View Full Version : سوال: به هم ریختن سایت
Mohammadsgh
پنج شنبه 26 تیر 1393, 11:30 صبح
درود
سایت من یک منو هدر و بدنه و فوتر داره و سه تا برگه داره.دو تا مشکل دارم
1-هر متن یا هر چیزی به بدنه سایتم اضافه میکنم روی فوترم تاثیر میزاره و اونو پایین میاره(میخوام هرچی به بدنه اضافه شد رو فوتر تاثیر نزاره)
2-زمانی که مرورگر رو کوچیک و بزرگ میکنم سایت به هم میریزه
من از بوت استرپ استفاده میکنم:لبخندساده:
اینم عکس سایتم
ممنون میشم راهنمایی کنید:قلب:
mohamad_torabi
پنج شنبه 26 تیر 1393, 22:21 عصر
مطمئن باشید دلیل این که کسی به سوالتون جواب نداده اینه که شما سورستون رو قرار ندادین دوستان از کجا بدونن مشکل تو کد شما چیه که این مشکل براتون پیش اومده:لبخندساده:
Mohammadsgh
شنبه 28 تیر 1393, 01:33 صبح
شما درست میگید.حالا چطور میشه یه سایتی ساخت که فوتر رو پایین بزارم و هر چی تو بدنه اصلی اضافه شد روی جای گیری فوتر تاثیر نزاره؟
منبعی یا آموزشی واسش دارید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟:لبخندساده:
ali@hmadi
شنبه 28 تیر 1393, 01:58 صبح
مهندسی معکوس ; چون سورسشو نمیزاری نمی تونم بگم کجاش مشکل داره
یکی یکی کدها رو حذف کن ... البته با الگریتمی که نخوای خط به خط حذف کنی ...
من اینجوری به اینجا رسیدم , اینقدر تو این چند سال مهندسی معکوس برای ریپ کردن برنامه های php , قالبها و افکتهای جاوا اسکریپت کار کردم , که تونستم پلاگین برای اسکریپتها و cms ها درست کنم . یا خودم cms و یا اسکریپتهایی نظیر چت روم را از پایه بنویسم
Mohammadsgh
شنبه 28 تیر 1393, 16:16 عصر
مشکلمو بی خیال شدم.اگر میشه به این پرسش ها پاسخ بدید؟
1-ریپ کردن یعنی ویرایش پوسته؟
2-حالا چطور میشه یه سایتی ساخت که فوتر رو پایین بزارم و هر چی تو بدنه اصلی اضافه شد روی جای گیری فوتر تاثیر نزاره؟
اصطلاحا sticky footer
3-چجوری میشه sticky header ساخت؟که اسکرول سایت از بالا برای نمونه 100پیکسل فاصله گرفت منو ثابت بشه .یه همچین چیزی؟
ممنون میشم پاسخ بدید؟:قلب:
ali@hmadi
شنبه 28 تیر 1393, 16:29 عصر
مشکلمو بی خیال شدم.اگر میشه به این پرسش ها پاسخ بدید؟
1-ریپ کردن یعنی ویرایش پوسته؟
2-حالا چطور میشه یه سایتی ساخت که فوتر رو پایین بزارم و هر چی تو بدنه اصلی اضافه شد روی جای گیری فوتر تاثیر نزاره؟
اصطلاحا sticky footer
3-چجوری میشه sticky header ساخت؟که اسکرول سایت از بالا برای نمونه 100پیکسل فاصله گرفت منو ثابت بشه .یه همچین چیزی؟
ممنون میشم پاسخ بدید؟:قلب:
1- ریپ کردن یعنی کپی برداری بدون اجازه ... یعنی تجزینه کد هایی که کسی غیره از خودت روش کار کرده و تو روش بیشتر کار میکنی که مال خودت بشه و یک چیز جدید از اون دربیاری که به ذهن فرد برنامه نویس نرسیده ... و کلا ریپ یعنی باز کردن سورس کد های رمز شده ی php و... نال کردن هم یکجور ریپه ... چون بدون اجازه لایسنس رو می ترکونی
2 - متوجه نشدم ... "توضیح بیشتر"
3 -
http://www.webdesignerdepot.com/2014/05/how-to-create-an-animated-sticky-header-with-css3-and-jquery/
Mohammadsgh
یک شنبه 29 تیر 1393, 01:13 صبح
ممنون به خاطر پاسخ خوبتون:قلب:
2-فرض کنید من یک بدنه و یه فوتر برا سایتم دارم.حالا میخوام هرچیزی تو بدنه گذاشتم روی قرار گیری(position) فوتر تاثیر نزاره؟واونو پایین نیاره?
قرار گیریشو ثابت میکنم بازم پایین میاد
ممنون میشم راهنمایی کنید؟:لبخندساده:
H:Shojaei
یک شنبه 29 تیر 1393, 02:58 صبح
سلام...
فکر میکنم منظورتون این باشه:
position:fixed;
اینو که واسه div که فوتر هست قرار بدین جاش ثابت میمونه.
Mohammadsgh
دوشنبه 30 تیر 1393, 10:53 صبح
این کارو کردم درست نمیشه
s.karim
دوشنبه 30 تیر 1393, 11:31 صبح
فکر کنم اگه به بدنه Height بدین دیگه بزرگ کوچیک نمیشه و جای فوتر رو خراب نمی کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.