ورود

View Full Version : ام الکتاب (نرم افزار جامع قرآن)

banitaba.ommolketab
پنج شنبه 26 تیر 1393, 18:04 عصر
نرم افزار قرآنی جدید و کاملا رایگان . مخصوص گوشی های اندرویدی
- دسترسی به متن قرآن کریم و ترجمه آیت الله ناصر مکارم شیرازی
- جستجو در متن و ترجمه قرآن کریم
- تلاوت استاد کریم منصوری با امکان تکرار آیات برای علاقه مندان به حفظ قرآن کریم

و به زودی و در نسخه های بعدی:

- دسترسی به بیش از یکصد ترجمه فارسی و زبانهای خارجی
- دسترسی به تلاوت با صدای بیش از سی قاری برتر جهان اسلام
- دسترسی به متون تفاسیر و جستجو در آن
- دسترسی به داستانها و مقالات قرآنی
- دسترسی به روایات ائمه معصومین علیهم السلام بر مبنای آیات قرآن
- دسترسی به فایلهای صوتی قرآنی
- دسترسی به فیلمها و کلیپهای قرآنی

لازم به ذکر است کلیه خدمات و امکانات این نرم افزار به رایگان عرضه می شود.

اینم لینک دانلود
http://www.ommolketab.ir/aaf-sw/ommolketab_v.e.0.zip

البته روی بازار هم موجود هست
http://cafebazaar.ir/app/ir.ommolketab/?l=fa

smemamian
پنج شنبه 26 تیر 1393, 19:34 عصر
2 انتقاد:

آیکون های بالای صفحه اصلی توی xxhdpi مناسب نیستند و برای xxxhdpi در نظر گرفته نشده است.

برای مثال برای mdpi اندازه 48 رو در نظر گرفتید که در xxhdpi باید 144 باشد. اگر غیر از این هست بهتر
بود از 9patch استفاده می کردید.

سایز نام سوره ها در صفحه اصلی کوچک هستند.

banitaba.ommolketab
پنج شنبه 26 تیر 1393, 19:38 عصر
2 انتقاد:

آیکون های بالای صفحه اصلی توی xxhdpi مناسب نیستند و برای xxxhdpi در نظر گرفته نشده است.

برای مثال برای mdpi اندازه 48 رو در نظر گرفتید که در xxhdpi باید 144 باشد. اگر غیر از این هست بهتر
بود از 9patch استفاده می کردید.

سایز نام سوره ها در صفحه اصلی کوچک هستند.

بسیار مچکر -

این نسخه آزمایشی هست انشاالله در نسخه های بعدی اصلاح خواهد شد.

حميدسي شارپ
جمعه 27 تیر 1393, 02:20 صبح
سلام.خدا رو شکر که این مطلب رو دیدم.میشه در مورد نحوه ی سرچ منو کمک کنین؟؟خیلی ممنون میشم.
من یه نرم افزار با سی شارپ باید بنویسم که بتونه سرچ کاملی داشته باشه.مثلا اگه کاربر کلمه ی علم رو جست و جو کرد بهش العلم و عَلَمَ و علمٌ و یعلمون و ... رو نشون بده.ولی مشکل من توی سی شارپ کلمات عربیه.مثلا وقتی یه جست و جو مینویسم و دنبال کلمه ی علم میگردم فقط اون آیه هایی رو پیدا میکنه که دقیقا علم رو دارن و اون آیه هایی رو که عَلَمَ و علمٌ و و... دارن رو نمیاره.چندتا سؤال دیگم هست.واقعا اگه کمک کنین ممنون میشم.

abbasalim
جمعه 27 تیر 1393, 02:55 صبح
سلام.خدا رو شکر که این مطلب رو دیدم.میشه در مورد نحوه ی سرچ منو کمک کنین؟؟خیلی ممنون میشم.
من یه نرم افزار با سی شارپ باید بنویسم که بتونه سرچ کاملی داشته باشه.مثلا اگه کاربر کلمه ی علم رو جست و جو کرد بهش العلم و عَلَمَ و علمٌ و یعلمون و ... رو نشون بده.ولی مشکل من توی سی شارپ کلمات عربیه.مثلا وقتی یه جست و جو مینویسم و دنبال کلمه ی علم میگردم فقط اون آیه هایی رو پیدا میکنه که دقیقا علم رو دارن و اون آیه هایی رو که عَلَمَ و علمٌ و و... دارن رو نمیاره.چندتا سؤال دیگم هست.واقعا اگه کمک کنین ممنون میشم.

راه حلی که من به ذهنم میرسه اینه که قبل از سرچ خودتون ُُِ اینا رو حذف کنید ( با متدهای string ) بعد بدید دیتابیس سرچ کنه :شیطان: