ورود

View Full Version : آیا یاد گیری دو زبان برنامه نویسی امکان پذیر هست؟

alireza es
سه شنبه 24 تیر 1393, 15:08 عصر
با عرض سلام.خدا کنه این تایپک خلاف قوانین وبسایت و یا تکراری نباشه
من دو ساله برنامه نویسی رو شروع کردم.اولش با تکنولوژی های تحت وب مثل html و php و.....
بعد اومدم سمت برنامه نویسی دسکتاپ.در حد یه آزمایش C# کار کردم اما زبان های اصلی من دو زبان
دلفی و c++ (در فریم ورک کیوت)هستند.راستش تایپک هم برای مقایسه بین این دو زدم و 1 سال با خودم کلنجار رفتم
که کدوم رو انتخواب کنم چند ماه با دلفی کار کردم و چند ماه با کیوت ولی باز هم نتونستم انتخواب کنم.واقعا یعنی این یک سال من
تلف شد :(

حالا سوالم اینه که امکان یاد گیری دو زبان برنامه نویسی با سینتکس متفاوت در حد پیش رفته وجود داره
و اگه اره چه قدر طول میکشه؟کسی تاحالا این کار رو کرده؟لطفا افراد با تجربه سایت کمکم کنند :گریه:
من الان هیچ کدوم از مباحث پایگاه داده و امنیت و .... رو یاد نگرفتم
چون با خودم کلنجار میرفتم که کدومو انتخواب کنم:گریه:میدونم کار احمقانه ایه ولی بازم به هردو علاقه دارم

Coder#
پنج شنبه 26 تیر 1393, 13:06 عصر
با عرض سلام.خدا کنه این تایپک خلاف قوانین وبسایت و یا تکراری نباشه
من دو ساله برنامه نویسی رو شروع کردم.اولش با تکنولوژی های تحت وب مثل html و php و.....
بعد اومدم سمت برنامه نویسی دسکتاپ.در حد یه آزمایش C#‎‎ کار کردم اما زبان های اصلی من دو زبان
دلفی و C++‎‎ (در فریم ورک کیوت)هستند.راستش تایپک هم برای مقایسه بین این دو زدم و 1 سال با خودم کلنجار رفتم
که کدوم رو انتخواب کنم چند ماه با دلفی کار کردم و چند ماه با کیوت ولی باز هم نتونستم انتخواب کنم.واقعا یعنی این یک سال من
تلف شد :(

حالا سوالم اینه که امکان یاد گیری دو زبان برنامه نویسی با سینتکس متفاوت در حد پیش رفته وجود داره
و اگه اره چه قدر طول میکشه؟کسی تاحالا این کار رو کرده؟لطفا افراد با تجربه سایت کمکم کنند :گریه:
من الان هیچ کدوم از مباحث پایگاه داده و امنیت و .... رو یاد نگرفتم
چون با خودم کلنجار میرفتم که کدومو انتخواب کنم:گریه:میدونم کار احمقانه ایه ولی بازم به هردو علاقه دارم

امکانش وجود داره.
می تونی 10 زبان برنامه نویسی دیگه رو هم یادبگیری، اما چیزی که مهمه، هدف توست.
اول هدفت رو معلوم کن، بعدش زبانی رو که می تونه تو رو به هدفت برسونه رو انتخاب کن.

اندازه زمان یادگیری هر زبانی به فعالیت روزانه خود شخص بستگی داره.
زبان های برنامه نویسی معایب و مزایایی نسبت به یکدیگر دارن; وظیفه تو اینه که معایب و مزایا رو پیدا کنی تا که زبان مربوطه رو بهتر بشناسی.

تاپیکی در یکی از تالارهای برنامه نویسی این انجمن وجود داره که به گمونم می تونه راهنمای خوب و مختصری برای تو باشه.
کلیک کن. (http://barnamenevis.org/showthread.php?450934-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C&p=2017557&viewfull=1#post2017557)