ورود

View Full Version : فروشگاه به همراه حسابداری حرفه ای مشتریان

majidzm
جمعه 27 تیر 1393, 00:45 صبح
سلام
من نیاز به یک سایت فروشگاهی دارم که مشتریاش هم بصورت گذری و تکی هستن و هم بصورت ثابت(کار ما واردات و پخش هست هم به صورت تک فروشی و هم عمده به همکار در سراسر ایران)
مشتری های تکی که ممکنه عضو هم نباشن با قیمت بالاتر و مشتری های عضو و دائمی(قیمت همکار یا همون قیمت عمده فروشی) با قیمتی متفاوت (پایین تر) خریدو انجام بدن
تا اینجا میشه گفت یه سایت فروشگاهیه ولی من در سیستم مدیریت می خوام مثل نرم افزارهای حرفه ای حسابداری هم برام حساب های مشتریای عمده و انبارو برام مدیریت کنه و تمامیه قابلیت های یه نرم افزار حسابداری فروش رو داشته باشه.

خلاصه این که می خوام هم سیستم فروش تکی و هم عمده که سفارشو از رو سایت میدن و تمامیه کارای حسابداری و انبارداریمونو بیاریم رو یه سایت و یکی کنیم

پیشنهادتون برام چیه؟
برنامه یا اسکریپت خاصی هست که بتونه بهم کمک کنه یا حداقل توسعش بدم؟

mohamad_torabi
جمعه 27 تیر 1393, 01:10 صبح
سیستم مدیریت محتوا نمیتونید استفاده کنید چون کارتون نسبتا بزرگه بعدشم اسکپریت ها فقط برا فروشگاه هستن و پیشنهاد میکنم استفاده نکنید خودتون وب بلدین یا قصد سفارش دارین؟

majidzm
جمعه 27 تیر 1393, 01:15 صبح
سیستم مدیریت محتوا نمیتونید استفاده کنید چون کارتون نسبتا بزرگه بعدشم اسکپریت ها فقط برا فروشگاه هستن و پیشنهاد میکنم استفاده نکنید خودتون وب بلدین یا قصد سفارش دارین؟

سلام
من وب رو در همین حد که بتونم ازش استفاده کنم و در حد مدیر ادمین یه سایت بلدم
برای سفارش از پایه هم چون مشکلاتش زیاده و هزینشو هم فعلا نمی خوام زیاد بشه روش هنوز فکر نکردم
مگه اینکه پیشنهاد خوبی باشه

majidzm
جمعه 27 تیر 1393, 10:05 صبح
به نظرتون کدوم یکی از فروشگاه ساز ها امکاناتش برای من کاملتره؟

vimax23
جمعه 27 تیر 1393, 10:12 صبح
به نظرتون کدوم یکی از فروشگاه ساز ها امکاناتش برای من کاملتره؟

چون نمیخوایی هزینه کنی مجنتو ، تومیتوکارت ، اپن کارت معروف ترین و پر ابزارترین اسکریپت های شاپ با لایسنس جی پی ال هستن

majidzm
جمعه 27 تیر 1393, 11:28 صبح
کسی هست بتونه برام افزونه ای برای تومیتو یا اپن کارت بنویسه؟