) or shutdown.sh (Unix) باش و اونا رو اجرا کن تا متوقف بشه. اینا البته ترجمه این صفحست. نشد خودت ادامش رو بخون : http://stackoverflow.com/questions/5064733/several-ports-8005-8080-8009-required-by-tomcat-server-at-localhost-are-alre

البته اینو هم بگم که خودم هم تازه jsp رو شروع کردم و یعنی آغاز tomcat و... . پس حتما بقیه دوستان بیشتر میتونن راهنماییتون کنن، ولی چون گفتید هر راه حلی به ذهنتون رسید!

امیر وی بی
سه شنبه 24 تیر 1393, 10:44 صبح
مرسی.......اما همه ی این کارارو کردم ولی بازم درس نشد

امیر وی بی
سه شنبه 24 تیر 1393, 11:34 صبح
میشه یه سمپل ساده واسه اجرا برام بزارید و مرحله به مرحله توضیح بدبد؟؟مثلا hello world

vahid-p
سه شنبه 24 تیر 1393, 22:10 عصر
به نظرتون مقرون به صرفه نیست از اول نصب کنید؟!
تازه اگر باز هم درست نشد، احتمالا یه برنامه دیگه دارید که این پورت رو مورد استفاده قرار میده. مثلا شاید برنامه هایی مثل Xampp برای اجرای سرور روی کامپیوتر که باید این برنامه ها رو ببینی از کدوم پورت ها استفاده میکنن.

تو cmd وقتی که ویندوز رو بالا آوردی اینو بزن ببین پورتهایی که گفته، تو لیست هستن یا خیر : netstat -an

امیر وی بی
چهارشنبه 25 تیر 1393, 08:40 صبح
دوسته عزیز...سولمو یه جوره دیگه مطرح میکنم......من میخوام به یه سرور وصل شم و اطلاعاتی رو از سرور بگیرم مثلا آیدی رو بدم...اطلاعاتُ برگردونه....همین
حالا میخوام بهم بگید......
1 . تو ایکلیپس کجاش باید بنویسم؟؟
2 . چی باید بنویسم؟؟
3 . چجوری اجراش کنم؟؟
خیلی واسم مهمه.....اگه ممکنه حتما و زود جوااااب بدید