View Full Version : پرینت با fast بدون پیش نمایش
alireza_dpn
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 15:29 عصر
چطوری تو fast میشه بدون داشتن پیش نمایش مستقیما پرینت گرفت . دستور frxReport1.Print
را امتحان کردم پنجره انتخاب پرینتر را می آورد ولی پرینت نمی کند ، حال اگر یک بار همان گزارش را مشاهده کنی و سپس از دستور بالا استفاده کنی این عمل (پرینت بدون پیش نمایش) صورت می گیرد . یعنی می توان گفت چون بافر خالی است پرینت نمی کند . حال جالب اینجاست که اگر بعد از دستور نمایش گزارش و سپس استفاده کردن از دستور frxReport1.Print اگر select گزارش را نیز در حین اجرای برنامه عوض کنی باز همان صفحه ای که همان اول نمایش داده شده است پرینت می شود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:متفکر:
Touska
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 06:56 صبح
FrxReport1.PrePear;
FrxReport1.Print;
alireza_dpn
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 08:50 صبح
مشکلم حل شد . البته من اول با frxpreview این کار را کردم وبا وصل کردن آن مشکل را حل کردم ولی با prepear کار کردن بهتر است . خیلی متشکر .
polpolpolpol
شنبه 30 شهریور 1387, 00:23 صبح
هرکی این سوال رو جواب بده خیلی باحاله که : اگر بخواهیم حتی پنجره انتخاب پرینتر رو هم موقع چاپ نشون نده باید چه کرد ؟
vcldeveloper
شنبه 30 شهریور 1387, 07:35 صبح
اگر بخواهیم حتی پنجره انتخاب پرینتر رو هم موقع چاپ نشون نده باید چه کرد ؟
frxReport.PrintOptions.ShowDialog := False;
هرکی این سوال رو جواب بده خیلی باحاله
1- لطفا سعی کنید مزه نریزید.
2- قبل از پست زدن جستجو کنید، سوالتون تکراری بود.
polpolpolpol
یک شنبه 31 شهریور 1387, 14:32 عصر
من این کار رو انجام دادم ولی باز هم اون پنجره میاد و باید حتما کلید تایید رو فشار داد !!!
چه کنم ؟
polpolpolpol
یک شنبه 31 شهریور 1387, 19:29 عصر
من از fastreport ورژن 4 به بالا استفاده میکنم ولی این پیغام
frxReport.PrintOptions.ShowDialog := False; هیچ تاثیری نکرد و همچنان قبل از پرینت تاییدیه میگیره
vcldeveloper
دوشنبه 01 مهر 1387, 10:30 صبح
من از fastreport ورژن 4 به بالا استفاده میکنم ولی این پیغام
frxReport.PrintOptions.ShowDialog := False; هیچ تاثیری نکرد و همچنان قبل از پرینت تاییدیه میگیره
احتمالا به تنظیمات پرینتر شما مربوط میشه، چون من از نسخه 4.6.8 استفاده می کنم و وقتی اون گزینه False میشه، پنجره تنظیمات و انتخاب پرینتر نمایش داده نمیشه، فقط یک پنجره کوچک باز میشه که پیشرفت پرینت را نمایش میده. این پنجره را هم میشه از طریق گزینه ShowProgress غیرفعال کرد.
polpolpolpol
سه شنبه 02 مهر 1387, 18:46 عصر
مشکلم حل شد . ولی نمیدونم چرا حتما باید دقیقا قبل از دستور پرینت اون مقدار فالس بشه !!! واقعا عجیبه !!! من هیج جا true نمیکنم که بماند در ابتدای برنامه و حتی بیرون از پراپرتی فالسش کردم . به هر حال مرسی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.